Jaartraining
Chakra dance E-MoTioN

Een reis door verlangen

Jaartraining 8 workshops
Start januari 2020

Jaartraining Chakra dance E-MoTioN

Chakra dance E-MoTioN is de ontmoeting tussen Chakra dance, stemwerk, yoga en meditatie. Een uniek concept voor persoonlijke groei, ontspanning en plezier.

Voor wie?

 • Iedereen die de verbinding met zichzelf en het leven verder wilt ontwikkelen
 • Professionals zoals lichaamswerkers, therapeuten, coaches, masseurs, dans- en yogadocenten

Motivatie

Chakra dance E-MoTioN is een persoonlijke reis door vergeten gebieden en diepe verlangens. De E-MoTioN start met een vraag, een beweging, een impuls, een geluid. Welke je leidt naar diepere lagen. Gewoonte patronen, oordeel en bewuste of onbewuste verboden, opgelegd of aangeleerd en niet meer dienend, worden zichtbaar. Verborgen behoeften en lang vergeten verlangens komen naar boven. Via natuurlijke impulsen, gevoelens en geluiden leidt dit naar nieuwe bewegingen, vragen en verlangens. Een nieuwe dans wordt geboren.

Deze training vraagt om de bereidheid en de inzet om deze processen aan te gaan als groep en individueel.

Begeleiding

Chakra dance E-MoTioN is onder begeleiding en ontwikkeld door Connie van Dam. Gevormd door de ontmoeting tussen chakra dance, stemwerk, yoga en  meditatie. Geboren uit 25 jaar ervaring persoonlijk en holistisch lichaamswerk.

“Ik ben in mijn begeleiding ondersteunend, zorgvuldig, direct en waar nodig uitdagend. Ik werk met de dynamiek van de groep en intuïtief.”

Vind je het leuk om deel te nemen?

Stuur dan je aanmelding met korte motivatie of vragen naar Connie. Een intake gesprek kan ook. Dit kan telefonisch of in de yoga studio.

Wat gaan we doen?

Reis door de zeven chakra’s

Chakra dance E-MoTioN is een reis door de wereld van de zeven energie centra van ons lichaam. Door middel van dans, beweging, klank, adem, yoga en meditatie.

8 workshops – 4 fasen

Iedere workshop exploreren we een Chakra. De laatste workshop sluiten we af met een reis door alle Chakra’s. Het lichaamswerk is dan ook elke keer anders en passend bij de levensenergie behorend bij een Chakra.

 1. We starten meestal met een geleide meditatie om je bewust te worden van de levenskwaliteiten van de Chakra. We verbinden hieraan een vraag, welke we elke keer op een ander manier uitwerken.
 2. Vervolgens gaan we de Chakra dance E-MoTioN beginnen. Een reis door dans, beweging, adem, klank en yoga. Je komt meer in je lichaam en gaat langzaamaan uit je hoofd.
 3. Dan gaan we via partner- of groepswerk verder met transformatief lichaamswerk en stemwerk. Met stem, geluid en resonantie bereik je diepere lagen van jezelf. Zoals emoties, lang vergeten verlangens en blokkades in je lichaam. Je ervaart hoe deze gebieden weer gaan stromen en tot leven komen. Ofwel: je voelt los, natuurlijk en vol leven.
 4. Daarna gaan we geleidelijk over naar de fase van reflectie en integratie. Het observeren van de uitwerking. Aan het einde komt de vraagstelling terug op een dieper niveau. Deze breng je tot expressie in een creatieve vorm. Dit kan zijn verwoorden, verbeelden of visualisatie. Dit ondersteunt je de de komende maand in contact te blijven met je verlangens, dromen en behoeften.

We sluiten altijd af in een cirkel. De verantwoording en het vertrouwen dat het proces gezamenlijk wordt gedragen. Deze verbinding is een belangrijk onderdeel om je veilig, gehoord en gezien te voelen.

Chakra Dance Yomabe Rotterdam

Wat brengt Chakra dance E-MoTioN je?

 • Ontlaadt je lichaam van spanning
 • Laat je energie en emoties weer stromen
 • Opent je spontaniteit en creativiteit
 • Brengt je helemaal in je lijf
 • Je voelt je verbonden… met jezelf en het leven

Levenslust

Tijdens de Chakra dance E-MoTioN wordt overbodige controle langzaam los gelaten. Je bewegingen worden losser, natuurlijk en spontaan. Je danst je ware natuur.  Hierdoor ervaar je meer verbinding. Met jezelf en alles om je heen.

