Natural woman
programma

Vrijdag 30 oktober

Herstel in 4 stappen de natuurlijke verbinding met je lichaam
en voel je krachtig en vrij

Hormoon yoga

Hormoon yoga is een natuurlijke hormoontherapie op basis van yoga, welke je hormoonbalans herstelt.

Bekken yoga

Bekkentraining en yogatherapie om de sensitiviteit en kracht van je bekken te ervaren. Versterk je bekkenbodemspieren en verbeter  je totale lichaamshouding.

Chakra & Voice E-Motion

Chakra & Voice E-motion is de reis naar vrijheid en levensplezier. Dit gaat over leren luisteren, grenzen en veiligheid.

Jnana yoga

Ervaar de helende kracht van Jnana Yoga Ontspanning. Voor de nodige dagelijkse rust in je hoofd.

Begeleiding

De workshop is onder begeleiding van Connie van Dam.
 Yoga docent en yoga therapeut, stemcoach en holistisch masseur.


”Ik ben in mijn begeleiding zorgvuldig, direct en waar nodig uitdagend.”

Let op

Deze workshop is alleen toegankelijk voor wie de workshop hormoonyoga heeft gevolgd. Anders kun je eerst de online cursus hormoon yoga volgen. Hier vind je alle informatie: Hormoon yoga voor vrouwen.

  Deel met alle vrouwen die je lief zijn

  Tarief

  • Verdiepingsdag Natural Woman
   135
   • Van 11.00 tot 16.30
   • Maximaal 5 deelnemers

  Testimonials

  • Ik doe toch zeker wel 6 keer per week de yoga oefeningen. Ben er dan ongeveer een half uur mee bezig. Heb stuk minder opvliegers, hoewel ze niet helemaal weg zijn hoor! Ook minder migraine en stemmingswisselingen. Dus merk zeker verandering! Vind de herhalingsles weer wel prettig, om te checken of ik de oefeningen goed uitvoer.

   Myriam
  • Ik voel me na de oefeningen direct fitter en lichter. Over het algemeen bemerk ik dat ik minder slaap nodig heb en uitgerust uit bed stap. Ook energieker. Ik hou hem er in!

   Connie
  • De oefeningen doen mij goed, ik voel me wakker en opgewekt daarna. Ik doe bijna iedere ochtend de oefeningen en waming up, een fijn ochtend ritueel. Heb ik nooit eerder gedaan en dat doet zeker goed, dus deze nieuwe gewoonte ga ik vasthouden 🙂 Veel dank voor de steun de laatste weken!

   Efrat
  • Connie, ik heb een ontzettend fijne en leerzame dag gehad en vindt jou heel fijn en inspirerend lesgeven. Fijn om zo’n lichte en sprankelende energie mee te maken. Ook vond ik het heel pittig die dag. Maar ik heb er echt zin in om het te gaan doen. Je zangstem is trouwens ook geweldig. Ook al was dat op het laatst heel even. Ik heb er van genoten.

   Lies
  • Ik heb jouw manier van lesgeven heel fijn gevonden, gewoon duidelijk. Als ik wat vragen heb dan weet ik ook dat ik bij jou aan kan kloppen. Ik heb vanaf januari last van allergische reactie van suiker op mijn handen en onderarm en het ging maar niet over. Maar na de workshop bij jou gaat het heel snel beter. Nu zijn alle rode vlekken, scheurtjes op de rug van mijn handen weg. Het was een goede beslissing om jouw workshop te doen. Mijn dank voor jou is dus heel groot.

   Judy
  • Bedankt voor de uitgebreide syllabus met oefeningen en uitleg! Toen ik vannacht om 4 uur nog niet sliep, heb ik het eerste gedeelte van de oefeningen gedaan. Het heeft goed geholpen, ik heb nog een paar uurtjes heerlijk geslapen. Ik wil je bedanken voor de fijne workshop. Je bent heel open en warm zonder zweverig te zijn ( heb ik een lichte allergie voor...) Ik ben zeker van plan om zo veel mogelijk de oefeningen te doen want ik voel dat het me gaat helpen!

