Opleiding Holistisch lichaamswerk

Word een onweerstaanbaar inspirerende lichaamswerk behandelaar waar cliënten nu al voor in de rij staan

De laatste jaren staan steeds meer mensen open voor persoonlijke en spirituele groei. Dit vraagt om lichaamswerkers die invoelend, liefdevol en effectief werken.

In mijn praktijk zet ik holistische massage, yogatherapie en stemwerk op therapeutische wijze in om met mijn cliënten te werken.

Vanuit deze expertise leid ik holistisch lichaamswerkers op die de verdieping in willen gaan met zichzelf en van grotere betekenis willen zijn voor hun cliënten.

Wanneer is deze lichaamswerk opleiding helemaal voor jou?

  • Als je holistisch wil leren werken met massage, yogatherapie en stemwerk
  • Als je jouw droompraktijk succesvol wil opstarten of nieuw leven wil inblazen
  • Als je jouw praktijk en leven naar een hoger plan wil tillen
  • Als je de verbinding met jezelf op een dieper niveau wil aangaan en je potentie wil manifesteren en leven
opleiding holistisch lichaamswerk yomabe rotterdam
opleiding holistisch lichaamswerk YOMABE Rotterdam

Een holistisch programma om je volledige potentie te leven en je droompraktijk succesvol op te starten en uit te breiden

De opleiding is gebaseerd op 4 groei-elementen waarmee je binnen een jaar succesvol je eigen praktijk kan opstarten en uitbreiden.

De 4 groei elementen vormen een organisch geheel welke elkaar ondersteunen en versterken. Samen tillen ze de uitwerking, toepassing en de mogelijkheden naar het allerhoogste niveau: voor jezelf, je cliënt en je (toekomstige) praktijk.

De kern van de opleiding
YOMABE Holistisch lichaamswerk

Open jezelf als instrument voor persoonlijke en spirituele groei. Voor jezelf en je cliënten.

Maak kennis met de kern van YOMABE. Een krachtig helende werkwijze waarin authentieke tradities en nieuwe concepten elkaar ontmoeten, aanvullen en versterken. Een holistische benadering op lichaamswerk, waardoor je wint aan zelfvertrouwen en zelfliefde. Waardoor zelfzorg een natuurlijke manier van zijn wordt. Waardoor groei, verandering en transformatie ontstaat op alle vlakken in je leven en binnen je praktijk.

 

opleiding-holistische-massage-yomabe

Aandacht voor jouw proces

Voor de gewenste groei, verandering en transformatie in je leven, je werk en jezelf

Premium aandacht

Ik werk met groepen van maximaal 8 deelnemers. Dit waarborgt aandacht voor zowel de groepsdynamiek als de persoonlijke processen tijdens de opleiding.

Transformatie

 Een traject welke jouw leven voorgoed verandert. Waarin jouw potentie en kwaliteiten zichtbaar worden, zodat je deze ten volle kan inzetten voor jouw droompraktijk en droomleven.

Ervaren begeleiding

Ik deel het beste van 30 jaar kennis, ervaring en persoonlijke reflecties rondom holistisch lichaamswerk. Het samen werken met de beste experts en de sessies met duizenden cliënten.

Transformerend programma

Een jaartraject waarin authentieke tradities en nieuwe concepten zijn samen gebracht, organisch in elkaar overvloeien en elkaar versterken. Zonder in te boeten op de pure tradities afzonderlijk.

Holistische massage

Je legt de basis met klassieke massage en dynamische massage als stap naar holistisch intuïtieve massage. Je leert werken met de lichamelijke en psychisch emotionele processen binnen de massage.

Yoga

Krijg inzicht in het hoe en waarom van yoga. Verrijk je leven en je behandelingen met de authentieke inzichten van deze pure traditie. Maak kennis met de mystieke wijsheid van yoga over innerlijke en uiterlijke gezondheid.

Yoga therapie

Voeg de helende kracht van authentieke yoga therapie toe aan je behandelingen. Een compleet systeem om lichaam en geest in harmonie te brengen. Zo welkom in de veeleisende tijd van nu.

Stemwerk

De stem spreekt over jou. Je stem is verbonden met je lichaam, je emoties, je onbewuste patronen, je verleden en je potentie. Met stemwerk krijg je dieper inzicht in jezelf. Dat geeft je de keuze te zijn wie je wil zijn.

Hoe ervaren voorgaande cursisten de opleiding?

Een opleiding bij Yomabe zou ik omschrijven als een opleiding des levens. Het is een ware innerlijke journey die je aangaat waarbij je iets verandert voor de rest van je leven. Het is het grootste geschenk die je jezelf kunt geven als je dichter bij jezelf wilt komen en vanuit je passie je missie wilt gaan belichamen en manifesteren.

