Yoga docenten

Connie

Gitananda Yoga docent en therapeut
, hatha yoga docent, 
holistisch masseur en stemcoach

Yoga is deel van wie ik ben

Yoga is mij met de paplepel ingegoten. Ik kan me geen leven voorstellen zonder yoga. Yoga is meer dan lichamelijke houdingen om flexibel of rustig te worden. Yoga laat je de schoonheid van je eigen natuur in alle volheid te ervaren. Voor mij is yoga de weg van verbinding, heling en plezier.

Yoga transformeert je lichaam, je hart en je denken.

Graag ontmoet ik je op de yoga mat!
Connie (lees hier meer over mij)

Kaltoum

Hatha yoga docent en Vipasana meditatie teacher

Ik ben passievol actrice, drama docent en coach. Toch merkte ik een zekere terughoudendheid. Mijn leven weerspiegelde dat ook. Steeds in dezelfde cirkels blijven draaien en dezelfde situaties oproepen Op een gegeven moment was ik het zat! Ik voelde dat er iets moest veranderen en zo kwam yoga en meditatie op mijn pad.

Ik heb ontdekt dat yoga, meditatie en acteren in principe om hetzelfde gaat. Over 100% in het nu zijn.

Ik vind het fijn om tijdens de yogales deze drie aspecten te gebruiken: spel, meditatie en yoga. Mijn lessen kunnen het best betiteld worden als meditatieve yoga. Met aandacht voluit de ervaring binnen gaan.
Graag ontmoet ik je.
Kaltoum

Gratis intake gesprek

Heb je vragen of wil je weten of deze opleiding bij je past? Plan een gesprek met mij. Dit kan telefonisch of in de Yomabe studio. Dit gesprek is helemaal vrijblijvend en duurt 30-45 minuten.

Of klik hier voor meer informatie

Telefoon
06-13 31 45 43
Volg Yomabe
Adres
Achterhaven 33-35
Historisch Delfshaven
3024 RB Rotterdam