Partner workshops

voor verbinding en intimiteit
ontspanning en plezier

 

Een partner workshop is een prachtig cadeau voor samen. Voor partners, koppels en vrienden. De workshops kunnen gericht zijn op verbinding, intimiteit, ontspanning en plezier. We bespreken jullie  thema, wens of verlangen.

Drie uren werken met de dynamiek van jullie relatie. Om elkaar te ontdekken op een nieuwe, verrassende manier. Om blinde vlekken in jullie relatie helder te krijgen. Zodat patronen en verborgen behoeften zichtbaar worden voor jezelf en de ander. Deze workshops geven je de kans om dichter bij jezelf te komen, zodat je ook dichter bij elkaar kunt zijn. Onder de ervaren en intuïtieve begeleiding van Connie.

Partner workshop Yoga

Ondersteuning en vertrouwen


Je wordt op een bijzondere wijze met jezelf en elkaar in contact gebracht. Het is een speelse manier om het vertrouwen in je zelf en de ander te versterken. De ervaring van wederzijdse ondersteuning geeft je lichaam de toestemming meer in de overgave te gaan en dieper te ontspannen. Een bijzondere manier van samenzijn.

 

Partner workshop Stemwerk

Communicatie en intimiteit

relatie workshop stemwerk rotterdam
De stem gaat daar waar woorden niet kunnen komen. Stemwerk neemt je mee in de wereld van intimiteit, verbinding en communicatie. De oefeningen zijn gebaseerd op lichaamswerk, beweging en massage in combinatie met de stem. Het schenkt je de mogelijkheid met elkaar te zijn, los van gewoontepatronen en veronderstellingen.

 

Partner  workshop Massage

Ontspanning en verbinding

Massage cursus - Dynamische en intuïtieve Massage RotterdamJe leert elkaar masseren vanuit verbinding en ontspanning. Er worden verschillende massagetechnieken, grepen en variaties aangereikt. Maar vooral gaan we de processen binnen van: raken en geraakt worden, je verbonden voelen met jezelf en de ander. Dan wordt de massage een stroom van vloeiende bewegingen en werkt ontspannend voor beiden.

Tarieven

 • Partner workshop
  365
  • Duur 3 uren
  • Twee personen

Testimonials

 • Merkte dat het communiceren en elkaar aanvoelen makkelijker ging dan voorheen. De workshop en individuele sessies stemwerk hielpen mij om echt in contact te komen.

  Ronald
 • Dank je wel voor de mooie ervaringen die je ons hebt laten beleven in de workshop van afgelopen vrijdag!
  Het heeft ons dichter bij onszelf en tegelijkertijd dichter bij elkaar gebracht. Heel bijzonder hoe dat werkt en nog mooier om dat samen te delen.
  Jouw begeleiding was heel fijn. Duidelijk aanwezig waar het kon of nodig was, maar ook met alle ruimte voor ons samen om te ontdekken en genieten.
  We willen je hier heel hartelijk voor bedanken, we gaan met heel veel plezier samen verder met deze hernieuwde kennismaking van aanraking.
  John en Suzanne

Afspraak maken

  Je naam

  Je e-mail

  Je telefoon

  Ik wil een afspraak maken voor een partner workshop:
  Yoga
  Stemwerk
  Massage

  Voorkeursdata

  Vragen/opmerkingen

  Vragen of opmerkingen?

  Neem contact op met Connie op 06 13 31 45 43 of mail

  Vragen of opmerkingen?

  Laat een bericht achter en ik neem contact met je op.

  Not readable? Change text. captcha txt
  X