Natural woman programma

Natural Woman Yoga

Start medio april

Neem je hormoonbalans en gezondheid in eigen handen

Een programma speciaal ontwikkeld voor vrouwen die de verbinding met hun vrouwelijke natuur en lichaam volledig willen omarmen, ondersteunen en ontmoeten.

Alles om jou te laten slagen

Een uitgekiend en stap voor stap online programma met wekelijkse live online meetings en een live celebration dag in de Yomabe studio Rotterdam. Alles om te zorgen dat je geïnspireerd blijft om je dagelijkse routine met plezier te doen. Ook en juist als het even moeilijk is.

Gratis aanmelden voor de Kickoff

Via onderstaande knop kan je je helemaal vrijblijvend aanmelden voor de Kickoff waarin ik je het programma presenteer en je alvast een voorproefje krijgt. Plaats jezelf op de wachtlijst.  Dan stuur ik je begin april alle informatie toe.

Natural Woman programma

In 3 stappen weer helemaal genieten van jouw lichaam en van alle mogelijkheden die het leven jou biedt

 

Stap 1

Detox je lichaam van verborgen spanning

Hier pak je de wortel van jouw hormoonklachten aan. Overmatige stress en verborgen spanning zijn de grootste oorzaak van hormoonklachten, allerlei ziekten én voortijdige veroudering van je lichaam. Met een uitgekiend programma keer je dit proces om. Je ontdoet je zelf met specifieke yoga kriyas, ademhaling, visualisatie, ontspanning en rituelen van de negatieve effecten van oude en opgeslagen spanning in je lichaam en denken. Natural Woman Yoga biedt je de best bewaarde yoga geheimen om je lichaam te helen en te verjongen.

 

Stap 2

Herstel je hormoon balans

Pas als je lichaam eraantoe is integreer je de originele hormoon yoga van dinah rodrigues. Stap voor stap neem ik je mee om gemakkelijk een gezonde dagelijkse routine op te bouwen. Al snel zal je je fitter en energieker voelen. Na enige tijd zal je verlichting van de hormoonklachten ervaren en steeds betere resultaten behalen. Na 3 maanden bouw je af naar een ritme aangepast aan jouw conditie en levensfase. Een bewezen natuurlijke hormoon therapie op basis van yoga, welke je hormoon balans herstelt.

Stap 3

Ontwaak je chakra energie en ware jou

De ultieme reis naar jezelf. Ervaar meer lichaamsvrijheid, levenslust en plezier. Maak contact met jouw chakras: levenskwaliteiten. En ja, ook waar het vast zit en niet stroomt. Daar ligt vaak het startpunt naar verandering en groei. Word je bewust van de verlangens, behoeften en kracht die in elk chakra ligt verscholen. Door te luisteren en gehoor te geven aan deze diepere lagen van jezelf, word je zichtbaar en kan je volledig je plek innemen. Dit is de stap naar onvoorwaardelijke zelfzorg, verantwoording en vrijheid.

Neem je hormoon balans en gezondheid in eigen handen

en kies voor het complete life changing 6 maanden programma:

Stap voor stap je hormoon yoga opbouwen

Hormoon yoga next level

In deze zorgvuldig opgebouwde online cursus wordt je stap voor stap meegenomen. Zodat je gemakkelijk  je dagelijkse hormoon yoga routine kan opbouwen. Helemaal afgestemd op jouw conditie, behoeften en hormoonklachten.

Hormoonklachten worden veroorzaakt door verborgen spanning

Natural Woman Yoga met Kick off

Compleet online programma om hormoonklachten en hormoon disbalans bij de wortel aan te pakken. Waarbij je je lichaam en denken reinigt van verborgen spanning en trauma. Een programma om jezelf te helen, vernieuwen en verjongen.

De KERN om echt aan de slag te gaan en niet op te geven

Wekelijks LIVE zoom lessen

Alleen ga je snel, maar samen ga je gestaag door en kom je verder. En het plezier kiss gehalte stijgt enorm. Ook als het juist niet zo lekker loopt zal dit jou motiveren om de draad telkens weer op te pakken.

