Individueel

Persoonlijke begeleiding
en behandelingen

Holistisch lichaamswerk: de stap naar verbinding, heling en liefde

De lichaamswerk behandelingen die ik bied zijn geboren uit 30 jaar ervaring en expertise op het gebied van yoga, yogatherapie holistische massage en stemwerk.

In mijn werkwijze integreer ik stem en lichaam. Hieruit is een uniek intuïtieve werkwijze ontstaan.

De lichaamswerk behandelingen zijn gericht om voorbij gewoontepatronen en overbodige controle te bewegen naar een nieuw stuk vrijheid.

In mijn begeleiding ben ik direct, zorgvuldig en waar nodig uitdagend.

Iris

‘Ik voel mij veilig, gehoord, gezien, geïnspireerd en geheeld tijdens mijn bezoek aan jou.’

Dit zijn de individuele behandelingen

Deep body healing

Zet de stap en bevrijd je van oude pijn en onbewuste blokkades die je tegen houden om een vol en vrij leven te leiden.

• 1 behandeling van 90 minuten

€139

Holistische massage

Holistische massage zorgt dat opgeslagen spanning en pijn zich kan bevrijden. Hierdoor daalt je fysieke stressniveau en wordt het zelf helend vermogen van je lichaam gestimuleerd. Je voelt je energieker en meer ontspannen.

• 1 behandeling vanaf 75 minuten

€120

Stem coaching

De stem spreekt over jou. Je stem is verbonden met je lichaam, je emoties, je onbewuste en opgeslagen herinneringen. Met Stemwerk bereik je de diepere lagen van jezelf.

• 1 sessie van 90 minuten

€139

Yoga coaching & therapie

Als je behoefte hebt aan een persoonlijke benadering. Een gerichte ondersteuning bij blessure en pijn, als je wilt leren omgaan met dagelijkse stress en om je fitter en energieker te voelen.

• 1 sessie van 75 minuten

€120

Closed
Algemene voorwaarden voor je afspraak en betaling vind je hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Sluiten

Dit zeggen mijn cliënten

Een sessie met Connie en ik voel me herboren. Zonder overdrijven, het is echt fascinerend wat er gebeurt. Door de afwisseling tussen fysiek bezig zijn met klank en beweging en daarop reflecteren begrijp je niet alleen rationeel wat er gaande is maar voel je het ook echt. Daar komt bij dat gedurende de sessie je verandering voelt optreden. Geen oppervlakkige verandering maar diep verankerd.

Karin

 

Ik heb de 1 op 1 sessie met Connie als heel prettig ervaren. Door haar veelzijdigheid en kundigheid kan ze op velen gebieden kijken wat er nodig is. Door steeds in het moment te af te stemmen waar mijn behoefte lag en wat ik nodig had konden we doelgericht werken aan mijn vraagstuk. Juist door de eenvoud en subtiliteit kon ik veel diepgang ervaren. De bijbehorende inzichten geeft houvast en helderheid. Een echte aanrader!! Dank je wel Connie voor je betrokkenheid en aanwezigheid.

Jacquelien

 

Jouw afstemming op mijn lichaam is zo zuiver en helder, dat ik echt heel diep kan ontspannen tijdens de massage. Ik voel dat mijn lichaam krijgt wat ze nodig heeft. Ik voel mij veilig, gehoord, gezien, geïnspireerd en geheeld tijdens mijn bezoek aan jou.Iris

 

Voor je relatie

In de verbinding met de ander ontmoet je jezelf, in verbinding met jezelf kan je de ander ontmoeten.

Partner sessie stemwerk

Werken met de dynamiek van je relatie

Een partner sessie stemwerk heeft tot doel de dynamiek binnen een relatie zichtbaar te maken. De sessies kunnen onder meer gericht zijn op delen, intimiteit en aanwezig zijn.

Partner workshops

Yoga, massage en stemwerk

Een partner workshop is een prachtig cadeau voor samen. Om elkaar te ontdekken op een nieuwe, verrassende manier. Deze workshops geven je de kans om dichter bij jezelf te komen, zodat je ook dichter bij elkaar kunt zijn.

Gecertificeerd
Yoga Therapeut

Gratis inzicht gesprek

Heb je vragen of wil je advies? Plan een gesprek in met mij. Dit kan telefonisch, via zoom of in de Yomabe studio. Dit gesprek is helemaal vrijblijvend.

Telefoon
06-13 31 45 43
Volg Yomabe
Adres
Achterhaven 33-35
Historisch Delfshaven
3024 RB Rotterdam