   Simone
  • Ik vond de workshop interessant en uitdagend. Je bent zeer kundig, warm en hebt alle aandacht voor de deelnemers. Je legt de dingen helder uit en neemt uitgebreid de tijd voor alle vragen en om alles rustig door te nemen. Je hebt enorm veel kennis en dat inspireert. Ik vond het werken met de vragenformulieren prettig; dan hoef je niet alle deelnemers op de hoogte te stellen van je hormoongerelateerde problemen.  

   Marieke
  • Lieve Connie! Ik wilde je nog laten weten dat ik na enige maanden hormoon yoga weer ongesteld ben geworden - na dat een jaar lang niet te zijn geweest wegens uitputting en stress. <3 <3 Dankbaar!!! Super practice, dank voor al je ondersteuning en verspreiding!

   Hilde
  • Wanneer ik 's-ochtends de hormoonyoga doe lijkt het of ik daarmee een bron van positieve energie aanboor. Waardoor ik energieker en positiever ben. Alles gaat me makkelijker af. Zonder yoga ben ik met name in de ochtend kortaf en wanneer er naar 1 x niet geluisterd wordt verlies ik mijn geduld bijvoorbeeld. Zonder de yoga voel ik me echt niet goed, ben ik 1 á 2 uur misselijk, start moeizaam op, weinig focus en wat somber. In de loop van de dag wordt het beter maar met de yoga krijgt mijn dag een positieve boost.

   Marian
  • Ben de afgelopen dagen weer toegekomen aan de serie hormoon yoga oefeningen met jou audio-opname. En… ik kan niet anders zeggen dat het prima werkt. Het tempo is goed en de uitleg is helder, nadat vrouwen de serie bij jou hebben doorgelopen moet het lukken om met deze audio de serie zelfstandig verder te kunnen volgen. Bij mij was door de vakantie het dagelijkse ritme er toch een beetje uitgegaan. (mijn twee puber zoons vonden de ademhalingsoefeningen ècht te gênant, thuis vinden ze het prima maar of het op campings ook zo nodig moest!?) Ben verbaasd, nu ik de draad weer oppak, hoe krachtig de impact weer is. Hormoonyoga werkt voor mij, dat is zeker!

   Marian
  • Ik ben zo blij dat ik de hormoon yoga workshop bij je heb gedaan. Ik kan je niet genoeg bedanken. De dag zelf kikte al stevig in en dat bleef aan houden. Ik heb amper opvliegers meer, ben evenwichtiger, en mijn lijf kwam tot rust, en mijn hoofd ook. Super dank je wel.

   Geertje
  • Hormoon Yoga. Levert een yoga workshop je meer op dan als je iets op internet zoekt? Dit vroeg ik mij af toen ik mijzelf inschreef. Na het volgen van de yoga workshop kan ik volmondig JA zeggen. Tijdens de les werd alles goed uitgelegd en geoefend. Met de uitgebreide beschrijving kon ik thuis aan de slag. Na twee weken zat ik er helemaal in en wilde niet meer stoppen. Toen ik een week ziek was had ik het niet gedaan, maar had gelijk weer last van nachtelijk zweten. Eenmaal de hormoon yoga weer opgepakt en het was weer over. Ik ben lichamelijk en geestelijk meer in balans en heb elke dag even een tijdje voor mijzelf in het drukke leven.

   Jolanda
  • Een dag na de workshop kon ik al goed merken dat ik veel helderder ben en me beter kan uiten, op een of andere manier voelt het alsof er een ‘keelblokkade’ weg is. Ik zeg dingen spontaan en dan denk ik: zei ik dat net?! Maandag meteen aan de slag gegaan met de oefeningen. Het werkt echt diep door. Het werkt zo krachtig denk ik omdat je verschillende delen van je wezen tegelijkertijd aanspreekt. De combinatie van ademhaling, visualisatie en houdingen vind ik echt top. Voor nu ben ik wel even bezig om de oefeningen goed te implementeren in mijn leven. Ik merk dat ik er krachtiger van word zowel mentaal als fysiek. Wat bij mij soms wel kan omslaan in een soort van opgefokt gevoel alsof ik teveel hormonen in mijn systeem heb. Voor mij blijft het heel belangrijk om te luisteren naar mijn lichaam en niet te veel of te fanatiek te doen. De zachtheid toelaten in mezelf… De ademhaling werkt sterk op mijn centrum, ik voel me dan ook meer gecentreerd. De oefeningen maken me meer  bewust van mijn buik en maken het daar krachtiger en levendiger.

