Persoonlijke begeleiding
& behandelingen

Holistisch lichaamswerk: de stap naar verbinding, heling en ontspanning.

De lichaamswerk behandelingen die ik bied zijn geboren uit 25 jaar ervaring en expertise op het gebied van holistische lichaamswerk. In mijn werkwijze integreer ik stem, lichaam en verbinding. Hierbij maak ik gebruik van yoga, yogatherapie, stemwerk en holistische massage. Hieruit is een uniek intuïtieve werkwijze ontstaan. Deze is erop gericht om voorbij gewoontepatronen en overbodige controle te bewegen naar een nieuw stuk vrijheid. Zodat verandering en transformatie kan plaatsvinden. Zowel lichamelijk, emotioneel als mentaal. In mijn begeleiding ben ik direct, zorgvuldig en waar nodig uitdagend.

  • Ik voel mij veilig, gehoord, gezien, geïnspireerd en geheeld tijdens mijn bezoek aan jou.

    Iris

massage rotterdam

Supervisie en begeleiding
Voor masseurs, lichaamswerkers, yogatherapeuten, coaches en docenten.

Ben jij de effectieve behandelaar die je verdient te zijn?

Naast kennis en techniek, is zelfzorg en persoonlijke groei uitermate belangrijk is voor elke lichaamswerker. Supervisie, persoonlijke begeleiding en uitwisseling houden je scherp, open, transparant en zichtbaar.  Zodat jij de veilige bedding kunt creëren voor jezelf en je klant.

Waar ligt jouw behoefte?

Afhankelijk van jouw vraagstelling en vakgebied kan supervisie gericht zijn op massagetechniek, kwaliteit van aanraking, lichaamsbewustwording en werkhouding, creativiteit en authenticiteit, stemgebruik en bereik, aanwezig zijn en betrokkenheid groep, holding space en energie.

Mijn inzet

In mijn werkwijze ben ik direct, intuïtief, zorgvuldig en waar nodig uitdagend. Het is mijn passie om jouw kwaliteiten zichtbaar te maken. Om samen aan de slag te gaan. Helder te krijgen wat je (nog) tegen houdt, je specifieke kwaliteiten belichten of naar boven halen en de tools verschaffen die je nodig hebt. Zowel lichamelijk, emotioneel als mentaal. Zodat jij je plek kunt in nemen.

Jouw inzet

Wat vraag ik van jou? De inzet en bereidheid om deze processen samen en individueel aan te gaan.

De concepten waarmee we aan de slag gaan

  • ondersteuning nemen
  • grenzen en territorium
  • zichtbaar zijn en transparantie

In onderling overleg kunnen we besluiten samen te werken of dat je een model mee neemt of van te voren aan de slag gaat met een opdracht. Dit kan per sessie verschillen en is afhankelijk van je vraagstelling.

Duur
Eerste sessie minimaal 120 minuten inclusief intake
Vervolg sessie minimaal 90 minuten

Tarief
Eerste sessie 120 minuten € 245
Vervolg sessie 90 minuten € 165
Verlenging per halfuur € 55
Prijzen zijn exclusief 21% BTW

Gratis intake gesprek

De beste start is een gratis intake gesprek. Dit kan telefonisch, via zoom of in de Yomabe studio plaats vinden. Dit gesprek is helemaal vrijblijvend. Klik op onderstaande button om een afspraak te maken.

stemwerk rotterdam

Partner sessie stemwerk

Werken met de dynamiek van je relatie

Een partner sessie stemwerk heeft tot doel de dynamiek binnen jullie relatie zichtbaar te maken. De sessies kunnen onder meer gericht zijn op delen, intimiteit en aanwezig zijn.

Meer informatie

stemwerk rotterdamPartner workshops

Massage, stemwerk of yoga

Een partner workshop is een prachtig cadeau voor samen. Om elkaar te ontdekken op een nieuwe, verrassende manier. Deze workshops geven je de kans om dichter bij jezelf te komen, zodat je ook dichter bij elkaar kunt zijn.

Meer informatie

Yoga in Rotterdam - Yomabe - ademwerkDeep body healing

De ultieme transformatie naar gezondheid, energie en ontspanning

Zet de stap en bevrijd je van oude pijn en onbewuste blokkades die je tegen houden om een vol en vrij leven te leiden.

Een zorgvuldig samengesteld programma waarin aanraking, massage, klank, stem, beweging, ademhaling en visualisatie deel zijn van een diep helingsproces. Hierdoor kan diep opgeslagen spanning bevrijd kan worden. Dit kan zich afspelen rondom onbewuste fysieke verkrampingen, verborgen gevoelens, belemmerende gedachten en oud zeer. Zodra diep opgeslagen pijn aangeraakt wordt, kan je lichaam ontspannen. Je kunt overbodige controle laten gaan en jezelf weer ten volle voelen.

5 individuele sessies van 100 minuten
Tarief  € 695

De beste start is een gratis inzicht gesprek. Dit kan telefonisch, via zoom of in de Yomabe studio plaats vinden. Dit gesprek is helemaal vrijblijvend. Klik op onderstaande button om een afspraak te maken.

massage rotterdam

Holistische massage

Een helende reis

Een holistische massage zorgt dat opgeslagen spanning en pijn zich kan bevrijden. Door de persoonlijke afstemming kunnen emotionele en energetische blokkades worden aangeraakt en los gelaten.

Meer informatie

stemwerk rotterdam

Stem coaching

Stemwerk laat je ontdekken wie je bent en wie je wil zijn

De stem spreekt over jou. Je stem is verbonden met je lichaam, je emoties, je onbewuste en opgeslagen herinneringen. Met Stemwerk bereik je de diepere lagen van jezelf.

Meer informatie

Yoga in Rotterdam - Yomabe - Jnana mediatie

Yoga coaching & Yogatherapie

Een investering in jezelf

Als je behoefte hebt aan een persoonlijke benadering. Een gerichte ondersteuning bij blessure en pijn, als je wil leren omgaan met dagelijkse stress en je fitter en energieker wil voelen.

Meer informatie

Vragen of opmerkingen?

Laat een bericht achter en ik neem contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt
X