Women only

Jaartraining Chakra & Voice e-motion

Start nieuwe groep op 22 september

Chakra & Voice e-motion is de unieke samensmelting van chakra dance, stemwerk, yoga en tandava meditatie. De ultieme ervaring van vrijheid, verbinding en kracht. Ervaar de bevrijdende kracht van je stem, de natuurlijke beweging van je lichaam en de ondersteuning van elkaar in deze WOMEN ONLY EDITIE.

Ultieme transformatie

Chakra & Voice e-motion is een persoonlijke reis door vergeten gebieden van diep verlangen en verbinding. De e-motion start met een vraag, een beweging, een impuls, een geluid. Welke je leidt naar de diepere lagen binnen jezelf. Gewoonte patronen, oordeel en bewuste of onbewuste verboden, opgelegd of aangeleerd en niet meer dienend, worden zichtbaar. Verborgen behoeften en lang vergeten verlangens komen naar boven.

Het herstellen van deze natuurlijke impulsen, gevoelens, vibraties en resonantie leid je naar nieuwe bewegingen, vragen en kwaliteiten. Zodat een nieuwe dans en mogelijkheden worden geboren en jij vanuit volheid en vrijheid kan leven. In plaats vanuit angst en verborgen patronen welke je tegen houden en blokkeren.

Deze training vraagt de bereidheid en de inzet deze processen, individueel en als groep, aan te gaan.

Begeleiding door Connie

Chakra & Voice e-motion is ontwikkeld door en onder begeleiding van Connie van Dam.

“Ik ben in mijn begeleiding zorgvuldig, direct en waar nodig uitdagend. Ik werk met de dynamiek van de groep en intuïtief.”

Voor wie?

 • Iedereen die meer comfort wil ervaren in de verbinding met zichzelf en anderen.
 • Trainers, lichaamswerkers, healers, therapeuten, coaches en docenten om de verbinding met jezelf open en zuiver te houden.

Inhoud

 • 8 workshops
 • Inspirerende opdrachten
 • Persoonlijke begeleiding
 • Elke 4e woensdag van maand
 • Van 19.00 – 21.30
 • Start 22 september 2022
 • Maximaal 10 deelnemers

Inschrijving

Je kunt je nu al aanmelden, dan is je plek gereserveerd.

Tarief €695

Closed
Algemene voorwaarden voor deelname en betaling vind je hier

Inschrijving

Reservering gaat via aanmelden en betaling vooraf.

Intake gesprek

Van de deelnemers wordt de inzet en bereidheid gevraagd de ontwikkelingsprocessen, welke deel zijn van deze workshops, aan te gaan. Zowel individueel als in groepsverband. Vooraf is dan ook altijd een inzicht gesprek van 10-30 minuten. Dit kan telefonisch, via zoom of in de Yomabe studio.

Annulering door Yomabe
Als gevolg van overmacht of onvoldoende aanmeldingen kan het zijn dat een geplande training geannuleerd wordt. In dat geval zal het betaalde inschrijfgeld volledig gerestitueerd worden.

Annulering

Yomabe gaat flexibel om met annuleringen. We gaan ervan uit dat je graag wil deelnemen en alleen afmeldt door overmacht of persoonlijke omstandigheden. Wel dien je de annulering zo snel als kan per email door te geven. Dan kan de plek aan iemand anders worden overgedragen.

Gemiste workshop of deel van training
Mocht je een workshop of deel van de cursus missen dan vindt geen restitutie plaats.

Afbreken
Mocht je de training door bepaalde redenen moeten afbreken, dan vindt geen restitutie plaats. Wel zoeken we altijd naar een geschikte oplossing.

Sluiten
Algemene voorwaarden m.b.t. je deelname en betaling vind je hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Wat gaan we doen?

Reis door de 7 chakra’s

Chakra & Voice e-motion is een reis door de wereld van de zeven energie centra en belevingswerelden van je lichaam. Door middel van dans, beweging, klank, adem, yoga en meditatie.

Iedere workshop exploreren we een Chakra. De laatste workshop sluiten we af met een reis door alle Chakra’s. Het lichaamswerk is elke keer anders en passen bij de levensenergie behorend bij een chakra en de groep.

De 4 fasen

 • We starten meestal met een geleide meditatie om je bewust te worden van de levenskwaliteiten van de chakra. We verbinden hieraan een vraag, welke we elke keer op een ander manier uitwerken.
 • Vervolgens gaan we de Chakra & Voice e-motion beginnen. Een reis door dans, beweging, adem, klank en yoga. Je komt meer in je lichaam en gaat langzaamaan uit je hoofd.
 • Dan gaan we via individueel, partner- of groepswerk verder met stemwerk, yoga en vrije beweging. Met stem, geluid en resonantie bereik je diepere lagen van jezelf. Zoals emoties, lang vergeten verlangens en blokkades in je lichaam. Je ervaart hoe deze gebieden weer gaan stromen en tot leven komen. Ofwel: je voelt je natuurlijke levenslust en kracht.
 • Daarna gaan we geleidelijk over naar de fase van reflectie en integratie. Het observeren van de uitwerking. Aan het einde komt de vraagstelling terug op een dieper niveau en ontpopt een nieuw inzicht.
  We sluiten altijd af in een cirkel. Samen bouwen we een bedding van veiligheid en vertrouwen. De basis voor vrijheid, verbinding en kracht.

De effecten

N

Chakra & Voice e-motion inspireert en activeert

N

Je leert beter luisteren naar je lichaam en al je stemmen

N

Je wordt gestimuleert om jezelf, je verlangens en behoeften op een heldere manier tot expressie kunt brengen

N

Je ervaart hoe je de leiding over je leven kunt nemen op een krachtige en sensitieve manier

N

De intieme verbinding met jezelf wordt herstelt

Heling, verbinding en liefde

Tijdens de Chakra & Voice e-motion wordt overbodige controle en oordeel langzaam los gelaten. De combinatie van stem en lichaamswerk zorgt dat de natuurlijke verbinding tussen de stem en het lichaam wordt herstelt. Je zult je lichaam ervaren als veilige plek om te zijn en los en natuurlijk te bewegen. Je zult je stem ontdekken als bron van inspiratie. Zodat jij jezelf tot expressie kan brengen

Gratis persoonlijk overleg

Heb je vragen of wil je advies? Dan nodig ik je uit voor een inzicht gesprek. Plan vrijblijvend een gesprek of neem direct contact op.

Gratis inzicht gesprek

Heb je vragen of wil je advies? Plan een telefonisch gesprek met mij. Dit gesprek is helemaal vrijblijvend en duurt 10-30 minuten.

Telefoon
06-13 31 45 43
Volg Yomabe
Adres
Achterhaven 33-35
Historisch Delfshaven
3024 RB Rotterdam