Opleiding
Holistisch
 lichaamswerk

Voor de lichaamswerker van de toekomst

Start opleiding 2022: 11 maart

Wil jij je ontwikkelen tot allround lichaamswerk behandelaar die de diepte in wil gaan met holistische massage, yoga, yogatherapie en stemwerk?

Maak kennis met de omvattende en unieke opleiding holistisch lichaamswerk waar 30 jaar kennis en ervaring samen komt in een transformerend programma.

Leer je cliënten betrokken en effectief behandelen en ontwikkel nieuwe technieken en toepassingen waarmee je jezelf als lichaamswerker onderscheidend in de markt zet. Daarnaast is deze opleiding een verrijking voor iedereen die de innige relatie met zichzelf wil verdiepen.

Transformerend programma

Expertise, unieke waarde en zichtbaarheid

De opleiding is gebaseerd op 3 pijlers waarmee je jezelf ontwikkelt tot een onderscheidende lichaamswerk behandelaar. De pijlers zijn een organisch geheel welke elkaar ondersteunen en versterken. Samen tillen ze de uitwerking, toepassing en de mogelijkheden naar een hoger niveau: voor jezelf, je cliënt en je (toekomstige) praktijk.

opleiding-holistische-massage-yomabe
Opleiding yogatherapie

Wil jij…

  • verbinding, heling en persoonlijke groei ervaren èn bieden door middel van holistisch massage en lichaamswerk
  • leren masseren en behandelen vanuit aandacht, verbinding en liefde
  • uitbreiding en verdieping bieden binnen je behandelingen als masseur, lichaamswerker/therapeut, yogadocent, persoonlijk trainer
  • je praktijk naar een volgend niveau brengen
  • meer vrijheid ervaren als mens en als lichaamswerker

Dan is deze opleiding helemaal geschikt voor jou.

Optimale ondersteuning

We werken in een groep van maximaal 10 deelnemers. Dit waarborgt het persoonlijke karakter van deze opleiding. Waarbij aandacht, uitwisseling en ondersteuning tijdens alle processen tijdens de opleiding voorop staat.

Unieke werkwijze

Naast theorie, techniek en juiste toepassing wordt aandacht besteed aan persoonlijke groei en transformatie volgens de unieke Yomabe methode. Dit zorgt dat verdieping plaats vindt in aanwezigheid, betrokkenheid en verbinding.

Ervaren begeleiding

De opleiding holistisch lichaamswerk is een transformerend programma en bevat 30 jaar kennis, ervaring en inzichten. In mijn begeleiding ben ik zorgvuldig, direct en waar nodig uitdagend. Ik werk intuïtief en met de dynamiek van de groep.

Wil je meer weten over de opleiding holistisch lichaamswerk?
Dat kan op 4 manieren:

Opleiding Holistisch lichaamswerk
Start 11 maart 2022

Een jaartraject waarin authentieke tradities en nieuwe concepten zijn samen gebracht, organisch in elkaar overvloeien en elkaar versterken. Zonder in te boeten op de pure tradities afzonderlijk.

  • Je leert stemwerk op een natuurlijke manier integreren in de massage behandeling, zodat stem en geluid kan worden gegeven aan diep verscholen pijn en trauma.
  • Yoga en yogatherapie zorgen voor uitbreiding van de (massage) behandeling en dat je de cliënt verder kan begeleiden. Op en naast de massagetafel. Daarnaast biedt dit jou als lichaamswerker een fundament voor absolute zelfzorg en spirituele groei.
  • Leren masseren vanuit deze holistische visie gaat verder dan techniek. Het is een reis naar (de diepere lagen in) jezelf.

Dit jaartraject vraagt de bereidheid en inzet deze processen aan te gaan. Zowel individueel als in groepsverband. Samen creëren we een veilige bedding voor groei en plezier.

Holistisch lichaamswerk:

Holistische massage

Je legt de basis met klassieke massage en dynamische massage als stap naar energetisch intuïtieve massage. Je leert werken met de lichamelijke en psychisch emotionele processen binnen de massage.

Yoga

Krijg inzicht in het hoe en waarom van yoga. Verrijk je leven en je behandelingen met de wijsheid van deze pure traditie. Maak kennis met de wetenschap van zelfzorg.

Yoga therapie

Voeg de helende kracht van authentieke yoga therapie toe aan je behandelingen. Een compleet systeem om lichaam en geest in harmonie te brengen. Zo welkom in de veeleisende tijd van nu.

Stemwerk

De stem spreekt over jou. Je stem is verbonden met je lichaam, je emoties, je onbewuste en opgeslagen herinneringen. Met Stemwerk bereik je de diepere lagen van jezelf

Hoe ervaren voorgaande cursisten de opleiding?

De cursussen van Connie zijn mooi, zuiver en diepgaand. Dit gaat niet over zomaar een techniek aanleren maar een massage verbinden met wie jij bent. Er is ruimte en geduld voor jouw verhaal. Ik zie het eerder als een persoonlijke verrijking en in een andere dimensie stappen dan als iets aanleren.

Ron

Ik ben 12 jaar arts en ik was op een punt gekomen om te exploreren welke zaken ik energie van krijg en waar ik mij meer in wilde ontwikkelen. Toen kwam de opleiding van Connie op mijn pad. Ik begaf mij vaak buiten mijn “comfort zone” maar voelde mij volkomen veilig binnen de groep en bij Connie. Door de opleiding ben ik een rijker en meer volkomen mens geworden en een betere masseur. De opleiding is echt iets om te ervaren.

Sven

Ik heb zoveel geleerd en dan niet alleen hoe je een massage moet geven, maar ook wie ben ik eigenlijk, waar zitten mijn eigen blokkades, hoe ga ik hier mee om en hoe ga ik met de blokkades van een klant om. En aanrader dus!

Monique

Gecertificeerd
Yoga Therapeut

Gratis inzicht gesprek

Heb je vragen of wil je weten of deze opleiding bij je past? Plan een gesprek met mij. Dit kan telefonisch, via zoom of in de Yomabe studio. Dit gesprek is helemaal vrijblijvend en duurt 30-40 minuten.

Telefoon
06-13 31 45 43
Volg Yomabe
Adres
Achterhaven 33-35
Historisch Delfshaven
3024 RB Rotterdam