Privé les

Yoga
Meditatie
Yoga therapie

Persoonlijke benadering

Als je behoefte hebt aan een persoonlijke benadering, als je gericht wil werken of als je graag zelf het tijdstip wil bepalen. Yomabe biedt privé les yoga en meditatie. Daarnaast kun je ook kiezen voor yogatherapie.

Privé les yoga en meditatie

Privé les is een fijne manier om met yoga of meditatie kennis te maken. De aandacht kan gaan naar flexibiliteit en spierversterking, ademhaling en ontspanning, lichaamsbewustwording en houding. Dit kan ook dienen als een opstap naar de groepslessen of om je verder te verdiepen en te ontwikkelen. Een investering in jezelf.

Yoga therapie

Als je behoefte hebt aan een persoonlijke benadering bij specifieke klachten, een blessure of gericht wil werken aan een persoonlijk thema. Afhankelijk van je doelstelling werken we met een combinatie van verschillende technieken. Onder meer yoga therapie oefeningen, ademhaling en ontspanningstechnieken. Eventueel in combinatie met yoga massage.

Tarieven

 • Privé les Yoga en meditatie
  90
  • Duur 75 minuten
  • Twee personen € 135
  • Als eerste opstap naar groepslessen
  • Verdieping en uitbreiding
  • Maatwerk yoga les voor thuis
 • Yoga therapie
  90
  • Duur 75 minuten
  • Combinatie van
  • Yoga therapie oefeningen
  • Yoga massage
  • Ademwerk
  • Ontspanningstechniek

Testimonials

 • Connie heeft mij heel goed begeleid in mijn eerste stappen terug naar yoga na een lange blessure. Het fijne aan Connie is dat ze heel erg in het moment is, daarom zijn haar lessen - zeker privé - altijd afgestemd op wat jouw lichaam nodig heeft. Daarbij kan ze de houdingen en de werking daarvan heel goed uitleggen. In de periode dat ik privéles had, gaf ze me ook houdingen die ik veilig thuis kon doen. Dat was voor mij toen heel belangrijk. Ze heeft zoveel ervaring dat haar lessen ook heel afwisselend zijn, het gebruik van je stem, yoga in duo's en het is altijd een verrijking van de les.

  Suzanne
 • Ook na een paar jaar leer ik iedere les weer iets nieuws bij de yogalessen van Connie. Zowel over mijn lichaam als over mijn geest. Ik heb langzamerhand geleerd om minder te oordelen en om minder hard mijn best te doen. De yogales is een belangrijk rustpunt in mijn week.

  Geerke
 • Het gekke is dat je in eerste instantie zou denken 'hellepppp!!!!!', want allerlei yoga poses in je eentje doen kan al behoorlijk awkward zijn, laat staan als je ze samen met iemand moet doen die je niet tot nauwelijks kent. En dat ging ook op voor de andere cursisten want op ongeveer 3 stellen na was de rest solo gekomen. Maar wat bleek? Het was helemaal niet raar of gek om met een relatief vreemde je in gekke bochten te wringen. Connie had daar denk ik een behoorlijk groot aandeel in want door haar open houding, grapjes en vriendelijkheid kon iedereen zich ontspannen. Er werd heel wat afgelachen maar ook geconcentreerd want iedereen wilde het zo goed mogelijk doen.

  Yelp
 • Mag ik je nog een keer bedanken voor een super les! Ik heb echt genoten en mijn lichaam opnieuw ontdekt!

  Romano
 • Dank je wel voor de hele fijne proefweek yoga die ik bij je heb mogen volgen. Ik vond het erg fijn en speciaal. Zoiets ben ik niet gewend en ik heb het erg positief ervaren. Het heeft volgens mij ook al geholpen voor mijn nachtrust. Ik hoop dat ik dat kan vasthouden. Ik heb het idee dat ik er rustiger van word.
  Ook vond ik de Chakra Dance E-Motion op vrijdag een bijzondere les waar ik erg blij van werd. Ik had niet gedacht dat het iets voor mij zou zijn, om mij te laten gaan. Zo dicht bij andere vrouwen. Maar het voelde goed. Het is een fijne ruimte om met elkaar te zijn. Ik vond het fijn dat je zorgen/moeilijke gedachten niet gedeeld hoefden te worden met anderen, maar dat het voor jezelf was. Ik vond de oefening dat we in de kring naar elkaar toeliepen een bijzondere ervaring. Ook vond ik het fijn dat ik mijn goede gedachten kon doorgeven aan iemand anders en dat ik deze ook mocht ontvangen van degene die naast mij zat. “
  Karin
 • Jouw aanpak sluit heel goed aan bij mijn wensen en wat ik nodig heb. De manier waarop je yoga geeft vind ik geweldig! Ik houd ook erg van de variatie (de verrassing elke keer). Ik kwam met een pijnlijke heup waardoor ik mijn bijna niet kon lopen. Na een massage waarbij ik veel inzichten kreeg en wijze raad en één yogales, kon ik weer prima lopen: was ik weer helemaal in evenwicht.

  Monique

Afspraak maken

Je naam

Je e-mail

Je telefoon

Ik wil een afspraak maken voor:
Privé les yoga of meditatie € € 90
Privé les yoga of meditatie 2 personen € 135
Yoga therapie € 90

Voorkeursdata

Vragen/opmerkingen/motivatie


Vragen of opmerkingen?

Neem contact op met Connie op 06 13 31 45 43 of mail

Vragen of opmerkingen?

Laat een bericht achter en ik neem contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt
X