Opleiding
Holistisch
 lichaamswerk

Voor de lichaamswerker die de diepte in wil gaan met massage, yoga, yogatherapie en stemwerk

Ik begeleid lichaamswerkers met een omvattend en uniek programma, zodat ze hun cliënten effectief kunnen behandelen en zichzelf onderscheidend kunnen neerzetten.

Maak kennis met de opleiding holistisch lichaamswerk waar 30 jaar kennis, ervaring en persoonlijke reflectie samen komt in een transformerend programma.

Start succesvol je droompraktijk

Ontwikkel expertise, unieke waarde en zichtbaarheid

De opleiding is gebaseerd op 3 groei-elementen waarmee je jezelf ontwikkelt tot een onderscheidende en inspirerende lichaamswerk behandelaar.

Deze elementen vormen een organisch geheel welke elkaar ondersteunen en versterken. Samen tillen ze de uitwerking, toepassing en de mogelijkheden naar een hoger niveau: voor jezelf, je cliënt en je (toekomstige) praktijk.

opleiding-holistische-massage-yomabe
Opleiding yogatherapie

Wanneer is deze opleiding helemaal voor jou?

  • Als je jouw droompraktijk succesvol wilt opstarten of nieuw leven wilt inblazen en uitbreiden
  • Je cliënten daadwerkelijk verder wilt helpen met een gepersonaliseerde methodiek
  • Je een gezonde leefstijl wilt creëren voor jezelf waardoor je blaakt van zelfvertrouwen en zelfliefde

Optimale aandacht

Ik werk met groepen van maximaal 10 deelnemers. Dit waarborgt aandacht voor zowel de groepsdynamiek als de persoonlijke processen tijdens de opleiding.

Unieke werkwijze

 Waarin jouw potentieel, kwaliteiten en talenten hun plek zullen vinden en zichtbaar worden, zodat je deze ten volle kan inzetten voor jouw droompraktijk.

Ervaren begeleiding

De opleiding holistisch lichaamswerk is een transformerend programma. Ik deel 30 jaar kennis, ervaring, persoonlijke inzichten en reflecties.

Transformerend programma

Een jaartraject waarin authentieke tradities en nieuwe concepten zijn samen gebracht, organisch in elkaar overvloeien en elkaar versterken. Zonder in te boeten op de pure tradities afzonderlijk.

Holistische massage

Je legt de basis met klassieke massage en dynamische massage als stap naar holistisch intuïtieve massage. Je leert werken met de lichamelijke en psychisch emotionele processen binnen de massage.

Yoga

Krijg inzicht in het hoe en waarom van yoga. Verrijk je leven en je behandelingen met de authentieke inzichten van deze pure traditie. Maak kennis met de mystieke wijsheid van yoga over innerlijke en uiterlijke gezondheid.

Yoga therapie

Voeg de helende kracht van authentieke yoga therapie toe aan je behandelingen. Een compleet systeem om lichaam en geest in harmonie te brengen. Zo welkom in de veeleisende tijd van nu.

Stemwerk

De stem spreekt over jou. Je stem is verbonden met je lichaam, je emoties, je onbewuste patronen, je verleden en je potentie. Met stemwerk krijg je dieper inzicht in jezelf. Dat geeft je de keuze te zijn wie je wil zijn.

Hoe ervaren voorgaande cursisten de opleiding?

De opleiding van Connie is mooi, zuiver en diepgaand. Dit gaat niet over zomaar een techniek aanleren maar een massage verbinden met wie jij bent. Er is ruimte en geduld voor jouw verhaal. Ik zie het eerder als een persoonlijke verrijking en in een andere dimensie stappen dan als iets aanleren.

Ron

Ik ben 12 jaar arts en ik was op een punt gekomen om te exploreren welke zaken ik energie van krijg en waar ik mij meer in wilde ontwikkelen. Toen kwam de opleiding van Connie op mijn pad. Ik begaf mij vaak buiten mijn “comfort zone” maar voelde mij volkomen veilig binnen de groep en bij Connie. Door de opleiding ben ik een rijker en meer volkomen mens geworden en een betere masseur. De opleiding is echt iets om te ervaren.

Sven

Ik heb zoveel geleerd en dan niet alleen hoe je een massage moet geven, maar ook wie ben ik eigenlijk, waar zitten mijn eigen blokkades, hoe ga ik hier mee om en hoe ga ik met de blokkades van een klant om. En aanrader dus!

Monique

Gecertificeerd
Yoga Therapeut

Gratis inzicht gesprek

Heb je vragen of wil je weten of deze opleiding bij je past? Plan een gesprek met mij. Dit kan telefonisch, via zoom of in de Yomabe studio. Dit gesprek is helemaal vrijblijvend en duurt 30-40 minuten.

Of klik hier voor meer informatie

Telefoon
06-13 31 45 43
Volg Yomabe
Adres
Achterhaven 33-35
Historisch Delfshaven
3024 RB Rotterdam