Holistische massage


Een persoonlijke, deskundige en intuïtief afgestemde behandeling

Herstel, heling en ontspanning door persoonlijke benadering

Een holistische massage is niet alleen gericht op fysieke heling, maar ook op geestelijke ontspanning. Ons lichaam, emoties en denken zijn in voortdurende interactie met de impulsen van binnenuit en van buitenaf. Klachten en symptomen zijn signalen. Iets in jou vraagt om aandacht.

Een holistische massage is een uitnodiging om de diepere lagen van jezelf te onderzoeken en geblokkeerde energie weer te laten stromen. Hierdoor zul je niet alleen sneller herstellen, maar kun je tot diep helende inzichten en ontspanning komen.

 

Oude spanning en pijn kan zich bevrijden
Emotionele en energetische blokkades kunnen worden los gelaten
Het zelfhelend vermogen van je lichaam wordt geactiveerd

Holistische massage

Holistische massage zorgt dat opgeslagen spanning en pijn zich kan bevrijden. Een helende reis die  jouw transformatie ondersteunt.

• 1 behandeling duurt 75 minuten
• tarief inclusief BTW voor particulier en ZZP, exclusief BTW voor bedrijven en instanties

1 behandeling

€120

Pakket voordeel:

3 behandelingen

€350

5 behandelingen

€575

Mijn werkwijze

In de massage behandelingen integreer ik de concepten van holistische massage, yogatherapie, wheel of consent en stemwerk.

De behandelingen zijn persoonlijk en intuïtief en afgestemd op wat nodig en gewenst is. Via luisteren, voelen en aanwezigheid kan het proces van heling en ontspanning op alle lagen plaats vinden.

Een holistische massage behandeling is op een massage tafel of op een matras op de grond. Ik werk direct op huid met of zonder olie. Sommige technieken worden met kleding aan uitgevoerd.

Ik gebruik de volgende technieken

 • klassieke massage
 • dynamische massage
 • holistic pulsing
 • bindweefsel massage
 • reflex en segment massage
 • energetische massage
 • intuïtieve massage
 • lichaamstherapie
 • yoga massage
 • yoga therapie
 • stemwerk

Afhankelijk van wat nodig en gewenst is, gebruik ik deze technieken in meer of mindere mate.

Afspraak maken

Via onderstaande button kun je direct een afspraak plannen.

Closed
Algemene voorwaarden voor je afspraak en betaling vind je hier

Boeking

Je kunt een afspraak maken voor een individuele sessie via de online agenda.

Betaling

Betaling kan achteraf via de Paypro betaal link welke je per email ontvangt.

Annulering door Yomabe
Als gevolg van overmacht kan het zijn dat ik genoodzaakt ben om een afspraak te annuleren. In dat geval wordt er een vervangende afspraak ingepland.

Annulering

Tot 24 uur voor de geplande individuele sessie kun je de afspraak kosteloos per email annuleren en wordt er een nieuwe afspraak ingepland. Bij annulering binnen 24 uur voor een geplande individuele sessie is geen restitutie mogelijk. Bij corona symptomen geldt onderstaand protocol en annulering.

Care for every body • Covid-19 protocol

In verband met Covid-19 hanteer ik de volgende maatregelen om de behandeling veilig en ontspannen te laten verlopen:

• Bij aankomst graag aankloppen op Achterhaven 35

• We geven elkaar geen hand

• Vooraf en achteraf aan de sessie respecteren we de 1,5 meter afstand

• Bij binnenkomst kun je je handen desinfecteren met een spray

• Je kunt gewoon gebruik maken van het toilet 🙂

• Ik desinfecteer mijn handen vooraf aan de sessie.

• Tijdens de sessie draag ik bij hands on aanwijzing en massage een mondkapje.

• Bij gezondheidsklachten van jou of mij zoals verkouden, keelpijn, koorts of benauwdheid annuleren/verzetten we de behandeling. Zo ook als je de afgelopen dagen in contact zijn geweest met iemand die corona (symptomen) heeft. Dit kan kosteloos tot vlak vooraf aan onze afspraak.

 

Sluiten

Dit zeggen mijn cliënten

Ik denk ALTIJD na een massage door Connie, vaker! Na afloop voelt het steeds weer zo goed en ontspannen, en alsof ik mezelf weer een groot cadeau heb gedaan. Met dank aan Connie. Ze kent mijn lijf. ze onthoudt, ze luistert, en ze weet de pijnpunten feilloos op te speuren, niet alleen qua spieren, maar ook qua emoties. In een fijne sfeer, totaal op mijn gemak. Ook al is het zo nu en dan pijnlijk, het kneden van de zwakke plekken. Er is ook een uur lang focus en zachte aandacht. Na afloop is er totale rust. Alsof alles weer op zijn plek valt

Monique

 

Het unieke aan Connie is haar intuïtieve benadering in combinatie met een trefzekere en vanuit volle aandacht en gestructureerde soort aanraking. Ze weet precies wat ze doet en ook stemt ze perfect af met wat je wel of niet kan verdragen, waardoor je zonder woorden wordt uitgenodigd om de massage toe te laten. Blokkades en spanningen weet ze feilloos op te sporen en ongedaan te maken. Het ritme van de massage is geniaal, en wanneer een massage is afgerond dan voel je dat ieder plekje wat aanraking nodig had, is aangeraakt. Dit geeft een compleet gevoel van diepe ontspanning en voldoening. Ten slotte is zij ook een heel fijne persoonlijkheid en voel je je echt in bekwame handen thuiskomen (terug naar jezelf) tijdens de massages. Wat mij betreft is zij de beste die je je kunt wensen!

Marije

 

Jouw afstemming op mijn lichaam is zo zuiver en helder, dat ik echt heel diep kan ontspannen tijdens de massage. Ik voel dat mijn lichaam krijgt wat ze nodig heeft. Ik voel mij veilig, gehoord, gezien, geïnspireerd en geheeld tijdens mijn bezoek aan jou.Iris

 

Gratis inzicht gesprek

Heb je vragen of wil je advies? Plan een gesprek in met mij. Dit kan telefonisch, via zoom of in de Yomabe studio. Dit gesprek is helemaal vrijblijvend en kan 10-30 minuten duren.

Telefoon
06-13 31 45 43
Volg Yomabe
Adres
Achterhaven 33-35
Historisch Delfshaven
3024 RB Rotterdam