Stem coaching
Individuele stem sessie

 

Stemcoaching met methode stemwerk is een direct, invoelend en krachtig middel: voor persoonlijke groei en ondersteuning in professionele ontwikkeling. Stemwerk laat je ontdekken wie je bent en geeft je de keuze te zijn wie je wil zijn.

De stem is wie je bent en nog meer… wie je zou kunnen zijn

De stem is een prachtig instrument om je persoonlijkheid te ontwikkelen. Een individuele stem coaching is erop gericht om je eigen functioneren zichtbaar te maken, zowel fysiek, emotioneel als mentaal. Om via het proces van leren luisteren met je hele lichaam in contact te komen met al je verborgen en ongehoorde stemmen. Patronen, fixaties en controles worden zichtbaar, herinneringen, emoties, behoeften en verlangens gaan weer vrijer stromen. Hierdoor kun je jezelf beter plaatsen in de realiteit van je leven in het hier en nu. Je ontdekt nieuwe manieren van zijn en bewegen, van expressie geven aan jezelf.

Maatwerk

De eerste stem coach sessie is een vorm van diagnose. Dit wordt leidraad in de navolgende stemsessies. Iedere persoon is uniek. Ieder traject is maatwerk. De vervolg sessies en de tussenpozen worden in nauw overleg samengesteld.
Gemiddeld kent deze coaching 5 tot 15 sessies, met tussenpozen van 2 á 3 weken.

Wat kan een stem coach voor jou betekenen en hoe werkt het

We gaan niet aan de gang met de zangstem of de sociale stem. We gaan aan de slag met een combinatie van klank, geluid en lichaamswerk. Waarbij ik je ondersteun met mijn stem en aanwijzingen en stimuleer met een vorm van massage en beweging.

In mijn begeleiding ben ik direct, zorgvuldig, ondersteunend en waar nodig uitdagend.

Hierdoor ontdek je met welke delen van jezelf en je omgeving je in contact bent of niet. Te voelen, te horen en te zien welke delen in jou wel of niet resoneren: wat is nog verborgen, ontkent of nooit gehoord. Waarop zit de spanning, fixatie en overbodige controle en waarom zit dit jou in de weg. Om je vrijer en losser te voelen.

Je zult meer en meer zichtbaar worden. Op de eerste plaats voor jezelf. Om hiermee nieuwe mogelijkheden en keuzes te creëren. En jij je kwaliteiten, wensen en behoeften ten volle kan leven.

Tarief

 • stem coaching
  135
  • De duur van stem coaching is gemiddeld 90 minuten.
  • Intake sessie stemcoaching € 135
  • Daarna werken we samen met een minimum van 5 sessies. Om de 2 tot 5 weken.
  • Serie van 5 sessies € 625
  • Of per sessie te voldoen € 135
  • Voor particulieren en ZZP zijn genoemde bedragen inclusief BTW
  • Voor bedrijven en organisaties zijn genoemde bedragen exclusief BTW

Testimonials

 • Een sessie met Connie en ik voel me herboren. Zonder overdrijven, het is echt fascinerend wat er gebeurt. Door de afwisseling tussen fysiek bezig zijn met klank en beweging en daarop reflecteren begrijp je niet alleen rationeel wat er gaande is maar voel je het ook echt. Daar komt bij dat gedurende de sessie je verandering voelt optreden. Geen oppervlakkige verandering maar diep verankerd

  Karin
 • Bij stemwerk met Connie ben ik achter blokkades gekomen, waar ik zelf vaak helemaal geen weet van had! Maar juist dat heeft mij weer nieuwe mogelijkheden gegeven. Kortom ik blijf ontdekken….!

  Herman
 • De partner sessie stemwerk was donderdag heel fijn. Heel confronterend, maar maakte zo veel duidelijk en inzichtelijk. Voel me sindsdien veel meer verbonden met Martin en voel meer vrijheid. Deed heel goed om met z'n tweeën nog even de tijd gehad te hebben. Heel erg dank!

