Voice & Body

De verbinding met jezelf

Start nieuwe groep op 
23 september

 

Stemwerk Rotterdam Delfshaven

De stem spreekt over jou. Je stem is verbonden met je lichaam, emoties, onbewuste en opgeslagen herinneringen. En vertelt jouw persoonlijke verhaal.

Met Stemwerk bereik je deze diepere lagen van jezelf en kun je ontdekken wie je bent en wie je zou kunnen zijn. Deze reis is een pelgrimage naar jezelf. Een reis door herinnering, beelden en emoties, door geluid, vibratie en resonantie, door verboden, behoeften en vergeten verlangens. Naar een nieuw stuk vrijheid, nieuwe keuzes, nieuwe manier van zijn.

 Voice & Body

Herstellen van de intieme verbinding tussen de stem en het lichaam,
is het helen van de verbinding met jezelf.

Deze reis naar jezelf ga je binnen via leren luisteren, grenzen aan geven en verantwoording nemen.

stem-lichaam-verbinding-yomabe

Communicatie, intimiteit en seksualiteit

In het veld van communicatie, intimiteit en seksualiteit speelt de stem een belangrijke rol om duidelijk te communiceren wie je bent en wie je wil zijn.

3 weekend workshops Voice & Body

Start nieuwe groep 
oktober 2021

  • Weekend 1 – Communicatie
  • Weekend 2 – Intimiteit
  • 
Weekend 3 – Seksualiteit

 

Voor wie?

  • Iedereen die haar/zijn vermogen en sensitiviteit tot verbinding en contact – met zichzelf en de ander – verder wil ontwikkelen.
  • De professional die werkzaam is op het gebied van lichaamswerk en therapie. Zoals coaches, docenten, masseurs en lichaamstherapeuten.

 

Tarief €980

Closed
Algemene voorwaarden voor deelname en betaling vind je hier

Inschrijving

Reservering gaat via aanmelden en betaling vooraf.

Intake gesprek

Van de deelnemers wordt de inzet en bereidheid gevraagd de ontwikkelingsprocessen, welke deel zijn van deze workshops, aan te gaan. Zowel individueel als in groepsverband. Vooraf is dan ook altijd een inzicht gesprek van 10-30 minuten. Dit kan telefonisch, via zoom of in de Yomabe studio.

Annulering door Yomabe
Als gevolg van overmacht of onvoldoende aanmeldingen kan het zijn dat een geplande training geannuleerd wordt. In dat geval zal het betaalde inschrijfgeld volledig gerestitueerd worden.

Annulering

Yomabe gaat flexibel om met annuleringen. We gaan ervan uit dat je graag wil deelnemen en alleen afmeldt door overmacht of persoonlijke omstandigheden. Wel dien je de annulering zo snel als kan per email door te geven. Dan kan de plek aan iemand anders worden overgedragen.

Gemiste workshop of deel van training
Mocht je een workshop of deel van de cursus missen dan vindt geen restitutie plaats.

Afbreken
Mocht je de training door bepaalde redenen moeten afbreken, dan vindt geen restitutie plaats. Wel zoeken we altijd naar een geschikte oplossing.

Sluiten

Gratis inzicht gesprek

Heb je vragen of wil je advies? Plan een telefonisch gesprek met mij. Dit gesprek is helemaal vrijblijvend en duurt 10-30 minuten.

Telefoon
06-13 31 45 43
Volg Yomabe
Adres
Achterhaven 33-35
Historisch Delfshaven
3024 RB Rotterdam