Connie heeft ongelooflijk veel kennis en ook kennis waar ik nog nooit eerder van had gehoord (ook niet bij alle yoga opleidingen die ik heb gevolgd). Het is zo’n ongelooflijke verrijking voor het leven. Connie is enthousiast en gepassioneerd, ze is zeer bekwaam in haar vak en brengt de kennis over op een manier waarbij je het niet opneemt enkel via de cognitie (het hoofd), maar met het hele lichaam en je hele zijn. Je gaat het ervaren. De kennis over het masseren, de yoga, stemwerk, yoga therapie, pas je direct toe.

Connie weet als geen ander een veilige setting te creëren waarbij iedereen zich gehoord en gezien voelt. Er is ruimte voor ieders eigen stuk en ontwikkeling. Ik leerde heel veel over mezelf en hoe ik mijn grenzen aan kon geven en welke rol ik kon innemen in de wisselwerking met de groep. Dit heeft een ongelooflijke meerwaarde.

Ik zie in mezelf en in mijn praktijk grote groei. Ik gun ieder deze ongelooflijke kans. Of je nu nog nooit iets met massage of yoga hebt gedaan of juist een ervaren yogi en/of masseur bent het is het voor iedereen waard en een verrijking voor je leven (jezelf, je praktijk, de ander) Wil jij je passie in je missie de wereld in zetten neem dan deze stap en kies voor een opleiding bij Yomabe
😊

Ammara Meijerink – yogadocent, masseur en lichaamswerker

Afgelopen jaar heb ik de opleiding Holistisch Lichaamswerk bij Connie gevolgd. Het was een fantastisch avontuur! Connie begeleidt de workshops met veel passie en zorgvuldigheid. Ik heb ontzettend veel geleerd, vooral over mezelf: hoe reageer ik in spannende situaties, wanneer schiet ik naar m’n hoofd, wat zijn mijn grenzen en verlangens? Massage, yogatherapie, stemwerk, veel nieuwe ervaringen, elke workshop was een feestje! Uiteindelijk draait het bij al die technieken vooral om aandacht, concentratie, zelfzorg en verbinding. Dat is voor mij de kern van de opleiding.

Stefan Klein – wetenschapper

De opleiding van Connie is mooi, zuiver en diepgaand. Dit gaat niet over zomaar een techniek aanleren maar een massage verbinden met wie jij bent. Er is ruimte en geduld voor jouw verhaal. Ik zie het eerder als een persoonlijke verrijking en in een andere dimensie stappen dan als iets aanleren.

Ron – zelfstandig ondernemer

Ik heb zo genoten en intens veel geleerd van jou, Connie. De manier waarop jij in het leven staat, hoe je omgaat met situaties, hoe je zo flexibel inspeelt op wat er gebeurt in het moment. Voor mij is dit jaar een helingsreis geweest en hierdoor ben ik dichter bij mezelf gekomen. Ik heb trauma kunnen loslaten en meer vertrouwen gekregen in mezelf en in het leven.

Al tijdens de opleiding ben ik met succes mijn eigen massage praktijk begonnen en heb deze gaandeweg uitgebreid met alles wat ik heb geleerd tot een fulltime praktijk.

Sarah Zimmerman – holistisch masseur en lichaamswerker

Ik ben 12 jaar arts en ik was op een punt gekomen om te exploreren welke zaken ik energie van krijg en waar ik mij meer in wilde ontwikkelen. Toen kwam de opleiding van Connie op mijn pad. Ik begaf mij vaak buiten mijn “comfort zone” maar voelde mij volkomen veilig binnen de groep en bij Connie. Door de opleiding ben ik een rijker en meer volkomen mens geworden en een betere masseur. De opleiding is echt iets om te ervaren.

Sven Crama – arts spoedeisende hulp

Ik heb de opleiding als een hernieuwde kennismaking met mezelf ervaren. Waar liggen mijn kwaliteiten als mens en als masseur. Wat is er nodig om een volwaardig holistisch lichaamswerker te worden. Mag en kan ik mezelf meenemen als masseur, waar ligt de grens.

De Veelzijdigheid van de opleiding is zo fijn. Het is niet alleen gericht op de massages maar ook op yoga, yogatherapie, stemwerk en de marketing. Hoe zet ik mezelf neer als lichaamswerker, hoe maak je een website, hoe presenteer je jezelf. Heel allround dus.

Ik vond het heel fijn dat er echt persoonlijke aandacht voor iedereen was. Ik voelde me echt gezien en gehoord. De persoonlijke coaching heb ik als heel leerzaam ervaren, ook om verder te kunnen komen in mijn proces en dit voelde je goed aan.

Monique van Dam – gezinscoach, masseur en lichaamswerker

Gecertificeerd
Yoga Therapeut

Gratis intake gesprek

Heb je vragen of wil je weten of deze opleiding bij je past? Plan een gesprek met mij. Dit kan telefonisch of in de Yomabe studio. Dit gesprek is helemaal vrijblijvend en duurt 30-45 minuten.

Of klik hier voor meer informatie

Telefoon
06-13 31 45 43
Volg Yomabe
Adres
Achterhaven 33-35
Historisch Delfshaven
3024 RB Rotterdam