Partner workshops

Voor verbinding en intimiteit, ontspanning en plezier

Een partner workshop is een prachtig cadeau voor samen. De workshops kunnen gericht zijn op verbinding, intimiteit, ontspanning en plezier.

Drie uren om elkaar te ontdekken op een nieuwe, verrassende manier. Om blinde vlekken in je relatie helder te krijgen. Zodat patronen en verborgen behoeften zichtbaar worden voor jezelf en de ander.

Deze workshops geven je de kans om dichter bij jezelf te komen, zodat je ook dichter bij elkaar kunt zijn.

Partner workshop yoga

Ondersteuning en vertrouwen

Je wordt op een bijzondere wijze met jezelf en elkaar in contact gebracht. Het is een speelse manier om het vertrouwen in je zelf en de ander te versterken. De ervaring van wederzijdse ondersteuning geeft je lichaam de toestemming meer in de overgave te gaan en dieper te ontspannen. Een bijzondere manier van samenzijn.

Partner workshop massage

Ontspanning en verbinding

Elkaar leren masseren vanuit verbinding en ontspanning. Ik reik je verschillende massagetechnieken, grepen en variaties aan. Maar vooral gaan we het proces binnen van raken en geraakt worden. Hierdoor ervaar je massage als een stroom van vloeiende bewegingen en ontspanning voor beiden.

Partner workshop stemwerk

Communicatie en intimiteit

De stem gaat daar waar woorden niet kunnen komen. Stemwerk neemt je mee in de wereld van intimiteit, verbinding en communicatie. De oefeningen zijn gebaseerd op lichaamswerk, beweging en massage in combinatie met de stem. Het schenkt je de mogelijkheid met elkaar te zijn, los van gewoontepatronen en veronderstellingen.

Relatie sessie stemwerk

Ontdek de dynamiek van je relatie

Een relatie sessie stemwerk heeft tot doel de dynamiek binnen jullie relatie zichtbaar te maken. Doordat je naar jezelf en de ander leert luisteren, ontdek je nieuwe manieren van communiceren en verbinden. De relatie sessies kunnen onder meer gericht zijn op communicatie, intimiteit en aanwezigheid binnen de relatie.

Maatwerk

De eerste sessie is een vorm van diagnose. Dit wordt leidraad in de navolgende sessies. Iedere persoon en iedere relatie is uniek. Ieder traject is maatwerk. De vervolg sessies en de tussenpozen worden in nauw overleg samengesteld.
 Gemiddeld kent deze partner coaching 3 tot 8 sessies, met tussenpozen van 2 á 4 weken.

Neem contact op om een partnerworkshop of relatie sessie te bespreken. Goed geïnformeerd kun je de beste keuze maken voor wat op dit moment het beste bij jullie past. Graag informeer ik jullie over de mogelijkheden en tarieven.

Wat zeggen deelnemers

De partner sessie stemwerk was heel fijn. Heel confronterend, maar maakte zo veel duidelijk en inzichtelijk. Voel me sindsdien veel meer verbonden met Martin en voel meer vrijheid. Deed heel goed om met z’n tweeën nog even de tijd gehad te hebben. Heel erg dank!

Carole

 

Dank je wel voor de mooie ervaringen die je ons hebt laten beleven in de workshop van afgelopen vrijdag!
Het heeft ons dichter bij onszelf en tegelijkertijd dichter bij elkaar gebracht. Heel bijzonder hoe dat werkt en nog mooier om dat samen te delen.
Jouw begeleiding was heel fijn. Duidelijk aanwezig waar het kon of nodig was, maar ook met alle ruimte voor ons samen om te ontdekken en genieten.
We willen je hier heel hartelijk voor bedanken, we gaan met heel veel plezier samen verder met deze hernieuwde kennismaking van aanraking.

Suzanne en John

 

Merkte dat het communiceren en elkaar aanvoelen makkelijker ging dan voorheen. De workshop en individuele sessies stemwerk hielpen mij om echt in contact te komen.

Ronald

 

Gratis inzicht gesprek

Heb je vragen of wil je advies? Plan een gesprek in met mij. Dit kan telefonisch, via zoom of in de Yomabe studio. Dit gesprek is helemaal vrijblijvend en kan 10-30 minuten duren.

Adres

Achterhaven 33-35
Historisch Delfshaven
3024 RB Rotterdam

Telefoon

06-13 31 45 43