Tarief

 • Training Chakra Dance E-MoTion
  495
  • 8 workshops
  • Inclusief inspirerende opdrachten
  • Persoonlijke feedback
  • Iedere 2e woensdag van de maand
  • 2,5 uur
  • Je kunt in 5 termijnen van € 100 betalen

Testimonials

 • Dank je wel voor de hele fijne proefweek yoga die ik bij je heb mogen volgen. Ik vond het erg fijn en speciaal. Zoiets ben ik niet gewend en ik heb het erg positief ervaren. Het heeft volgens mij ook al geholpen voor mijn nachtrust. Ik hoop dat ik dat kan vasthouden. Ik heb het idee dat ik er rustiger van word.
  Ook vond ik de Chakra Dance E-Motion op vrijdag een bijzondere les waar ik erg blij van werd. Ik had niet gedacht dat het iets voor mij zou zijn, om mij te laten gaan. Zo dicht bij andere vrouwen. Maar het voelde goed. Het is een fijne ruimte om met elkaar te zijn. Ik vond het fijn dat je zorgen/moeilijke gedachten niet gedeeld hoefden te worden met anderen, maar dat het voor jezelf was. Ik vond de oefening dat we in de kring naar elkaar toeliepen een bijzondere ervaring. Ook vond ik het fijn dat ik mijn goede gedachten kon doorgeven aan iemand anders en dat ik deze ook mocht ontvangen van degene die naast mij zat. “
  Karin
 • De chakra E-MoTioN lessen zijn een hele bijzondere ervaring. De mooie muziek en jouw stapsgewijze begeleiding zorgen ervoor dat ik kan loslaten. De groep is zonder oordeelsvorming, ieder volgt zijn eigen weg en de momenten van contact zijn waardevol. Na de les heb ik altijd een gevoel van vrijheid. Ik kijk er naar uit om vanaf september de jaartraining te gaan volgen om nog meer verdieping en vrijheid te vinden 😉

  Suzanne
 • Connie daagt je op een prettige en speelse manier uit om buiten je comfort zone te stappen. Niet door het opzoeken van grenzen te forceren, maar door een prettige en uitnodigende sfeer te scheppen. Aan het eind van de Chakra Dance E-MoTioN voel je je verbonden met de rest van de groep, maar bovenal (weer) met je eigen lichaam. De prachtige muziek is een geweldige bonus tijdens deze toch al fijne ochtenden. Je kunt daarna met hernieuwde energie je dag in.

  Esther
 • After joining Connie's fusion of yoga, chakra dance, and live medicine music I feel better in my body, lighter, and more confident although I just turned 50. And I want to share a small anecdote that confirms this. I went to the last Cinedans Festival in Amsterdam. In one hall, there were artists presenting VR projects and a professional dancer performing in front of a big screen. When she finished, she asked who wanted to try. And I found myself dancing to the audience, surfing the air with total freedom, no shame, only enjoying the opportunity to fly from the ground. It felt like expressing that I am thankful for what I have, for who I have become. It was so liberating that I recommend doing something similar (I've been always hiding when actors leave the stage to interact with the audience). My husband was present. Afterwards, he was full of joy and proud of me. To me, Connie is a master in the fine alchemy between body, mind and emotions (at least). Namaste!

  Rosa
 • Connie, je yogalessen brengen me heel veel. Je leert me veel over mijn lichaam. Ik heb mijn lichaam altijd een beetje ontkend, leefde vooral in mijn hoofd. Het doet me heel veel, vooral emotioneel. Ik heb in sowieso geleerd dat je niet op de ander hoeft te letten. Dat vind ik zo fijn, dat het niet uitmaakt hoe lenig of goed je bent. Daar liep ik altijd zo tegenaan. Ik ben er ook nog lang niet. Iedere keer wordt er weer iets aangeraakt. De chakra lessen zijn zo mooi en bijzonder (en eng soms). Ik hoor van meerdere mensen dat ik veel opener ben en meer straal. Daar ben jij ook zeker verantwoordelijk voor. Dank je wel daarvoor. De combinatie stemwerk, ademhaling, lichaamswerk, meditatie, dans, etc. vind ik heel erg leuk en mooi. En bijzonder. Namasté

  Leontine
 • Ik vond het gisteren heel erg fijn. Ik verbaas mezelf hoe veel makkelijker ik dit soort dingen doe in vergelijking met een paar jaar geleden. Dingen die je heel dicht bij jezelf brengen. Ik voel me nog steeds regelmatig ongemakkelijk, zoals bijv. gisteren in de kring bewegen. Ik voel dan weer wat angst opkomen en twijfel of ik het moet doen, maar gisteren was ik vastbesloten. Op het moment dat ik in de kring stond was het ook over, het was zo'n warm bad. Ik voelde me erg gekoesterd en serieus genomen. Bij dit soort dingen komt bij mij altijd de gedachte op waarom iemand dit voor mij zou willen doen. En zo bewust worden van een heel laag zelfbeeld, daar schrik ik zelf van. Dus ik ben zo blij en dankbaar dat ik dit bij jou kan doen op een veilige manier. Met buikpijn, maar toch. Ik denk dat ik aansluit in september. Ik kan me er nu al op verheugen.

  Leontine
 • Chakra dance E-MoTioN: genot voor mijn lichaam, geest en ziel! Connie heeft de gave mij in het onbekende te brengen… kom er energiek, blij vandaan.

  Kaltoum

Aanmelden

Je naam

Je e-mail

Je telefoon

Ik wil me aanmelden voor de jaartraining Chakra dance E-MoTioN - Female & Male energy.

Ik betaal vooraf € 495
Ik betaal in 5 termijnen van € 100

Vragen/motivatie

Vragen of opmerkingen?

Neem contact op met Connie op 06 13 31 45 43 of mail

Vragen of opmerkingen?

Laat een bericht achter en ik neem contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt