Deep body healing massage

De ultieme transformatie naar ontspanning, vrijheid en levensvreugde.

Bevrijd je van oude pijn, spanning en overtuigingen die je tegen houden om een vol en vrij leven te leiden.

Deep body healing is een maatwerk traject waarin   holistische massage desgewenst gecombineerd wordt met yogatherapie, stemwerk, ademhaling, visualisatie, meditatie en bewuste aanraking deel zijn van een diep helingsproces. Afhankelijk van wat gewenst en nodig is. Zodat diep opgeslagen spanning vrij kan komen en heling kan plaats vinden. Dit kan zich afspelen rondom fysieke of emotionele pijn, overmatige spanning, belemmerende gedachten en patronen die jou in de weg staan om je leven voluit te leven.

Iris

‘Ik voel mij veilig, gehoord, gezien, geïnspireerd en geheeld tijdens mijn bezoek aan jou.’

Deep body healing massage

Een persoonlijk proces van heling en transformatie. Een reis naar de diepere lagen van jezelf.

Introductie sessie 90 minuten

€155

Deep body healing trajecten

• 5 individuele sessies van 90 minuten*

€750

• 5 individuele sessies van 120 minuten*

€950

* tarief inclusief BTW voor particulier, exclusief BTW voor bedrijven en instanties

Herstel de verbinding met je lichaam en ervaar vrijheid, kracht en plezier

Tijdens de introductie sessie bespreken we voorafgaand aan de behandeling wat je motivatie, wens en verlangen is.

Deep body healing is een holistische massage sessie, die samen kan gaan met, yogatherapie en stemwerk. Afhankelijk wat in het moment gewenst is en nodig is.

Het wordt een uniek traject afgestemd op jou. Waarbij de veilige ruimte wordt gecreëerd om in contact te zijn met de diepere lagen in jezelf. Zodat er beweging en ontspanning ontstaat in gebieden waar verkramping, pijn en spanning verborgen ligt. Dit geeft jou de mogelijkheid nieuwe stukken in jezelf en in je leven te verwelkomen.

Ik werk direct, intuïtief en zorgvuldig

Meer informatie

Heb je vragen of wil je weten of dit traject geschikt is voor jou? Neem contact op voor vrijblijvend advies. Je kunt ook een inzicht gesprek plannen.

Afspraak maken

Via onderstaande button kun je een afspraak plannen.

Closed
Algemene voorwaarden voor je afspraak en betaling vind je hier

Boeking

Je kunt een afspraak maken voor een individuele sessie via de online agenda.

Betaling

Betaling kan achteraf via de Paypro betaal link welke je per email ontvangt.

Annulering door Yomabe
Als gevolg van overmacht kan het zijn dat ik genoodzaakt ben om een afspraak te annuleren. In dat geval wordt er een vervangende afspraak ingepland.

Annulering

Tot 24 uur voor de geplande individuele sessie kun je de afspraak kosteloos annuleren en een nieuwe afspraak inplannen. Bij annulering binnen 24 uur voor een geplande individuele sessie is geen restitutie mogelijk. Bij corona symptomen geldt onderstaand protocol en annulering.

Care for every body • Covid-19 protocol

In verband met Covid-19 hanteer ik de volgende maatregelen om de behandeling veilig en ontspannen te laten verlopen:

• Bij gezondheidsklachten van jou of mij zoals verkoudheid, keelpijn, koorts of benauwdheid annuleren/verzetten we de behandeling. Zo ook als je de afgelopen 7 dagen in contact bent geweest met iemand die corona (symptomen) heeft. Dit kan kosteloos tot vlak vooraf aan onze afspraak.

 

Sluiten

Ervaringen van cliënten

Ik heb de 1 op 1 sessie met Connie als heel prettig ervaren. Door haar veelzijdigheid en kundigheid kan ze op velen gebieden kijken wat er nodig is. Door steeds in het moment te af te stemmen waar mijn behoefte lag en wat ik nodig had konden we doelgericht werken aan mijn vraagstuk. Juist door de eenvoud en subtiliteit kon ik veel diepgang ervaren. Een echte aanrader!!

Jacquelien

 

Jouw aanpak sluit heel goed aan bij mijn wensen en wat ik nodig heb. De manier waarop je yoga geeft vind ik geweldig! Ik houd ook erg van de variatie (de verrassing elke keer). Ik kwam met een pijnlijke heup waardoor ik bijna niet kon lopen. Na een massage waarbij ik veel inzichten kreeg en wijze raad en één yogales, kon ik weer prima lopen: was ik weer helemaal in evenwicht.

 

Monique

Een sessie met Connie en ik voel me herboren. Zonder overdrijven, het is echt fascinerend wat er gebeurt. Door de afwisseling tussen fysiek bezig zijn met klank en beweging en daarop reflecteren begrijp je niet alleen rationeel wat er gaande is maar voel je het ook echt. Daar komt bij dat gedurende de sessie je verandering voelt optreden. Geen oppervlakkige verandering maar diep verankerd

Karin

 

Gratis inzicht gesprek

Heb je vragen of wil je advies? Plan een telefonisch gesprek met mij. Dit gesprek is helemaal vrijblijvend en duurt 10-30 minuten.

Telefoon
06-13 31 45 43
Volg Yomabe
Adres
Achterhaven 33-35
Historisch Delfshaven
3024 RB Rotterdam