  Carole
 • Waarom Stemwerk mij zo diep raakt? Omdat het de potenties van de stem en het lichaam wakker maakt. Dit laat ons herinneren wie we zijn en zouden kunnen zijn. Stemwerk heeft mij geleerd om op mijn voeten te staan en... te lopen.

  Connie van Dam
 • Het lijkt me fantastisch en ook erg eng inderdaad om te doen:) Maar ergens diep van binnen weet ik dat dit precies is wat mijn lichaam en stem nodig hebben. Om meer naar buiten te mogen komen. Meer te mogen uit spreken.

  Irene
 • Bedankt voor de mooie en fijne stemwerk sessie. Ik geniet nog steeds van de vrouw die je me hebt laten voelen! Heel fijn en krachtig. - Pingel

  Pingel
 • Merkte dat het communiceren en elkaar aanvoelen makkelijker ging dan voorheen. De workshop en individuele sessies stemwerk hielpen mij om echt in contact te komen.

  Ronald
 • Ik heb in een verleden een aantal keer Rationeel-Emotieve Therapie gevolgd. Ik had er telkens best veel aan, maar na een tijd je merkte ik dat het geleerde weer weg begon te zakken en dat ik het weer 'op moest halen'. Na drie afzonderlijke reeksen van therapie had ik het gevoel dat ik er klaar mee was, maar dat mijn problemen toch niet helemaal over waren. De therapie had zeker verlichting gebracht, maar ik had uiteindelijk het gevoel dat er een soort angel in me zat, die ik er niet uit kon krijgen. Een angel vooral van bang zijn om fouten te maken. Ik had toen het idee dat ik dat maar moest accepteren en dat het nooit over zou gaan. Maar nu ik met het stemwerk bezig ben met Connie als therapeut, heb ik het gevoel dat ik wél bij die angel kom. Niet in één keer, maar elke sessie kom ik dichterbij. Waar ik de afgelopen jaren het idee had dat die angst om fouten te maken aangeboren was, heb ik nu echt het idee dat het aangeleerd is. Ik leer nu om te voelen in plaats van om altijd maar te denken. En dat geeft een heerlijk gevoel! Het stemwerk staat zeker niet haaks op de therapie die ik vroeger heb gevolgd, maar gaat veel dieper. Naar je echte gevoel, in plaats van naar je gevoel in je hoofd.

  Mieke
 • Voor mijn werk als consultant voeding en lifestyle geef ik presentaties. Om mijn communicatievaardigheden te verbeteren en vooral mijn stem beter in te zetten heb ik de hulp van Connie ingeroepen. Mede ook omdat ik veel spanningsklachten in het hoofd en nek gebied had. Ik was onbekend met het stem- en lichaamswerk en de oefeningen waren voor mij dan ook onconventioneel en uitdagend. Echter Connie wist mij direct op mijn gemak te stellen. Met haar kennis, intuïtie en vaardigheden weet ze direct tot de kern te komen en een 'diagnose' te stellen om daar vervolgens mee aan de slag te gaan. In een paar sessies merk ik dat ik me vrijer uit kan spreken en beter contact heb met mijn hele lichaam. Mijn spanningsklachten zijn gedaald en ik heb nieuwe inzichten over mezelf opgedaan. Ik kan de behandelingen iedereen aanraden die professioneel zijn stem moet gebruiken of over het algemeen meer over zichzelf en zijn blinde vlekken wil leren.

  Hetty

Afspraak maken

  Ik wil een afspraak maken voor een intake sessie stem coaching.

  Je naam

  Je e-mail

  Je telefoon

  Voorkeursdata:

  Vragen/opmerkingen

  Vragen of opmerkingen?

  Neem contact op met Connie op 06 13 31 45 43 of mail

  Vragen of opmerkingen?

  Laat een bericht achter en ik neem contact met je op.

  Not readable? Change text. captcha txt
  X