   Sasja
  • Ik voel me rustiger en ontspannen in mijn hoofd. Ik heb gemerkt dat ik gisteren, na bijna 6 uur masseren, fysiek wel heel moe was maar ik niet zoals gewoonlijk ook vermoeid in m'n hoofd was. Ik was zelfs niet geïrriteerd ondanks ik zo moe was na 't werk. Dat is nieuw voor mij. Ik had zelfs de energie om nog de afwas te doen en te koken ondanks dat ik moe en heel hongerig was. Dus m'n lijf moe maar m'n hoofd niet. Dat heb ik heel lang niet gevoeld. Een goede motivatie dus om door te gaan!

   Anita
  • In september 2017 heb ik de cursus Hormoon yoga bij je gevolgd. Wij hebben in januari 2018 contact gehad met elkaar over hoe ik een aantal oefeningen het best kon uitvoeren omdat ik herstellende was van een heftige operatie. Bedankt voor de fijne cursus en de nazorg in januari. Ik heb sterk het idee dat de hormoon yoga mijn vruchtbaarheid heeft bevorderd, aangezien mijn lichaam binnen 4 maanden na een heftige operatie in verwachting is geraakt. We zijn erg dankbaar dat op 23 oktober 2018 onze prachtige dochter is geboren.

   Arma
  • Super bedankt voor de fijne hormoon yoga dag gisteren. Ik heb het echt als heel bijzonder ervaren. Het zijn oefeningen die ik nog nooit zo gedaan heb en ik geloof zeker dat dit heel veel kan doen doen voor een vrouwen lichaam. En nu zelf door natuurlijk he.. 😉 Ik ben benieuwd hoe dat zal gaan en wat ik tegenkom. Ik vond je workshop gisteren top. Je bent warm, duidelijk, menselijk en respectvol naar iedereen toe. Ziet ook wat mensen nodig hebben. Daardoor weet je een heel veilige omgeving te creëren. Dat vind ik knap. En ik voel echt dat je weet wat je doet en veel kennis en kunde hebt, maar daar ga je heel bescheiden mee om. Er viel zo veel te leren in 4 uur, ik denk dat ik wel in staat ben het overgrote deel thuis op te pakken. Een enkele oefening zal misschien nog wat vragen oproepen, daarom is het fijn om jouw handleiding er bij te hebben (de omgekeerde houdingen bijv. 😉) En als ik vragen heb, dan weet ik je te vinden! Vanavond ga ik alles eens doorlezen. Kortom ik vond alles geslaagd gisteren. 🙏👍

   Carlijn
  • Na een kleine maand hormoon yoga ben ik weer ongesteld geworden na meer dan 2 jaar! Echt fijn dat mijn lichaam weer zijn natuurlijke werking heeft teruggevonden. Ik wist wel dat hormoon yoga werkte (gezien mijn eerste zwangerschap), maar niet dat het zo snel was. Dankjewel ook voor je fijne begeleiding. De handleiding en de audio ondersteunden ook mijn beoefening thuis. 🙂

   Priscilla

  Aanmelden

   Je naam

   Je e-mail

   Je telefoon

   Ik wil me aanmelden voor de verdiepingsdag hormoonyoga | Natural woman programma 30 oktober

   Vragen/opmerkingen

   Vragen of opmerkingen?

   Neem contact op met Connie op 06 13 31 45 43 of mail

   Vragen of opmerkingen?

   Laat een bericht achter en ik neem contact met je op.

   Not readable? Change text. captcha txt
   X