Holistisch lichaamswerk

Behandelingen en trajecten

Holistisch lichaamswerk: de stap naar ontspanning, verbinding en liefde

De lichaamswerk behandelingen die Yomabe biedt zijn geboren uit 30 jaar ervaring en expertise op het gebied van yoga, yogatherapie holistische massage en stemwerk.

Connie, Monique en Irene kennen hierbinnen ieder hun eigen specialisatie en werken met maatwerk behandelingen en trajecten.

Iris

‘Ik voel mij veilig, gehoord, gezien, geïnspireerd en geheeld tijdens mijn bezoek aan jou.’

Dit zijn de holistische behandelingen

Deep body healing

Als je streeft naar een beter contact met je lichaam, meer intimiteit en vrijheid wilt ervaren, en de relatie met jezelf wilt verdiepen.
Een maatwerk traject gebaseerd op holistische massage en lichaamswerk.

• Behandeling 90 minuten
• Met Connie

€150

Stem coaching

De stem spreekt over jou. Je stem is verbonden met je lichaam, je emoties, je onbewuste en opgeslagen herinneringen. Stemwerk brengt je dieper bij jezelf.

• Stemwerk coaching sessie 90 minuten
• Met Connie

€150

Holistische massage

Een invoelende massage bevrijd je van spanning en pijn en laat je emoties en gevoelens weer stromen waardoor je je vrijer en completer voelt. Dat wil ik jou laten ervaren.

• Behandeling 75 minuten
• Met Monique

€110

4 handen massage

Een enerverend ritueel om volledig in je lichaam thuis te komen.
Een 4 handen massage nodigt je uit om dieper in de overgave te gaan, overbodige controle los te laten en verlangens te verwelkomen.

• Sessie 90 minuten
• Met Irene en Monique/Connie

€195

Closed
Algemene voorwaarden voor je afspraak en betaling vind je hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Sluiten

Voor je relatie

In de verbinding met de ander ontmoet je jezelf, in verbinding met jezelf kan je de ander ontmoeten.

Partner workshops

Yoga, massage en stemwerk

Een partner workshop is een prachtig cadeau voor samen. Om elkaar te ontdekken op een nieuwe, verrassende manier. Deze workshops geven je de kans om dichter bij jezelf te komen, zodat je ook dichter bij elkaar kunt zijn.

Dit zeggen mijn cliënten

Een sessie met Connie en ik voel me herboren. Zonder overdrijven, het is echt fascinerend wat er gebeurt. Door de afwisseling tussen fysiek bezig zijn met klank en beweging en daarop reflecteren begrijp je niet alleen rationeel wat er gaande is maar voel je het ook echt. Daar komt bij dat gedurende de sessie je verandering voelt optreden. Geen oppervlakkige verandering maar diep verankerd.

Karin

 

Ik heb de 1 op 1 sessie met Connie als heel prettig ervaren. Door haar veelzijdigheid en kundigheid kan ze op velen gebieden kijken wat er nodig is. Door steeds in het moment te af te stemmen waar mijn behoefte lag en wat ik nodig had konden we doelgericht werken aan mijn vraagstuk. Juist door de eenvoud en subtiliteit kon ik veel diepgang ervaren. De bijbehorende inzichten geeft houvast en helderheid. Een echte aanrader!! Dank je wel Connie voor je betrokkenheid en aanwezigheid.

Jacquelien

 

Jouw afstemming op mijn lichaam is zo zuiver en helder, dat ik echt heel diep kan ontspannen tijdens de massage. Ik voel dat mijn lichaam krijgt wat ze nodig heeft. Ik voel mij veilig, gehoord, gezien, geïnspireerd en geheeld tijdens mijn bezoek aan jou.Iris

 

Gratis inzicht gesprek

Heb je vragen of wil je advies? Plan een gesprek in met mij. Dit kan telefonisch, via zoom of in de Yomabe studio. Dit gesprek is helemaal vrijblijvend en kan 10-30 minuten duren.

Telefoon
06-13 31 45 43
Volg Yomabe
Adres
Achterhaven 33-35
Historisch Delfshaven
3024 RB Rotterdam