Stemwerk

De stem is wie je bent en wie je kan zijn

stemwerk yomabe rotterdam

Stemwerk laat je ontdekken wie je bent

Via het proces van leren luisteren met je hele lichaam kom je in contact met al je stemmen. Hierdoor worden onbewuste patronen en fixaties, overbodige controle en spanning zichtbaar. Verborgen emoties en herinneringen, vergeten behoeften en verlangens gaan weer stromen. Dit zorgt dat je jezelf beter kan plaatsen in de realiteit van je huidige leven. Je ontdekt nieuwe manieren van zijn en bewegen, van expressie geven aan jezelf.

Herstellen van de natuurlijke verbinding tussen de stem en het lichaam
is helen van de intieme relatie met jezelf

Stemwerk sessie

De stem spreekt over jou. Je stem is verbonden met je lichaam, je emoties, je onbewuste en opgeslagen herinneringen. Met Stemwerk bereik je deze diepere lagen van jezelf.

• De eerste sessie is een diagnose sessie inclusief intake gesprek en duurt 90 minuten
• Besluit je om verder te gaan met stemwerk dan starten we een vervolg traject van minimaal 5 sessies. Daarna kan je ook per keer boeken.
• Tarieven inclusief BTW voor particulier, exclusief BTW voor bedrijven en instanties

Diagnose sessie

€155

Vervolg traject:

5 sessies van 75 á 90 minuten

€750

10 sessies van 75 á 90 minuten

€1450

Maatwerk traject stemwerk

De eerste stemwerk sessie is een vorm van diagnose. Dit wordt de leidraad in de navolgende stemwerk sessies. Iedere persoon is uniek. Ieder traject is maatwerk. De vervolg sessies en de tussenpozen worden in nauw overleg samengesteld.
 Gemiddeld kent een stemwerk traject 5 tot 15 sessies, met tussenpozen van 2 á 4 weken.

Hoe ziet een stemwerk sessie er uit

We gaan niet aan de gang met de zangstem of de sociale stem. Stemwerk werkt met de stem in al haar natuurlijke facetten:

• Het totaal van vibraties, resonanties, impulsen en geluiden.
• Verbonden met het lichaam, emoties, onbewuste en opgeslagen herinneringen.

Door oefeningen gebaseerd op beweging en stimulering van je lichaam, in combinatie met de stem, bereik je deze diepere lagen van jezelf. Dit laat je ontdekken wie je bent en wie je kan zijn.

Meer informatie

Heb je vragen of wil je weten of stemcoaching is wat je zoekt? Neem contact op voor vrijblijvend advies. Je kan ook een inzicht gesprek inplannen.

Afspraak maken

Wil je een afspraak maken voor een diagnose sessie stemcoaching of een vervolg afspraak?
Via onderstaande button kan je een afspraak plannen.

Closed
Algemene voorwaarden voor je afspraak en betaling vind je hier

Boeking

Je kunt een afspraak maken voor een individuele sessie via de online agenda.

Betaling

Betaling kan achteraf via de Paypro betaal link welke je per email ontvangt.

Annulering door Yomabe
Als gevolg van overmacht kan het zijn dat ik genoodzaakt ben om een afspraak te annuleren. In dat geval wordt er een vervangende afspraak ingepland.

Annulering

Tot 24 uur voor de geplande individuele sessie kan je de afspraak kosteloos per email annuleren en wordt er een nieuwe afspraak ingepland. Bij annulering binnen 24 uur voor een geplande individuele sessie is geen restitutie mogelijk. Bij corona symptomen geldt onderstaand protocol en annulering.

Care for every body • Covid-19 protocol

In verband met Covid-19 hanteer ik de volgende maatregelen om de behandeling veilig en ontspannen te laten verlopen:

• Bij gezondheidsklachten van jou of mij zoals verkouden, keelpijn, koorts of benauwdheid annuleren/verzetten we de behandeling. Zo ook als je de afgelopen dagen in contact zijn geweest met iemand die corona (symptomen) heeft. Dit kan kosteloos tot vlak vooraf aan onze afspraak.

