Yoga docenten

Connie

Gitananda Yoga docent en therapeut
 – Hatha yoga docent – 
Stemcoach
 – Holistisch masseur

Mijn dagelijkse yoga boost!

Yoga is mij met de paplepel ingegoten. Ik kan me geen leven voorstellen zonder het genot van een dagelijks portie yoga. Yoga is meer dan lichamelijke houdingen om flexibel of rustig te worden. Yoga laat je de schoonheid van je eigen natuur in alle volheid te ervaren. Voor mij is yoga de weg van verbinding, heling en plezier.

Yoga transformeert je lichaam, je hart en je denken.

Graag ontmoet ik je op de yoga mat!
Connie (lees hier meer over mij)

Kaltoum

Hatha yoga docent en Vipasana meditatie teacher

Ik ben passievol actrice, drama docent en coach. Toch merkte ik een zekere terughoudendheid. Mijn leven weerspiegelde dat ook. Steeds in dezelfde cirkels blijven draaien en dezelfde situaties oproepen Op een gegeven moment was ik het zat! Ik voelde dat er iets moest veranderen en zo kwam yoga en meditatie op mijn pad.

Ik heb ontdekt dat yoga, meditatie en acteren in principe om hetzelfde gaat. Over 100% in het nu zijn.

Ik vind het fijn om tijdens de yogales deze drie aspecten te gebruiken: spel, meditatie en yoga. Mijn lessen kunnen het best betiteld worden als meditatieve yoga. Met aandacht voluit de ervaring binnen gaan.
Graag ontmoet ik je.
Kaltoum

Ingeborg

Hatha yoga docent

Yoga is voor mij een manier van leven waarbij de houdingen mogen bijdragen en ondersteunen in het vinden tussen een balans in lichaam en geest.

Graag koppel ik een thema aan mijn lessen. Dit kan bijvoorbeeld aandacht voor een bepaald gedeelte van je lichaam zijn, rust of energie. De houdingen variëren van statisch tot dynamisch, met ruimte voor ontspanning en meditatie.

Mensen hun innerlijke kracht laten ervaren door middel van werken met hun lichaam is mijn passie.

Graag ontmoet ik je in de yogales!
Ingeborg

Ben jij docent, of wil je docent worden?
Dan is deze opleiding voor jou!

De opleiding holistisch lichaamswerk bestaat uit 3 modules die je los van elkaar kunt volgen

START 29 MEI

Module Holistische massage

In het eerste deel van deze module leggen we de basis met klassieke lichaamsmassage en ontspanningsmassage vanuit de holistische visie.

In het tweede deel gaan we de intuïtieve massage verkennen en ontwikkelen met segment massage, dynamische massage en de verbinding met chakra therapie leggen. Je leert werken met zowel de lichamelijke als de psychisch emotionele processen binnen een massage.

Tarief

Module Holistische Massage:
€2350

START SEPTEMBER-OKTOBER

NIEUW: Module Yoga therapie

Je krijgt inzicht in de helende kracht van authentieke yoga therapie. Hoe deze te integreren in je behandelingen en je leven.

Een waardevolle uitbreiding en verdieping voor elke masseur, lichaamswerker, yoga docent en behandelaar. Zodat jij je klant effectief kan begeleiden naar lichaamsbewustzijn en onafhankelijkheid.

Introductie Tarief

Nu met €200 korting:
€1695

START JULI

BINNENKORT: Module Yoga verdieping

De opleiding yoga verdieping schenkt je helder inzicht in het hoe en waarom van yoga. Je leert yoga stap voor stap begrijpen en integreren in je dagelijkse leven.

Een absolute verrijking voor jezelf in het kader van zelfzorg, gezondheid en bewust leven.

Je kan de module uitbreiden en afsluiten met een docenten certificaat.

Pre-launch Tarief

Nu met €200 korting:
€1695

 Nog 1 plek vrij

Voor masseurs en lichaamswerkers
Module verdieping holistische massage
7 workshops
Start weekend 8 en 9 mei

€960

Gratis intake gesprek

Heb je vragen of wil je weten of deze opleiding bij je past? Plan een gesprek in met mij. Dit kan telefonisch, via zoom of in de Yomabe studio. Dit gesprek is helemaal vrijblijvend en duurt 30-40 minuten.

Adres

Achterhaven 33-35
Historisch Delfshaven
3024 RB Rotterdam

Telefoon

06-13 31 45 43