Samen komen is de kern welke garant staat voor jouw succes. Nieuwe gewoonten vormen zich niet in korte tijd, maar vragen tijd, juiste begeleiding en de nodige lol en plezier. Inspireer elkaar met je vragen, waar het stagneert of wat lekker loopt, ik zoom in op een specifieke oefening, techniek, thema en jouw vragen.
Totaal 20 lessen van 30 intensieve minuten. Zodat je blijft gaan als een speer.

SUPER BONUSSEN

1. Live online Yoga Ritueel

Een yoga ritueel is een diep helende transformatie reis via visualisatie en diepe ontspanning.

2. Challenges

Om je on top of your spirit te houden organiseer ik tijdens het traject leuke challenges.

3. Body booster yogales

Leer met deze online stap voor stap cursus alle yoga ins en outs om je lichaam en geest in top conditie te behouden of krijgen

Natural Woman Middag

Yomabe Studio Rotterdam

Deze middag zoomen we helemaal in op de hormoon yoga. Zodat jij de komende 2 maanden met gemak en plezier je dagelijkse routine volhoudt. Daarna bouw je af naar een persoonlijk ritme. Afgestemd op jouw conditie en wensen.

Natural Woman Dag

VIP DAG Yomabe Studio Rotterdam

Een inspiratie en verdiepingsdag om jezelf te vieren. Om samen jouw persoonlijke routine te verdiepen, om blokkades die je tegenhouden voorgoed op te ruimten, en vooral om te genieten van een dag ME-TIME. Met heerlijke vegetarische lunch en tal van verrassingen.

Natural Woman Programma
Pak hormoonklachten bij de wortel aan: transformeer je denken, je lichaam en je leven met een compleet programma om jouw te laten slagen.
Stap voor stap training, live begeleiding en 30 jaar ervaring

 

Hormoon yoga next level, natural woman yoga, 6 maanden wekelijkse live zoom lessen, Natural Woman Middag, VIP DAG Natural Woman
BONUSSEN: live online yoga ritueel, live online challenges, online yoga cursus Body Booster

€698

WinWin

💝💝 Kom samen en ontvang beiden €100 korting

Plaats je nu helemaal vrijblijvend op de wachtlijst voor de Kickoff van het  Natural Woman Programma en ik stuur je binnenkort alle informatie toe

Onderwerp

Care & Share

Deel deze pagina alle vrouwen die je lief zijn

Wat zeggen deelnemers van de Natural Woman dag

 

Dank voor de inspirerende dag! Je bent goed in uitleggen, laten voelen, hebt een scherpe, persoonlijke blik en maakt het veilig. Stemwerk was voor mij een sprong in het diepe en daarmee erg spannend, maar dat heb je wel gemerkt, pakte je erg mooi op.

Jeanet

 

Verrassend om te ervaren, hoe zo’n kleine spiergroep en zulke subtiele oefeningen, zo’n groots effect kunnen hebben. Tijdens de workshop was het prettig om op een bewuste manier kennis te maken met de werking van deze spieren. De uitleg en begeleiding van Connie droegen daar op een rustige en toch uitdagende manier aan bij. Door de oefeningen thuis verder uit te werken is het gelukt in contact te komen met een vernieuwd verlangen. Een verlangen, dat al een tijd verstopt leek te zitten, onder allerlei lagen van spanning en emoties. Wat een feestje om mij meer vrouw te voelen en mijn eigen richtingsgevoel vol vertrouwen te volgen!

Diana

 

Ik wil je heel hartelijk bedanken voor de leerzame workshop. Het was een fijne groep. De oefeningen die we gedaan hebben voel ik nog in mijn lichaam: ik voel me heel blij en vol energie!

Els

 

Gratis inzicht gesprek

Heb je vragen of wil je advies? Plan een telefonisch gesprek met mij. Dit gesprek is helemaal vrijblijvend en duurt 10-30 minuten.

Telefoon
06-13 31 45 43
Volg Yomabe
Adres
Achterhaven 33-35
Historisch Delfshaven
3024 RB Rotterdam