Persoonlijke begeleiding
& behandelingen

De stap naar verbinding, heling en ontspanning.

De lichaamswerk behandelingen die ik bied zijn geboren uit 25 jaar ervaring en expertise op het gebied van holistische lichaamswerk. In mijn werkwijze integreer ik yoga, stemwerk, massage en lichaamstherapie. Hieruit is een intuïtief dynamische werkwijze ontstaan. Deze is erop gericht om voorbij gewoontepatronen en overbodige controle te bewegen naar een nieuw stuk vrijheid. Zodat verandering en transformatie kan plaatsvinden. Zowel lichamelijk, emotioneel als mentaal. In mijn begeleiding ben ik direct, zorgvuldig en waar nodig uitdagend.

 • Jouw afstemming op mijn lichaam is zo zuiver en helder, dat ik echt heel diep kan ontspannen tijdens de massage. Ik voel dat mijn lichaam krijgt wat ze nodig heeft. Ik voel mij veilig, gehoord, gezien, geïnspireerd en geheeld tijdens mijn bezoek aan jou.

  Iris

massage rotterdam

Supervisie en begeleiding
Voor masseurs, lichaamswerkers, yogatherapeuten, coaches en docenten.

Waarom?

Naast kennis en techniek, is zelfzorg en persoonlijke groei uitermate belangrijk is voor elke lichaamswerker. Supervisie, persoonlijke begeleiding en uitwisseling houden je scherp, open, transparant en zichtbaar.  Zo kun jij de veilige bedding creëren voor jezelf en je klant. En kun jij de effectieve behandelaar zijn die je verdient te zijn.

Wat?

Afhankelijk van jouw vraagstelling en vakgebied kan supervisie gericht zijn op massagetechniek, kwaliteit van aanraking, lichaamsbewustwording en werkhouding, creativiteit en authenticiteit, stemgebruik en bereik, aanwezig zijn en betrokkenheid groep, holding space en energie.

Mijn inzet

In mijn werkwijze ben ik direct, intuïtief en dynamisch. Het is mijn passie om jouw kwaliteiten zichtbaar te maken. Om samen aan de slag te gaan. Helder te krijgen wat je (nog) tegen houdt, je specifieke kwaliteiten belichten of naar boven halen en de tools verschaffen die je nodig hebt. Zowel lichamelijk, emotioneel als mentaal. Zodat jij je plek kunt in nemen.

Jouw inzet

Wat vraag ik van jou? De inzet en bereidheid om deze processen samen en individueel aan te gaan.

De concepten waarmee we aan de slag gaan

 • ondersteuning nemen
 • grenzen en territorium
 • zichtbaar zijn en transparantie
 • aanraken met de kwaliteit van voelen =
 • expressie met de kwaliteit van luisteren =
 • beweging met de kwaliteit van zijn

In onderling overleg kunnen we besluiten samen te werken of dat je een model mee neemt of van te voren aan de slag gaat met een opdracht. Dit kan per sessie verschillen en is afhankelijk van je vraagstelling.

Duur
Eerste sessie minimaal 120 minuten inclusief intake
Vervolg sessie minimaal 90 minuten

Tarief
Eerste sessie 120 minuten € 245
Vervolg sessie 90 minuten € 165
Verlenging per halfuur € 55
Prijzen zijn exclusief 21% BTW

Meer weten, afspraak maken of bellen

  Naam

  Je e-mail

  Je telefoonnummer

  Ik wil een afspraak maken voor supervisie of een intake gesprek op het gebied van
  Massage, lichaamstherapie of lichaamswerk
  Communicatie
  Yoga

  Vragen/opmerkingen

  Liever bellen? Welke tijdstippen passen je?
  Ook kun je mij bellen op 06 13 31 45 43. Vaak tref je mijn voice mail in verband met mijn lessen en klanten. Als je een boodschap achter laat, bel ik je altijd terug.

  stemwerk rotterdam

  Partner sessie stemwerk

  Werken met de dynamiek van je relatie

  Een partner sessie stemwerk heeft tot doel de dynamiek binnen jullie relatie zichtbaar te maken. De sessies kunnen onder meer gericht zijn op delen, intimiteit en aanwezig zijn.

  Meer informatie

  stemwerk rotterdamPartner workshops

  Massage, stemwerk of yoga

  Een partner workshop is een prachtig cadeau voor samen. Om elkaar te ontdekken op een nieuwe, verrassende manier. Deze workshops geven je de kans om dichter bij jezelf te komen, zodat je ook dichter bij elkaar kunt zijn.

  Meer informatie

  Yoga in Rotterdam - Yomabe - ademwerkDeep body healing

  De ultieme transformatie naar gezondheid, energie en ontspanning

  Zet de stap en bevrijd je van oude pijn en onbewuste blokkades die je tegen houden om een vol en vrij leven te leiden.

  Een zorgvuldig samengesteld programma waarin aanraking, massage, klank, stem, beweging, ademhaling en visualisatie deel zijn van een diep helingsproces. Hierdoor kan diep opgeslagen spanning bevrijd kan worden. Dit kan zich afspelen rondom onbewuste fysieke verkrampingen, verborgen gevoelens, belemmerende gedachten en oud zeer. Zodra diep opgeslagen pijn aangeraakt wordt, kan je lichaam ontspannen. Je kunt overbodige controle laten gaan en jezelf weer ten volle voelen.

  5 individuele sessies
  Tarief  € 595

  De beste start is een gratis inzicht gesprek. Dit kan telefonisch of in de Yomabe studio

  massage rotterdam

  Holistische massage en lichaamswerk

  Een helende reis

  Een holistische massage zorgt dat opgeslagen spanning en pijn zich kan bevrijden. Door de persoonlijke afstemming kunnen emotionele en energetische blokkades worden aangeraakt en los gelaten. Hierdoor zul je niet alleen sneller herstellen, maar kun je tot diep helende inzichten en ontspanning komen.

  Meer informatie

  stemwerk rotterdam

  Stem coaching

  Stemwerk laat je ontdekken wie je bent en wie je wil zijn

  De stem spreekt over jou. Je stem is verbonden met je lichaam, je emoties, je onbewuste en opgeslagen herinneringen. Met Stemwerk bereik je de diepere lagen van jezelf.

  Meer informatie

  Yoga in Rotterdam - Yomabe - Jnana mediatie

  Privé les yoga, yogatherapie en meditatie

  Een investering in jezelf

  Als je behoefte hebt aan een persoonlijke benadering, gericht wil werken bij blessure of pijn en de mogelijkheden van je lichaam en jezelf wilt verkennen.

  Meer informatie

  Vragen of opmerkingen?

  Laat een bericht achter en ik neem contact met je op.

  Not readable? Change text. captcha txt
  X