Opleiding
Holistisch
 lichaamswerk

Allround en uniek programma holistisch lichaamswerk

Leer je cliënten effectief behandelen en ontwikkel nieuwe technieken en toepassingen waarmee je jezelf als lichaamswerker onderscheidend in de markt kunt zetten. Daarnaast is deze opleiding een verrijking voor iedereen die de innige relatie met zichzelf wil verdiepen.

De opleiding holistisch lichaamswerk is ontwikkeld door en onder begeleiding van Connie van Dam.

• Klassieke massage

• Dynamische massage

• Intuïtief energetische massage

• Body reading

• Segment massage

• Chakra therapie

• Yoga massage

• Yoga therapie

• Yoga

• Lichaamswerk

• Persoonlijke begeleiding

De opleiding Holistisch lichaamswerk is opgebouwd uit de modules:

Holistische massage en Yoga therapie en Yoga verdieping

De modules holistische massage, yoga therapie en yoga verdieping kan je los van elkaar volgen en zijn elk een afgerond geheel met certificaat. De combinatie vormt de opleiding holistisch lichaamswerk. De modules ondersteunen en vullen elkaar aan. Dit tilt de uitwerking, toepassing en mogelijkheden naar een hoger niveau. Voor jezelf, je cliënt en je praktijk.

Voor wie?

  • Voor wie plezier, verbinding en persoonlijke groei wil ervaren èn bieden door middel van massage, lichaamswerk en yoga.
  • Voor iedereen die de intieme verbinding met zichzelf wil verdiepen.
  • Wie van masseren, lichaamstherapie en yoga haar/zijn beroep wil maken.
  • Als je werkzaam bent als masseur, yogadocent, lichaamswerker of lichaamsgericht therapeut en je behandelingen wil uitbreiden of verdiepen met holistische massage en yoga therapie.
  • De bereidheid en inzet wil leveren jouw unieke kwaliteit als masseur, lichaamswerker en yogadocent te ontdekken.

Optimale ondersteuning

We werken in een groep van maximaal 12 deelnemers. Dit waarborgt het persoonlijke karakter van deze opleiding. Waarbij aandacht, uitwisseling en ondersteuning tijdens alle processen tijdens de opleiding voorop staat.

Unieke werkwijze

Naast theorie, techniek en juiste toepassing wordt aandacht besteed aan persoonlijke groei en transformatie volgens de unieke Yomabe methode.

Ervaren begeleiding

De opleiding holistisch lichaamswerk is stap voor stap ontwikkeld en bevat al mijn kennis, ervaring en inzichten. In mijn begeleiding ben ik zorgvuldig, direct en waar nodig uitdagend. Ik werk intuïtief en met de dynamiek van de groep.

Inzicht gids opleiding holistisch lichaamswerk

Download de gratis gids en lees alle informatie over deze opleiding Holistisch lichaamswerk. In deze gids geef ik je inzicht hoe je:

• een effectieve behandelaar kunt worden
• jezelf onderscheidend in de markt kunt zetten

Inzicht gids opleiding

Download de gratis gids en lees alle informatie over deze opleiding Holistisch lichaamswerk. In deze gids geef ik je inzicht hoe je:

• een effectieve behandelaar kunt worden
• jezelf onderscheidend in de markt kunt zetten

De modules zijn los van elkaar te volgen

START 29 MEI

Module Holistische massage

In het eerste deel van deze module leggen we de basis met klassieke lichaamsmassage en ontspanningsmassage vanuit de holistische visie.

In het tweede deel gaan we de intuïtieve massage verkennen en ontwikkelen met segment massage, dynamische massage en de verbinding met chakra therapie leggen. Je leert werken met zowel de lichamelijke als de psychisch emotionele processen binnen een massage.

Tarief

Module Holistische Massage:
€2350

START SEPTEMBER-OKTOBER

NIEUW: Module Yoga therapie

Je krijgt inzicht in de helende kracht van authentieke yoga therapie. Hoe deze te integreren in je behandelingen en je leven.

Een waardevolle uitbreiding en verdieping voor elke masseur, lichaamswerker, yoga docent en behandelaar. Zodat jij je klant effectief kan begeleiden naar lichaamsbewustzijn en onafhankelijkheid.

Introductie Tarief

Nu met €200 korting:
€1695

START JULI

BINNENKORT: Module Yoga verdieping

De opleiding yoga verdieping schenkt je helder inzicht in het hoe en waarom van yoga. Je leert yoga stap voor stap begrijpen en integreren in je dagelijkse leven.

