Connie

Hallo, ik ben Connie van Dam, oprichter van YOMABE. Ik ben holistisch lichaamswerk behandelaar, opleider en ontwikkelaar van de opleiding holistisch lichaamswerk.

Ik help mensen de natuurlijke verbinding met hun lichaam, oorspronkelijke stem en emoties te herstellen.

Hierdoor herstel je de intieme relatie met jezelf en leer je prioriteit geven aan je innerlijke verlangens en behoeften vanuit liefde en eigenwaarde. Waardoor je meer vrijheid, plezier en voldoening ervaart in je leven.

 

Vier je leven, je lichaam, je stem
Koester je gevoelens, je kracht, je kwetsbaarheid

deep body healing yomabe rotterdam

Win aan zelfvertrouwen, zelfliefde en vrijheid

Leer luisteren naar je innerlijke stem en geef gehoor aan jouw waarheid.
Maak jouw lichaam een veilige plek, waar je grenzen gehoord en behoed worden, zodat jij je plek kan innemen en je zichtbaar wordt.
Kiezen voor absolute zelfverantwoording is kiezen voor onvoorwaardelijke zelfzorg. Dit schenkt jou de keuze te zijn wie je wil zijn. Zodat jij je verlangens, ambities en dromen ten volle kan (be)leven.

Waarom ik zo gepassioneerd ben over lichaamswerk

Yoga is mij met de paplepel ingegoten. Mijn eerste herinneringen aan yoga zijn de fijne zondag ochtend lessen met mijn vader. Gewoon thuis, in de woonkamer of de hal. Samen met het gezin. De filosofie achter yoga kwam er op natuurlijke wijze bij. De alledaagse vragen die ik als kind had, koppelde mijn vader terug naar yoga, vrijheid van denken en eigen keuzes leren maken.

Het overlijden van mijn broer bracht mij op jonge leeftijd in contact met de fragiliteit van het leven. Het proberen bevatten van begrippen als nooit, eeuwig en voorbijgaand viel me zeker niet gemakkelijk. Door de tijd heen begonnen deze woorden betekenis te krijgen. Het besef van de levendige en kwetsbare drie eenheid: tijd, leven en lichaam.

Het kon eigenlijk niet anders dan dat deze fascinatie voor het lichaam en het leven mij zou leiden op mijn levenspad en werk.
 Na jaren van studie, zelfreflectie en ervaring kwam ik tot een verrassende ontdekking. Wat voor mij zo natuurlijk en veilig voelde, gold voor zoveel mensen niet. Een groot deel van de mensen kent de intieme verbinding met hun lichaam en gevoelens helemaal niet. Deels nooit aangegaan en deels onderweg kwijt geraakt. Ik merkte dat zoveel mooie en prachtige mensen zitten opgesloten in hun lichaam en zijn afgesloten van hun gevoelens. Ik zocht naar manieren om dit contact te herstellen en maakte de switch naar authentieke yoga, yogatherapie, lichaamstherapie en massage. Ondanks goede resultaten en veel tevreden klanten voelde ik dat er nog iets ontbrak.

Ook privé kwam ik in een levensfase waarin ik voelde: er is een gemis in mij. Een verlangen, een verhaal wat nog niet was gehoord, stak de kop op. Maar in een taal die ik niet bleek te verstaan. Mijn zoektocht bracht mij in aanraking met stemwerk. De wereld van de oorspronkelijke stem. Deze studie en persoonlijke reis heeft alles veranderd. Het heeft me verbonden met een stuk van mijn vrouw-zijn, ik kon mijn seksualiteit opeisen en vanuit zachtheid in mijn kracht staan. Dit bewoog me van niet zichtbaar zijn naar verantwoording nemen en een nieuw stuk vrijheid. Met alles wat er was, wat er nog niet was en wat nog mocht komen, ben ik full force en full time voor mijn passie gegaan.

Stemwerk heeft alles samen gebracht. Waar ik in geloof, wat ik doe en waar Yomabe voor staat. Het vormde de vertaalslag van de heilige drie eenheid tijd, leven en lichaam naar de heilige drie eenheid binnen Yomabe: stem, lichaam en verbinding.

De behandelingen die ik bied zijn geboren uit 30 jaar ervaring en expertise. In mijn werkwijze integreer ik yoga, yogatherapie, holistische massage en stemwerk. Hieruit is een intuïtief dynamische werkwijze ontstaan. Deze is erop gericht om voorbij gewoontepatronen en overbodige controle te bewegen naar een nieuw stuk vrijheid. In mijn begeleiding ben ik direct, zorgvuldig en waar nodig uitdagend.

Holistisch lichaamswerk behandelaar, opleider en ontwikkelaar van de opleiding holistisch lichaamswerk

In mijn werkwijze integreer authentieke tradities en nieuwe concepten. Ik werk met authentieke gitananda yoga en yogatherapie, hatha yoga, holistische massage therapie, stemwerk en wheel of consent.

Gratis inzicht gesprek

Heb je vragen of wil je advies? Plan een telefonisch gesprek met mij. Dit gesprek is helemaal vrijblijvend en duurt 10-30 minuten.

Telefoon
06-13 31 45 43
Volg Yomabe
Adres
Achterhaven 33-35
Historisch Delfshaven
3024 RB Rotterdam