Opleiding
holistische massage
en yoga therapie

Compleet en uniek programma holistische massage en yoga therapie

Ik help lichaamswerkers met een compleet en uniek programma, zodat ze hun klant effectief kunnen behandelen en zichzelf onderscheidend in de markt kunnen zetten.

Losse modules massage en yogatherapie

Voor iedereen wie wil leren masseren of zich wil verdiepen in yogatherapie en ultieme zelfzorg. De workshops zijn in kleinere groepen met persoonlijke aandacht. Om jouw kwaliteit te ontwikkelen en het plezier van persoonlijke transformatie en samenwerken te ervaren.

 • De cursussen van Connie zijn mooi, zuiver en diepgaand. Dit gaat niet over zomaar een techniek aanleren maar een massage verbinden met wie jij bent. Er is ruimte en geduld voor jouw verhaal. Ik zie het eerder als een persoonlijke verrijking en in een andere dimensie stappen dan als iets aanleren.

  Ron

Gratis intake gesprek

Om te ontdekken wat bij je past, kunnen we een intake gesprek plannen. Dit kan telefonisch of in de Yomabe studio. Dit gesprek is helemaal vrijblijvend.

massage cursus yomabe rotterdam

Module 1
Holistische massage

Na deze massage module kun je zowel een klassieke lichaamsmassage als een ontspanningsmassage geven vanuit de holistische visie. Dit betekent dat je ingaat op zowel de lichamelijke als de psychisch emotionele processen binnen de massage.

“Een goed doordacht programma waar ze laat zien en ervaren hoe het is om cliënt en masseur te zijn. Connie is heel deskundig en invoelend in haar begeleiding. Ook de veiligheid die ze biedt, is erg belangrijk.” – Marian

Meer informatie

Massage cursus Yomabe Rotterdam

Module 2
Segment massage ontmoet chakra therapie

Je leert segment massage en dynamische massage verbinden met chakra therapie. Hierdoor kan diepe ontspanning en heling plaatsvinden. Zowel lichamelijk, emotioneel als energetisch. Een verrijking voor jezelf, je klant, je praktijk.

Ik heb zoveel geleerd! Niet alleen hoe je een massage moet geven, maar ook wie ben ik eigenlijk, waar zitten mijn eigen blokkades, hoe ga ik hier mee om en hoe ga ik met de blokkades van een klant om. En aanrader dus!” – Monique

Meer informatie

NIEUW Module 3
Yoga therapie

De integratie van yogatherapie, yoga ontspanning, meditatie en massagetherapie.
Je krijgt inzicht in de authentieke en helende kracht van yoga therapie en hoe deze toe te passen in je behandelingen, en voor jezelf.

Je maakt kennis met de pancha koshas – de vijf lichamen/lagen van het lichaam.  Dit betekent dat je oorzaak gericht leert werken in plaats van symptoom gericht. Je zult hierbij gebruik maken van visualisatie, ademhaling, ontspanningstechniek, statische en dynamische oefentherapie, bindu punten, yoga massage, strekkingen, versterkende oefeningen en energie opbouw in bekken/rug gebied.

Een prachtige uitbreiding en verdieping voor elke masseur, lichaamswerker, yoga docent en behandelaar om je klant nog beter te begeleiden.
Daarnaast is deze module absoluut een verrijking voor je zelf in het kader van zelfzorg, gezondheid en transformatie. Tijdens de opleiding ontwikkel je een op jouw afgestemd dagelijkse yoga routine.

Opleiding
Module 3
8 workshops
plus supervisie

Tijd
Vrijdag van 11.00 – 16.00
Zaterdag van 12.00 – 17.00

Tarief
€ 1495

Ben jij klaar om jezelf onderscheidend in de markt te zetten?

Compleet programma
Opleiding holistische massage & yoga therapie

De nadruk ligt naast theorie, techniek en juiste toepassing op persoonlijke groei en transformatie volgens de unieke Yomabe methode.
Dit vormt jou tot een effectieve en zorgvuldige behandelaar, die zichzelf onderscheidend in de markt kan zetten.
De opleiding is onder begeleiding van Connie van Dam.

Praktisch

 • Maximaal 10 deelnemers
 • 3 Modules
 • Totaal 24 workshops in de Yomabe studio te Rotterdam
 • 3x supervisie met Connie in de Yomabe studio
 • Je ontvangt 3 syllabi
 • Online academie
 • Houdt rekening met ongeveer 1 tot 2 uur studie/uitwisseling/oefening per week. Bij module 3 komt daar een halfuur per dag bij voor je persoonlijke yoga/verzorgingsroutine.
 • Voordeel tarief voor de complete opleiding € 3500 bij vooruit betaling
 • Plus bonus: maand groepsles of workshop Yomabe programma.

Deze velden komen in elke module terug

Weten
Kennis en toepassen  Naast theorie en techniek gaat dit over de lichamelijke en emotionele processen, welke tijdens een massage kunnen spelen.
De allerbelangrijkste vraag is of je de bereidheid en inzet wil leveren deze processen aan te gaan en te investeren in jezelf.
Ervaren
Persoonlijke ontwikkeling Hier ontmoet je de kern van de unieke Yomabe werkwijze.  De samenkomst van Stemwerk, Transformationeel lichaamswerk, Yoga, Yogatherapie, Chakra E-MoTion en Wheel of consent. Alle met de vertaalslag naar leren luisteren, grenzen aangeven en verantwoording nemen binnen de massage. Het draait hier om de shift van mentaal weten naar lichamelijk ervaren. Het gaat erom dat jij je comfortabel voelt in je eigen lichaam en in verbinding kunt zijn met je gevoelens. Zodat je een veilige bedding kunt creëren voor jezelf en de ander.
Delen
In de praktijk brengen Het ontdekken van jouw unieke kwaliteiten in ondersteuning van een buddy en supervisie.
 Hoe zet je jouw praktijk op vanuit een helder voelen, ervaren en communiceren. Dit kan niet zonder de spiegel die een ander je kan bieden en de spiegel te zijn voor de ander. Misschien wel de krachtigste tool om een zorgvuldige, betrokken en effectieve behandelaar te zijn.

Unieke Yomabe methode

opleiding-holistisch-lichaamswerk-massage-yogatherapie

Aanmelden

Je naam

Je e-mail

Je telefoonnummer

Ik wil me aanmelden voor
Module 1 - Holistische massage
Module 2 - Segment massage ontmoet chakra therapie
Module 3 - Yogatherapie
Complete programma - Opleiding holistische massage & yoga therapie

Vragen/motivatie

Na aanmelding plannen we een intake gesprek in de Yomabe studio of telefonisch.


Vragen of opmerkingen?

Neem contact op met Connie op 06 13 31 45 43 of mail

Vragen of opmerkingen?

Laat een bericht achter en ik neem contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt
X