Natural woman programma

Natural Woman Yoga

Start 2023

Neem je hormoonbalans en gezondheid in eigen handen

Een programma speciaal ontwikkeld voor vrouwen die de verbinding met hun vrouwelijke natuur en lichaam volledig willen omarmen, ondersteunen en ontmoeten.

Dist is een combinatie van een online programma, persoonlijke begeleiding en een live workshop dag

Via onderstaande knop kan je je helemaal vrijblijvend aanmelden voor de wachtlijst. Dan stuur ik je binnenkort alle informatie toe.

Natural Woman programma

In 3 stappen naar hormoon balans en een betere gezondheid

 

Stap 1

Herstel je hormoon balans

Stap voor stap bouw je met de originele hormoon yoga van dinah rodrigues een gezonde dagelijkse routine op. Al snel zal je je fitter en energieker voelen. Na enige tijd zal je verlichting ervaren en steeds betere resultaten behalen. Een bewezen natuurlijke hormoon therapie op basis van yoga, welke je hormoon balans herstelt.

Stap 2

Detox je lichaam van overmatige stress

Overmatige stress is de grootste oorzaak van allerlei ziekten, hormoon klachten en voortijdige veroudering van je lichaam. Met authentieke jnana yoga ontspanning keer je dit proces om. Je ontdoet je zelf van de negatieve effecten van oude en opgeslagen spanning op je lichaam en in je denken. Het best bewaarde yoga geheim om je lichaam te herstellen en te verjongen.

‘Stap 3

Ontwaak jouw chakra energie

De ultieme reis naar jezelf, naar meer leefvrijheid, levenslust en plezier. Met chakra & voice e-motion maak je contact met de verschillende chakra’s. Je wordt je daardoor meer bewust van de verlangens en behoeften die in elk chakra gebied liggen verscholen. Door stem te geven aan deze diepere lagen van jezelf, maak je jezelf meer zichtbaar en kan je je plek volledig innemen en leven.

Plaats je nu helemaal vrijblijvend op de wachtlijst van het nieuwe natural woman programma en ik stuur je binnenkort alle informatie toe

Natural Woman Yoga

Training van 30 videos, verschillende modules
Hormoon yoga, Jnana yoga ontspanning, Ademhaling, Chakra yoga €375

1x per kwartaal live stream bijeenkomst van 60 minuten €420

Natural woman dag €145

Neem je hormoon balans en gezondheid in eigen handen

Tarief compleet programma €398

Onderwerp

Care & Share

Deel met alle vrouwen die je lief zijn

Wat zeggen deelnemers van de Natural Woman dag

 

Dank voor de inspirerende dag! Je bent goed in uitleggen, laten voelen, hebt een scherpe, persoonlijke blik en maakt het veilig. Stemwerk was voor mij een sprong in het diepe en daarmee erg spannend, maar dat heb je wel gemerkt, pakte je erg mooi op.

Jeanet

 

Verrassend om te ervaren, hoe zo’n kleine spiergroep en zulke subtiele oefeningen, zo’n groots effect kunnen hebben. Tijdens de workshop was het prettig om op een bewuste manier kennis te maken met de werking van deze spieren. De uitleg en begeleiding van Connie droegen daar op een rustige en toch uitdagende manier aan bij. Door de oefeningen thuis verder uit te werken is het gelukt in contact te komen met een vernieuwd verlangen. Een verlangen, dat al een tijd verstopt leek te zitten, onder allerlei lagen van spanning en emoties. Wat een feestje om mij meer vrouw te voelen en mijn eigen richtingsgevoel vol vertrouwen te volgen!

Diana

 

Ik wil je heel hartelijk bedanken voor de leerzame workshop. Het was een fijne groep. De oefeningen die we gedaan hebben voel ik nog in mijn lichaam: ik voel me heel blij en vol energie!

Els

 

Gratis inzicht gesprek

Heb je vragen of wil je advies? Plan een telefonisch gesprek met mij. Dit gesprek is helemaal vrijblijvend en duurt 10-30 minuten.

Telefoon
06-13 31 45 43
Volg Yomabe
Adres
Achterhaven 33-35
Historisch Delfshaven
3024 RB Rotterdam