Basis opleiding holistisch lichaamswerk

Kom thuis in je lichaam, win aan zelfvertrouwen en zelfliefde en wees van grotere betekenis voor je cliënten. Zet in 2023 de stap naar jezelf en leer holistisch werken met massage, yogatherapie en stemwerk.

opleiding holistisch lichaamswerk rotterdam

YOMABE holistisch lichaamswerk

Transformeer je leven en je praktijk

In de opleiding holistisch lichaamswerk komen authentieke tradities en nieuwe concepten samen. Deze organische opleiding is een helende reis voor jezelf en zorgt dat je jouw cliënten daadwerkelijk verder kan helpen.

Zet de stap naar jezelf

 • Het brengt verdieping in de beleving van jezelf waardoor je beter uiting en vorm kan geven aan je verlangens en behoeften, en je meer vervulling en voldoening ervaart.
 • Het geeft vernieuwde diepgang aan de technieken die je leert. Deze leer je inzetten voor jezelf en omdat je het verschil wil maken voor je cliënten.
 • Het is de ultieme uitnodiging om in 2023 de stappen naar jezelf te zetten die je misschien al te lang uitstelt: voor jezelf, je cliënten, je werk, je droompraktijk, je ontspanning, je ultieme uitdaging, je verlangens, behoeften. Noem maar op.
opleiding holistisch lichaamswerk yomabe rotterdam

Voor wie

De opleiding is toegankelijk voor iedereen die is geïnteresseerd in holistisch werken vanuit liefde en respect. Voor jezelf en anderen. Samen creëren we een bedding van veiligheid, ondersteuning en plezier voor persoonlijke groei en transformatie.

Technieken

Klassieke massage

Klassieke massage is de basis van alle andere massage vormen. Je leert alle klassieke massage technieken en hoe deze toe te passen. Je zult ontdekken dat een aanraking verschillend wordt ervaren door elke cliënt en invloed heeft op lichaam en geest. Dit bepaald elke vervolgstap in de behandeling.

Dynamische massage

Deze vorm van massage vraagt op de eerste plaats totaal bewustzijn en ontspanning van de masseur. Zodat letterlijk en figuurlijk alles in beweging kan worden gebracht. Dit kan gaan van schuddingen tot een vloeiende dansmassage. De cliënt ervaart zichzelf hierdoor als heel. Dit kan een intens verbindende ervaring opleveren.

Body reading

Het lichaam is de expressie van alle ervaringen die iemand in zich draagt en is hiermee een bron van informatie voor de masseur. Spanningen, pijn, controle, energie, adem, beweging, huid, actie en stem. Ieder mens draagt een uniek verhaal, dit neem je mee in de begeleiding en behandeling van de cliënt.

Lichaamswerk

Lichaamswerk loopt als rode draad door alle modules van de opleiding. We werken met partner yoga, tandava meditatie, stemwerk, wheel of consent en de unieke yomabe chakra e-motion.
Dit ontwikkelt lichaamsbewustwording en bevordert de kunst van raken, geraakt worden en aanraken. Het zal je in contact brengen met je gewoontepatronen, overbodige controle en onbewuste blokkades, en met jouw specifieke kwaliteiten.

De opleiding vraagt de inzet en bereidheid deze processen individueel en als groep aan te gaan. Samen creëren we een bedding van veiligheid, ondersteuning en plezier voor persoonlijke groei en transformatie.

Yoga therapie

Yogatherapie is gericht op ontspanning en heling. Met deze techniek bereik je de diepere lagen van het lichaam en kan verkramping, oude pijn en trauma worden aangeraakt en verzacht.

Stemwerk

De stem spreekt over jou. Je stem is verbonden met je lichaam, je emoties, je onbewuste patronen, je verleden en je potentie. Met stemwerk krijg je dieper inzicht in jezelf. Dat geeft je de keuze te zijn wie je wil zijn.

Intuïtief energetische massage

Een intuïtief energetische of psychische massage vraagt om helder waarnemen. Je leert vertrouwen op wat je ziet, hoort en voelt. Zonder daar een oordeel of analyse op te plakken. Intuïtieve massage vraagt om te leren luisteren met heel je lichaam en te leren aanraken met de kwaliteit van voelen. Hiermee bereik je de diepere vragen die in het lichaam liggen opgeslagen en voelt de cliënt zich gehoord en gezien. Dit ondersteunt het proces naar ontspanning, inzicht en heling. In tegenstelling tot antwoorden, advies en oplossingen, welke vaak vanuit het denken ontstaan en heling in de weg staat.

Persoonlijke begeleiding

Deze opleiding onderscheidt zich door het persoonlijke karakter. Tijdens de workshops en zoom sessies geef ik je aanwijzingen, bespreken we de opdrachten, stimuleer ik je om buiten je comfort zone te treden en jouw specifieke kwaliteiten in het licht te zetten. Tijdens de supervisie dag komt dit allemaal samen.

De uitwisseling met je medecursisten/buddies is hierin belangrijk. De ondersteuning, het zichtbaar worden van blokkades gebeurt hierdoor op organische wijze. Het is een prachtig avontuur waardoor alles wat tot bloei komt, gelijk doorwerkt in jouw massage en behandelingen. Dit maakt jou uniek en onderscheidend, dit is de kracht en het hart van jouw praktijk.

 

Optimale ondersteuning

We werken in een groep van maximaal 8 deelnemers. Dit waarborgt het persoonlijke karakter van deze opleiding. Waarbij aandacht, uitwisseling en ondersteuning tijdens alle processen tijdens de opleiding voorop staat.

Unieke werkwijze

Naast theorie, techniek en juiste toepassing wordt aandacht besteedt aan persoonlijke groei en transformatie volgens de unieke Yomabe methode.

Ervaren begeleiding

De opleiding holistisch lichaamswerk is stap voor stap ontwikkeld en bevat al mijn kennis, ervaring en inzichten. Ik mijn begeleiding ben ik zorgvuldig, direct en waar nodig uitdagend. Ik werk intuïtief en met de dynamiek van de groep.

Wat Waar Wanneer

 • 5 workshops in de Yomabe studio Rotterdam
  Zaterdag 4 februari of 18 februari
  Zaterdag 11 maart
  Weekend 8 en 9 april
  Zaterdag 13 mei
  Van 10.00 – 17.00
 • 2 individuele sessie
 • Zoom evaluatie sessie met de groep
 • Online academie met studiemateriaal en videos
 • Persoonlijke begeleiding
 • Maximaal 8 deelnemers

Hoe

 • Tarief van de complete basis opleiding €1100 exclusief btw (inclusief 1331)
 • Bij betaling in 1 bedrag vooraf €1000 exclusief btw (inclusief 1210
 • Heb je vragen, wil je overleggen of jezelf aanmelden? Je kan me contacten of plan een inzicht gesprek met mij.

Meer weten over de opleiding holistisch lichaamswerk?
Dat kan op 2 manieren

Gratis intake gesprek

Heb je vragen of wil je weten of deze opleiding bij je past? Plan een gesprek met mij. Dit kan telefonisch of in de Yomabe studio. Dit gesprek is helemaal vrijblijvend en duurt 30-45 minuten.

Of klik hier voor meer informatie

Telefoon
06-13 31 45 43
Volg Yomabe
Adres
Achterhaven 33-35
Historisch Delfshaven
3024 RB Rotterdam