Partner workshops

Tijd voor samen

Voor jullie relatie

Een partner workshop is een prachtig cadeau voor elkaar.

Tijd om de verbinding met elkaar te verdiepen, vernieuwen en versterken. Om elkaar te ontdekken op een nieuwe, verrassende manier. Om blinde vlekken in je relatie helder te krijgen. Zodat patronen en verborgen behoeften zichtbaar worden voor jezelf en de ander, en plaats mogen krijgen binnen jullie relatie.

In de verbinding met de ander ontmoet je jezelf

In verbinding met jezelf ontmoet je de ander

Opleiding yogatherapie

Partner workshop massage

Ontspanning en verbinding

Elkaar leren masseren vanuit verbinding en ontspanning. Hierbij gaat het vooral om het proces van raken en geraakt worden. Communiceren door je voelend vermogen te openen en te masseren vanuit liefde, betrokken en aanwezig zijn.

Duur 3.5 uren
Tarief €425

Partner workshop stemwerk

Communicatie en intimiteit

Stemwerk neemt je mee in de wereld van intimiteit, verbinding en communicatie. De oefeningen zijn gebaseerd op lichaamswerk, beweging en massage en stem geven aan verlangens en verkennen van grenzen. Het schenkt je de mogelijkheid met elkaar te zijn, los van gewoontepatronen en veronderstellingen.

Duur 3.5 uren
Tarief €425
stemcoaching rotterdam
partner yoga rotterdam

Partner workshop yoa

Ondersteuning en vertrouwen

Ervaar deze bijzondere manier van samenzijn. Het is een speelse manier om het vertrouwen in je zelf en de ander te versterken. De ervaring van wederzijdse ondersteuning geeft je lichaam de toestemming meer in de overgave te gaan en dieper te ontspannen.

Duur 3.5 uren
Tarief €425

Neem contact met mij op om de partnerworkshop te bespreken. Goed geïnformeerd kan je de beste keuze maken wat op dit moment het beste bij jullie past. Samen bespreken we de mogelijkheden. Ik hoor jullie graag.
Liefdevolle groet, Connie

Ervaringen

De partner sessie stemwerk was heel fijn. Heel confronterend, maar maakte zo veel duidelijk en inzichtelijk. Voel me sindsdien veel meer verbonden met Martin en voel meer vrijheid. Deed heel goed om met z’n tweeën nog even de tijd gehad te hebben. Heel erg dank!

Carole

 

Dank je wel voor de mooie ervaringen die je ons hebt laten beleven in de workshop van afgelopen vrijdag!
Het heeft ons dichter bij onszelf en tegelijkertijd dichter bij elkaar gebracht. Heel bijzonder hoe dat werkt en nog mooier om dat samen te delen.
Jouw begeleiding was heel fijn. Duidelijk aanwezig waar het kon of nodig was, maar ook met alle ruimte voor ons samen om te ontdekken en genieten.
We willen je hier heel hartelijk voor bedanken, we gaan met heel veel plezier samen verder met deze hernieuwde kennismaking van aanraking.

Suzanne en John

 

Merkte dat het communiceren en elkaar aanvoelen makkelijker ging dan voorheen. De workshop en individuele sessies stemwerk hielpen mij om echt in contact te komen.

Ronald

 

Gratis inzicht gesprek

Heb je vragen of wil je advies? Plan een telefonisch gesprek met mij. Dit gesprek is helemaal vrijblijvend en duurt 10-30 minuten.

Telefoon
06-13 31 45 43
Volg Yomabe
Adres
Achterhaven 33-35
Historisch Delfshaven
3024 RB Rotterdam