Yoga coaching en therapie

Een persoonlijke benadering met yoga en yogatherapie

Als je behoefte hebt aan een persoonlijke benadering, bij specifieke klachten, een blessure of als je gericht wil werken aan een persoonlijk thema.

De aandacht kan gaan naar flexibiliteit en spierversterking, ademhaling en ontspanning, lichaamsbewustwording en houding.

Een privé sessie yoga coaching en yogatherapie kan ook dienen als een opstap naar de groepslessen of om je yoga beoefening te verdiepen en lichaamsbewustzijn te ontwikkelen.

Beweeg voorbij gewoontepatronen en overbodige controle naar
een nieuw stuk vrijheid

Yoga coaching & therapie

Als je behoefte hebt aan een persoonlijke benadering. Een gerichte ondersteuning bij blessure en pijn, als je wilt leren omgaan met dagelijkse stress en om je fitter en energieker te voelen.

• 1 sessie duurt 75 minuten
• tarief inclusief BTW voor particulier en ZZP, exclusief BTW voor bedrijven en instanties

1 sessie

€115

Voordeel pakketten:

3 sessies

€330

5 sessies

€540

Yoga technieken

Afhankelijk van je doelstelling werken we met een combinatie van verschillende technieken. Onder meer therapeutische yoga oefeningen, ademhaling, pranayama, visualisatie, stemtherapie en meditatie.

Eventueel in combinatie met yoga massage.

Meer informatie

Heb je vragen of wil je weten of yoga coaching en therapie is wat je nodig hebt? Neem contact op voor vrijblijvend advies. Je kunt ook een inzicht gesprek inplannen.

Afspraak maken

Via onderstaande button kun je direct een afspraak plannen.

Closed
Algemene voorwaarden voor je afspraak en betaling vind je hier

Boeking

Je kunt een afspraak maken voor een individuele sessie via de online agenda.

Betaling

Betaling kan achteraf via de Paypro betaal link welke je per email ontvangt.

Annulering door Yomabe
Als gevolg van overmacht kan het zijn dat ik genoodzaakt zijn om een afspraak te annuleren. In dat geval wordt er een vervangende afspraak ingepland.

Annulering

Tot 24 uur voor de geplande individuele sessie kun je de afspraak kosteloos per email annuleren en wordt er een nieuwe afspraak ingepland. Bij annulering binnen 24 uur voor een geplande individuele sessie is geen restitutie mogelijk. Bij corona symptomen geldt onderstaand protocol en annulering.

Care for every body • Covid-19 protocol

In verband met Covid-19 hanteer ik de volgende maatregelen om de behandeling veilig en ontspannen te laten verlopen:

• Bij aankomst graag aankloppen op Achterhaven 35

• We geven elkaar geen hand

• Vooraf en achteraf aan de sessie respecteren we de 1,5 meter afstand

• Bij binnenkomst kun je je handen desinfecteren met een spray

• Je kunt gewoon gebruik maken van het toilet 🙂

• Ik desinfecteer mijn handen vooraf aan de sessie.

• Tijdens de sessie draag ik bij hands on aanwijzing en masage een mondkapje.

• Bij gezondheidsklachten van jou of mij zoals verkouden, keelpijn, koorts of benauwdheid annuleren/verzetten we de behandeling. Zo ook als we de afgelopen dagen in contact zijn geweest met iemand die corona (symptomen) heeft. Dit kan kosteloos tot vlak vooraf aan onze afspraak.

 

Sluiten

Dit zeggen mijn cliënten

Connie heeft mij heel goed begeleid in mijn eerste stappen terug naar yoga na een lange blessure. Het fijne aan Connie is dat ze heel erg in het moment is, daarom zijn haar lessen – zeker privé – altijd afgestemd op wat jouw lichaam nodig heeft. Daarbij kan ze de houdingen en de werking daarvan heel goed uitleggen. In de periode dat ik privéles had, gaf ze me ook houdingen die ik veilig thuis kon doen. Dat was voor mij toen heel belangrijk. Ze heeft zoveel ervaring dat haar lessen ook heel afwisselend zijn, het gebruik van je stem, yoga in duo’s en het is altijd een verrijking van de les.

Suzanne

 

Jouw aanpak sluit heel goed aan bij mijn wensen en wat ik nodig heb. De manier waarop je yoga geeft vind ik geweldig! Ik houd ook erg van de variatie (de verrassing elke keer). Ik kwam met een pijnlijke heup waardoor ik mijn bijna niet kon lopen. Na een massage waarbij ik veel inzichten kreeg en wijze raad en één yogatherapie sessie, kon ik weer prima lopen: was ik weer helemaal in evenwicht.

Monique

 

Ik heb de 1 op 1 sessie met Connie als heel prettig ervaren. Door haar veelzijdigheid en kundigheid kan ze op velen gebieden kijken wat er nodig is. Door steeds in het moment te af te stemmen waar mijn behoefte lag en wat ik nodig had konden we doelgericht werken aan mijn vraagstuk. Juist door de eenvoud en subtiliteit kon ik veel diepgang ervaren. Vanaf dat moment pas ik de oefeningen frequent toe, wat goed voelt en met de bijbehorende inzichten geeft het houvast en helderheid. Een echte aanrader!! Dank je wel Connie voor je betrokkenheid en aanwezigheid. Tot een volgende keer.

Jacquelien

 

Gratis inzicht gesprek

Heb je vragen of wil je advies? Plan een gesprek in met mij. Dit kan telefonisch, via zoom of in de Yomabe studio. Dit gesprek is helemaal vrijblijvend en kan 10-30 minuten duren.

Adres

Achterhaven 33-35
Historisch Delfshaven
3024 RB Rotterdam

Telefoon

06-13 31 45 43