Kali ritueel in combinatie met San Kalpa

Verover 2023 met een krachtig open hart

Het Kali ritueel is een helend yoga ritueel om je hart en leven te zuiveren van alle keren dat er over je grens heen is gegaan. Of dat nu bewust, onbewust, bedoeld of onbedoeld was. Dit laat sporen na in je lichaam, je zenuwstelsel, je geest en je hart.

San Kalpa is een positief of spiritueel voornemen. Het doen van San Kalpa schept geestelijke kracht en structuur om je doelen vorm te geven.

Twee yoga rituelen die elkaar bekrachtigen om 2023 licht, krachtig en levenslustig te starten. Met een open hart, waar plaats is voor nieuwe verlangens waarbij jouw behoeften op de eerste plaats komen. Zodat jouw liefde en licht kan stromen. In je lichaam en leven, de wijde wereld in.

Geen yoga ervaring nodig.

Friede


’Wat een intense ontmoeting. Ik ben er nog helemaal vol van. Ik werd echt Kali.

En ervoer in me een stille maar intense ontlading, twee keer. Daarna voelde ik ook even het lang weggestopte verdriet van mezelf als klein kwetsbaar jongetje met onbegrepen verlangens. Het was erg fijn dat ik ook dat rustig van me af kon laten glijden.

Het was voor mij een intense en intieme ontmoeting met mezelf. En erg reinigend.

 

Roep de Godin Kali in jou naar boven en zuiver je hart

De godin Kali is zowel de godin van de onvoorwaardelijke liefde als destructie. Door rigoreus af te rekenen met ieder die haar vanuit een verkeerde intentie benaderd, houd zij haar hart zuiver, open en stromend. Zodat zij een bad van zuivere liefde kan zijn. Ook jij kan de godin Kali in je wakker maken. Om jouw hart te zuiveren van blaam, pijn en opgedane kwetsuren in je leven met dit prachtig jaarlijkse kali yoga ritueel.

San Kalpa

Een ritueel binnen de Yoga traditie om je mindset hoog te houden. San Kalpa is meer dan een voornemen. Het bouwt kracht in je denken op om je doelen zuiver en gericht te houden. Dat je niet afdwaalt en overspoelt raakt in de veelheid van het dagelijkse. Het is een krachtig innerlijke beslissing in verbinding met je hart, met de diepere wensen en verlangens voor jezelf. En daarmee ook voor je omgeving. Hoe je wil leven en zijn in 2023, vanuit je kern.

Begeleiding ritueel

Het Kali ritueel is toegankelijk als je het innerlijke proces van heling wilt aangaan. Het is een helend en transformerende reis. Ik neem je mee via een levendige visualisatie naar de kracht in jezelf. Door de godin Kali in jou wakker te maken. Zodat je kan afrekenen met de demonen uit je verleden. Niet uit wraak, maar vanuit de noodzaak om je hart te zuiveren. Ieder mens heeft het recht te kunnen leven vanuit liefde in plaats vanuit wrok, spijt, verdriet en pijn. Dit is ook de vreugdevolle beweging naar zelfzorg en volle verantwoording nemen voor jezelf. Vooraf ontvang je een video ter voorbereiding, zodat je het ritueel bewust kan binnen treden. Mocht je na het bekijken van de video vragen hebben, dan kan je me altijd contacten.

 

Heel je hart, heel je lichaam, heel je leven.

Wat, Waar, Wanneer

 • Kali Ritueel in combinatie met San Kalpa
  Yomabe studio Rotterdam

  Inclusief thee met lekkers
  👉Zaterdag 7 januari – VOL
  Van 10.00 – 13.00
 • Online voorbereiding video
  Deze ontvang je 4 dagen vooraf

Hoe

 • Maximaal 10 deelnemers
 • Via onderstaande button kan je je aanmelden
 • Na aanmelding ontvang je alle praktische informatie in je email box
 • Heb je vragen? Je kan me altijd contacten.

Wachtlijst Yoga Rituelen 2023

De complete lijst van Yoga Rituelen voor 2023 is binnenkort bekend. Wil je op de wachtlijst en als eerste een seintje? Stuur een bericht naar mij: 06 13 31 45 43

Closed
Algemene voorwaarden voor deelname en betaling vind je hier

Inschrijving

Reservering gaat via aanmelden en betaling vooraf.

Intake gesprek

Van de deelnemers wordt de inzet en bereidheid gevraagd de ontwikkelingsprocessen, welke deel zijn van deze workshops, aan te gaan. Zowel individueel als in groepsverband. Vooraf is dan ook altijd een inzicht gesprek van 10-30 minuten. Dit kan telefonisch, via zoom of in de Yomabe studio.

Annulering door Yomabe
Als gevolg van overmacht of onvoldoende aanmeldingen kan het zijn dat een geplande training geannuleerd wordt. In dat geval zal het betaalde inschrijfgeld volledig gerestitueerd worden.

Annulering

Yomabe gaat flexibel om met annuleringen. We gaan ervan uit dat je graag wil deelnemen en alleen afmeldt door overmacht of persoonlijke omstandigheden. Wel dien je de annulering zo snel als kan per email door te geven. Dan kan de plek aan iemand anders worden overgedragen.

Gemiste workshop of deel van training
Mocht je een workshop of deel van de cursus missen dan vindt geen restitutie plaats.

Afbreken
Mocht je de training door bepaalde redenen moeten afbreken, dan vindt geen restitutie plaats. Wel zoeken we altijd naar een geschikte oplossing.

Sluiten

Gratis inzicht gesprek

Heb je vragen of wil je advies? Plan een telefonisch gesprek met mij. Dit gesprek is helemaal vrijblijvend en duurt 10-30 minuten.

Telefoon
06-13 31 45 43
Volg Yomabe
Adres
Achterhaven 33-35
Historisch Delfshaven
3024 RB Rotterdam