Holistisch lichaamswerk

Behandelingen en trajecten

Holistisch lichaamswerk: de stap naar ontspanning, verbinding en liefde

Kom thuis in je lichaam. Waarbij je je lichaam bevrijdt van oude spanning en verkramping. Je weer meer in contact komt met kalmte, kracht, spontaniteit en plezier.

De lichaamswerk behandelingen die ik bied zijn geboren uit 30 jaar ervaring, expertise en persoonlijke reflecties op het gebied van holistische massage therapie, yogatherapie en stemwerk.

In mijn begeleiding ben ik direct, intuïtief en zorgvuldig.

Iris

‘Ik voel mij veilig, gehoord, gezien, geïnspireerd en geheeld tijdens mijn bezoek aan jou.’

Dit zijn de holistisch lichaamswerk sessies

Holistische massage therapie

Als je verlangd naar een beter contact met je lichaam, los wil komen van overmatige spanning en verkramping, zodat je meer rust, liefde en plezier ervaart.

De holistische massage sessie kan gecombineerd zijn met yogatherapie, stemwerk en wheel of consent. Afhankelijk wat gewenst en nodig is voor jou.

• Holistische massage sessie 90 minuten

€155

Stemwerk sessie

Stemwerk laat je ontdekken wie je bent en wie je kan zijn.

Je stem spreekt over jou. De stem is verbonden met het lichaam, emoties,  onbewuste patronen en opgeslagen herinneringen.

De eerste sessie is een diagnose sessie. We kijken waar je staat, waar je naar toe wil en hoe daar te komen.

• Stemwerk sessie 90 minuten

€155

Closed
Algemene voorwaarden voor je afspraak en betaling vind je hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Sluiten
Opleiding massage

Verbinding, ontspanning, intimiteit en plezier

Partner workshops

Een partner workshop is een prachtig cadeau voor samen.

Deze workshops geven je de kans om dichter bij jezelf te komen, zodat je ook dichter bij elkaar kan zijn.

Dit zeggen mijn cliënten

Karin

Ik voel me herboren

Een sessie met Connie en ik voel me herboren. Zonder overdrijven, het is echt fascinerend wat er gebeurt. Door de afwisseling tussen fysiek bezig zijn met klank en beweging en daarop reflecteren begrijp je niet alleen rationeel wat er gaande is maar voel je het ook echt. Daar komt bij dat gedurende de sessie je verandering voelt optreden. Geen oppervlakkige verandering maar diep verankerd.

 

Jacquelien

Veel diepgang ervaren

Ik heb de 1 op 1 sessie met Connie als heel prettig ervaren. Door haar veelzijdigheid en kundigheid kan ze op velen gebieden kijken wat er nodig is. Door steeds in het moment te af te stemmen waar mijn behoefte lag en wat ik nodig had konden we doelgericht werken aan mijn vraagstuk. Juist door de eenvoud en subtiliteit kon ik veel diepgang ervaren. De bijbehorende inzichten geeft houvast en helderheid. Een echte aanrader!! Dank je wel Connie voor je betrokkenheid en aanwezigheid.

 

Iris

Ik voel mij veilig

Jouw afstemming op mijn lichaam is zo zuiver en helder, dat ik echt heel diep kan ontspannen tijdens de massage. Ik voel dat mijn lichaam krijgt wat ze nodig heeft. Ik voel mij veilig, gehoord, gezien, geïnspireerd en geheeld tijdens mijn bezoek aan jou.

 

Gratis inzicht gesprek

Heb je vragen of wil je advies? Plan een telefonisch gesprek met mij. Dit gesprek is helemaal vrijblijvend en duurt 10-30 minuten.

Telefoon
06-13 31 45 43
Volg Yomabe
Adres
Achterhaven 33-35
Historisch Delfshaven
3024 RB Rotterdam