Natural Woman programma

Herstel in 4 stappen de natuurlijke verbinding met je lichaam en voel je krachtig en vrij

Een op maat ontworpen online programma voor vrouwen om de natuurlijke verbinding met je lichaam en vrouw-zijn ten volle aan te gaan en te leven.
BONUS: jaarlijkse ontmoeting en workshop dag in de YOMABE studio.

Start: juli
Tarief:
 € 398

Het programma is volledig onder begeleiding van Connie van Dam.

De 4 stappen van het Natural Woman programma

Hormoon yoga

Hormoon yoga is een natuurlijke hormoontherapie op basis van yoga, welke je hormoonbalans herstelt.

Bekken yoga

Bekkentraining en yogatherapie om de sensitiviteit en kracht van je bekken te ervaren. Versterk je bekkenbodemspieren en verbeter  je totale lichaamshouding.

Chakra & Voice e-motion

Chakra & Voice e-motion is de reis naar vrijheid en levensplezier. Dit gaat over leren luisteren, grenzen en veiligheid.

Jnana yoga

Ervaar de helende kracht van Jnana yoga. Jnana yoga ontspanning en meditatie zorgt ervoor dat oude spanning en trauma bevrijd kan worden.

 BONUS jaarlijkse ontmoeting en workshop dag

Deze dag is een feest van herkennen, erkennen, verdieping en plezier.
De ontsluiering van kracht, verlangen, autonomie en vrouw-zijn!

Plaats je nu geheel vrijblijvend op de wachtlijst en
neem je gezondheid in eigen beheer

Online programma van 26 videos

1x per kwartaal een Live stream bijeenkomst van 90 minuten

Tarief €398

Onderwerp

5 + 6 =

Care & Share

Deel met alle vrouwen die je lief zijn

Wat zeggen deelnemers

Dank voor de inspirerende dag! Je bent goed in uitleggen, laten voelen, hebt een scherpe, persoonlijke blik en maakt het veilig. Stemwerk was voor mij een sprong in het diepe en daarmee erg spannend, maar dat heb je wel gemerkt, pakte je erg mooi op.

Jeanet

 

Verrassend om te ervaren, hoe zo’n kleine spiergroep en zulke subtiele oefeningen, zo’n groots effect kunnen hebben. Tijdens de workshop was het prettig om op een bewuste manier kennis te maken met de werking van deze spieren. De uitleg en begeleiding van Connie droegen daar op een rustige en toch uitdagende manier aan bij. Door de oefeningen thuis verder uit te werken is het gelukt in contact te komen met een vernieuwd verlangen. Een verlangen, dat al een tijd verstopt leek te zitten, onder allerlei lagen van spanning en emoties. Wat een feestje om mij meer vrouw te voelen en mijn eigen richtingsgevoel vol vertrouwen te volgen!

Diana

 

Ik wil je heel hartelijk bedanken voor de leerzame workshop. Het was een fijne groep. De oefeningen die we gedaan hebben voel ik nog in mijn lichaam: ik voel me heel blij en vol energie!

Els

 

Gratis inzicht gesprek

Heb je vragen of wil je advies? Plan een gesprek in met mij. Dit kan telefonisch, via zoom of in de Yomabe studio. Dit gesprek is helemaal vrijblijvend en kan 10-30 minuten duren.

Adres

Achterhaven 33-35
Historisch Delfshaven
3024 RB Rotterdam

Telefoon

06-13 31 45 43