Gratis
Inspiratie
& Motivatie

Ik help mensen de intieme verbinding met hun stem, hun lichaam en zichzelf te herstellen, zodat ze meer vrijheid, kracht en plezier kunnen ervaren.

Ik hoop dat onderstaande oefeningen, inzicht gidsen en ervaringen van cursisten je zal ondersteunen en inspireren om de nodige en gewenste stappen te zetten richting jouw verlangens, dromen en wensen.

Heb je vragen, wil je meer weten? Ik hoor je graag. Wil meer inspiratie ontvangen? Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief. Ik stuur je graag mijn tips en nieuwe workshops en trainingen.

Connie van Dam

Kaya Kriya Ontspanning en Trauma release

Kaya Kriya deel 1 koppelt beweging aan de ademhaling. Dit zorgt ervoor dat oud trauma, spanning en pijn opgeslagen in het bekkengebied op natuurlijke wijze ruimte krijgt. Dit bevordert je gevoel van heel zijn en geeft verzachting.

De ultieme transformatie reis naar vrijheid, kracht en plezier.

De stem, het lichaam, de emoties en het denken zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Herstellen van de verbinding tussen al deze niveaus is niet alleen het herstellen van je gezondheid en heel worden. Het geeft je de keuze te zijn wie je bent en wie je wil zijn.

Ervaringen en inspiratie persoonlijke begeleiding en trainingen.

Gratis transformatie gids

 

In deze gids geef ik je inzicht hoe jouw onbewuste blokkades en gewoonte patronen jou weerhouden van een vol en vrij leven.

Allround opleiding en uniek programma holistisch lichaamswerk

Voor iedereen die wil leren masseren en zich wil verdiepen in lichaamswerk, persoonlijke ontwikkeling en zelfzorg.

“De cursussen van Connie zijn mooi, zuiver en diepgaand. Dit gaat niet over zomaar een techniek aanleren maar een massage verbinden met wie jij bent. Er is ruimte en geduld voor jouw verhaal. Ik zie het eerder als een persoonlijke verrijking en in een andere dimensie stappen dan als iets aanleren.” – Ron

Gratis inzicht gids

 

Ontdek de heilige graal binnen jouw praktijk

Ik help lichaamswerkers met een uniek programma zodat ze hun klanten effectief kunnen behandelen en zichzelf onderscheidend in de markt kunnen zetten.

Vragen of opmerkingen?

Laat een bericht achter en ik neem contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt
X