 

Sluiten

Dit zeggen mijn cliënten

Ik heb in een verleden een aantal keer Rationeel-Emotieve Therapie gevolgd. Ik had er telkens best veel aan, maar na een tijdje merkte ik dat het geleerde weer weg begon te zakken en dat ik het weer ‘op moest halen’. Na drie afzonderlijke reeksen van therapie had ik het gevoel dat ik er klaar mee was, maar dat mijn problemen toch niet helemaal over waren. De therapie had zeker verlichting gebracht, maar ik had uiteindelijk het gevoel dat er een soort angel in me zat, die ik er niet uit kon krijgen. Een angel vooral van bang zijn om fouten te maken. Ik had toen het idee dat ik dat maar moest accepteren en dat het nooit over zou gaan. Maar nu ik met het stemwerk bezig ben met Connie als therapeut, heb ik het gevoel dat ik wél bij die angel kom. Niet in één keer, maar elke sessie kom ik dichterbij. Waar ik de afgelopen jaren het idee had dat die angst om fouten te maken aangeboren was, heb ik nu echt het idee dat het aangeleerd is. Ik leer nu om te voelen in plaats van om altijd maar te denken. En dat geeft een heerlijk gevoel! Het stemwerk staat zeker niet haaks op de therapie die ik vroeger heb gevolgd, maar gaat veel dieper. Naar je echte gevoel, in plaats van naar je gevoel in je hoofd.

Mieke

 

  Ik heb bij Connie een stemwerk traject doorlopen. Het schuchtere verlegen meisje in mij vond het zeker in het begin heel spannend om me zo kwetsbaar op te stellen, maar Connie is zo’n fijn en warm persoon dat ik me snel op mijn gemak voelde. Gedurende het traject vonden er heftige gebeurtenissen plaats in mijn leven. Het stemwerk was daarin een uitlaatklep die heel bevrijdend is geweest. Ik heb ook een deep body body healing massage ondergaan bij Connie, wat ik – precies zoals de naam doet vermoeden – heb ervaren als helend op een diepere laag. Last but not least zijn er een aantal stemmen bevrijd die lang onderdrukt zijn geweest, en die nu weer een plek innemen in mijn leven. Ik ben Connie super dankbaar voor de fijne en liefdevolle begeleiding het afgelopen jaar, het was ontzettend waardevol!

Jennifer

Een sessie met Connie en ik voel me herboren. Zonder overdrijven, het is echt fascinerend wat er gebeurt. Door de afwisseling tussen fysiek bezig zijn met klank en beweging en daarop reflecteren begrijp je niet alleen rationeel wat er gaande is maar voel je het ook echt. Daar komt bij dat gedurende de sessie je verandering voelt optreden. Geen oppervlakkige verandering maar diep verankerd.

Karin

 

Voor mijn werk als consultant voeding en lifestyle geef ik presentaties. Om mijn communicatievaardigheden te verbeteren en vooral mijn stem beter in te zetten heb ik de hulp van Connie ingeroepen. Mede ook omdat ik veel spanningsklachten in het hoofd en nek gebied had. Ik was onbekend met het stem- en lichaamswerk en de oefeningen waren voor mij dan ook onconventioneel en uitdagend. Echter Connie wist mij direct op mijn gemak te stellen. Met haar kennis, intuïtie en vaardigheden weet ze direct tot de kern te komen en een ‘diagnose’ te stellen om daar vervolgens mee aan de slag te gaan. In een paar sessies merk ik dat ik me vrijer uit kan spreken en beter contact heb met mijn hele lichaam. Mijn spanningsklachten zijn gedaald en ik heb nieuwe inzichten over mezelf opgedaan. Ik kan de behandelingen iedereen aanraden die professioneel zijn stem moet gebruiken of over het algemeen meer over zichzelf en zijn blinde vlekken wil leren.

Hetty

Een sessie met Connie en ik voel me herboren. Bij stemwerk met Connie ben ik achter blokkades gekomen, waar ik zelf vaak helemaal geen weet van had! Maar juist dat heeft mij weer nieuwe mogelijkheden gegeven. Kortom ik blijf ontdekken….!

Herman

Gratis inzicht gesprek

Heb je vragen of wil je advies? Plan een telefonisch gesprek met mij. Dit gesprek is helemaal vrijblijvend en duurt 10-30 minuten.

Telefoon
06-13 31 45 43
Volg Yomabe
Adres
Achterhaven 33-35
Historisch Delfshaven
3024 RB Rotterdam