Natural Woman programma

De 4 yoga bronnen om de natuurlijke verbinding met je lichaam te verdiepen en je vrij en krachtig te voelen

Een op maat ontworpen programma voor vrouwen die hun vrouwelijke natuur willen omarmen, ondersteunen en ontmoeten. Om de verbinding met je lichaam en vrouw-zijn ten volle aan te gaan en te leven.
Jaarlijkse ontmoeting en workshop dag.

Doe mee op zaterdag 21 mei

Het programma is volledig onder begeleiding van Connie van Dam. Toegankelijk voor elke vrouw die de hormoon yoga cursus heeft gevolgd.

 Natural Woman programma

De 4 yoga bronnen om je vrouwelijke energie te laten stromen
Voor iedere vrouw, in elke levensfase

 

Hormoon balans

We werken met hormoon yoga. Een natuurlijke hormoon therapie op basis van yoga, welke je hormoon balans herstelt.

Bekken kracht

Ontwikkel souplesse en kracht in je bekken, rug en buik met bekken yogatherapie. Kleine oefeningen voor groot resultaat.

Open je stem

De reis naar vrijheid en levensvreugde via leren luisteren, grenzen aangeven en volle verantwoording nemen. Chakra & Voice e-motion om stem te geven aan al jouw kleuren.

Stress verlagen

Verlaag je stress-hormonen met adem en ontspanningsoefeningen. Jnana yoga is het goud onder de yoga. Bevrijd je van oude spanning en pijn en voel je weer fris en energiek.

 Jaarlijkse ontmoeting en workshop dag 21 mei

Voor vrouwen met vrouwen
Deze dag is een feest van herkennen, erkennen, verdieping en plezier.
De ontsluiering van kracht, verlangens, autonomie en vrouw-zijn.

Alleen toegankelijk als je de hormoon yoga cursus hebt gevolgd

Neem je gezondheid en levensenergie in eigen beheer

Tarief €145

Care & Share

Deel met alle vrouwen die je lief zijn

Wat zeggen deelnemers

Dank voor de inspirerende dag! Je bent goed in uitleggen, laten voelen, hebt een scherpe, persoonlijke blik en maakt het veilig. Stemwerk was voor mij een sprong in het diepe en daarmee erg spannend, maar dat heb je wel gemerkt, pakte je erg mooi op.

Jeanet

 

Verrassend om te ervaren, hoe zo’n kleine spiergroep en zulke subtiele oefeningen, zo’n groots effect kunnen hebben. Tijdens de workshop was het prettig om op een bewuste manier kennis te maken met de werking van deze spieren. De uitleg en begeleiding van Connie droegen daar op een rustige en toch uitdagende manier aan bij. Door de oefeningen thuis verder uit te werken is het gelukt in contact te komen met een vernieuwd verlangen. Een verlangen, dat al een tijd verstopt leek te zitten, onder allerlei lagen van spanning en emoties. Wat een feestje om mij meer vrouw te voelen en mijn eigen richtingsgevoel vol vertrouwen te volgen!

Diana

 

Ik wil je heel hartelijk bedanken voor de leerzame workshop. Het was een fijne groep. De oefeningen die we gedaan hebben voel ik nog in mijn lichaam: ik voel me heel blij en vol energie!

Els

 

Gratis inzicht gesprek

Heb je vragen of wil je advies? Plan een gesprek in met mij. Dit kan telefonisch, via zoom of in de Yomabe studio. Dit gesprek is helemaal vrijblijvend en kan 10-30 minuten duren.

Telefoon
06-13 31 45 43
Volg Yomabe
Adres
Achterhaven 33-35
Historisch Delfshaven
3024 RB Rotterdam