Een absolute verrijking voor jezelf in het kader van zelfzorg, gezondheid en bewust leven.

Je kan de module uitbreiden en afsluiten met een docenten certificaat.

Pre-launch Tarief

Nu met €200 korting:
€1695

Closed
Algemene voorwaarden voor deelname en betaling vind je hier

Aanmeld procedure
Aanmelden kan hieronder met de knop: aanmelden. Via de aanmeld knop ga je naar de betaal link en kun je het voorschot bedrag van € 250 overmaken. Hiermee is je plek gereserveerd en jouw korting gegarandeerd. Het voorschot bedrag wordt verrekend met het totaal bedrag van het voordeel tarief.

Intake gesprek
Van de deelnemers wordt de inzet en bereidheid gevraagd de ontwikkelingsprocessen, welke deel zijn van deze opleiding en modules, aan te gaan. Zowel individueel als in groepsverband. Vooraf is dan ook altijd een intake gesprek. Dit kan telefonisch, via Zoom of in de Yomabe studio.

Deelname
De modules bestaan uit meerdere workshops. Deelname aan de workshops van de opleiding is een vereiste.

Verder:

  • Reken op wekelijks minimaal 60 minuten studie en oefentijd.
  • Voorwaarde om voor je diploma/certificaat te gaan is een aanwezigheid van ten minste 85% van de workshops.
  • Gemiste workshops kunnen worden ingehaald middels privéles of supervisie of door het volgen van een geschikte workshop als er een passende training loopt bij Yomabe. Hieraan zijn kosten verbonden.
  • Betalingen zijn ook verschuldigd indien je, om welke redenen dan ook, niet aan de workshop kan deelnemen.
  • Mocht je de opleiding door bepaalde redenen moeten afbreken, dan vindt geen restitutie plaats. Wel zoeken we altijd naar een geschikte oplossing.

Annulering
De Opleiding holistische massage gaat door vanaf 6 deelnemers. Periodiek zullen wij een update van het aantal aanmeldingen geven. Na je inschrijving heb je standaard 14 dagen bedenktijd. Door een mail te sturen naar info@yomabe.nl kun je de aanmelding weer annuleren. De bedenktijd geldt niet bij late aanmelding minder dan 14 dagen voor de start van de opleiding.

Betaling
Betaling geschiedt minimaal 14 dagen vooraf of in vooraf bepaalde termijnen en bedragen.

Sluiten

 Nog 1 plek vrij

Voor masseurs en lichaamswerkers
Module verdieping holistische massage
7 workshops
Start weekend 8 en 9 mei

€960

INTAKE

Heb je vragen of wil je weten of deze opleiding bij je past? Plan een gesprek in met mij. Dit kan telefonisch, via zoom of in de Yomabe studio. Dit gesprek is helemaal vrijblijvend.

Testimonials

De cursussen van Connie zijn mooi, zuiver en diepgaand. Dit gaat niet over zomaar een techniek aanleren maar een massage verbinden met wie jij bent. Er is ruimte en geduld voor jouw verhaal. Ik zie het eerder als een persoonlijke verrijking en in een andere dimensie stappen dan als iets aanleren.

Ron

Ik ben 12 jaar arts en ik was op een punt gekomen om te exploreren welke zaken ik energie van krijg en waar ik mij meer in wilde ontwikkelen. Toen kwam de opleiding van Connie op mijn pad. Ik begaf mij vaak buiten mijn “comfort zone” maar voelde mij volkomen veilig binnen de groep en bij Connie. Door de opleiding ben ik een rijker en meer volkomen mens geworden en een betere masseur. De opleiding is echt iets om te ervaren.

Sven

Ik heb zoveel geleerd en dan niet alleen hoe je een massage moet geven, maar ook wie ben ik eigenlijk, waar zitten mijn eigen blokkades, hoe ga ik hier mee om en hoe ga ik met de blokkades van een klant om. En aanrader dus!

Monique

De opleiding is opgebouwd uit 3 stappen

Weten, ervaren en delen

Gecertificeerd
Yoga Therapeut

Gratis intake gesprek

Heb je vragen of wil je weten of deze opleiding bij je past? Plan een gesprek in met mij. Dit kan telefonisch, via zoom of in de Yomabe studio. Dit gesprek is helemaal vrijblijvend en duurt 30-40 minuten.

Adres

Achterhaven 33-35
Historisch Delfshaven
3024 RB Rotterdam

Telefoon

06-13 31 45 43