Yomabe

 

Yomabe is gevestigd te Achterhaven 33-35, 3024 RB Rotterdam en staat geregistreerd in het handelsregister onder nummer 24480885
.
De website van Yomabe is www.yomabe.nl
. Alle communicatie omtrent de diensten gaat via info@yomabe.nl

 

Toepassing en geldigheid

 

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten en overeenkomsten van Yomabe.
 Gedurende de looptijd van de overeenkomst kunnen de voorwaarden door Yomabe worden gewijzigd. De laatste versie is altijd de geldende versie en beschikbaar op de website.

 

 

 

Cadeaubon

 

Een cadeaubon kan op maat worden aangemaakt met een product naar keuze. De cadeaubon is 1 jaar geldig na datum van uitgifte.
 De cadeaubon wordt digitaal toegestuurd en wordt voldaan via vooruitbetaling.

 

 

 

Yoga lesrooster

 

Actueel rooster

 

Het geldende lesrooster staat altijd op de website. Yomabe behoudt zich het recht om het lesrooster op elk moment te wijzigen. Eventuele wijzigingen worden, voor zover mogelijk, vooraf aangekondigd.
Annulering lessen
In geval van overmacht kan het gebeuren dat het nodig is een geplande les te annuleren of een andere docent in te zetten dan vermeld op het rooster. Er geldt geen restitutie bij wijziging van een les of docent. Mocht de les worden geannuleerd vindt er wel een restitutie plaats of wordt een extra les op een ander moment ingelast.

 

Geen les

 

Yomabe is vrijwel het hele jaar open met uitzondering van feestdagen, enkele vakanties en zomerstop. Alle dagen dat de studio gesloten is, of dat er geen les plaatsvindt worden je per document toegezonden.

 

 

 

Online workshops/cursussen

 

Inschrijving

 

De workshops en cursussen staan vermeld op de website. Reservering gaat via de aanmeldknop op de website en betaling vooraf.

 

Annulering door Yomabe online live stream event

 

Als gevolg van overmacht of onvoldoende aanmeldingen kan het zijn dat een geplande live stream workshop of sessie, welke deel is van de online cursus geannuleerd wordt. In dat geval wordt altijd een nieuwe datum gepland.

 

Annulering

 

Yomabe gaat flexibel om met annuleringen. Ik ga ervan uit dat je graag wil deelnemen en alleen afmeldt door overmacht of persoonlijke omstandigheden. Wel dien je de annulering zo snel als kan per email door te geven. Dan kan de plek aan iemand anders worden overgedragen.

 

 

 

Workshops/Trainingen/Cursussen/Rituelen

 

Inschrijving

 

De workshops, trainingen, cursussen en rituelen staan vermeld op de website onder workshops. Reservering gaat via de aanmeldknop op de website en betaling vooraf.

 

Deelname

 

Van de deelnemers wordt de inzet en bereidheid gevraagd de ontwikkelingsprocessen, welke deel zijn van deze workshops, aan te gaan. Zowel individueel als in groepsverband.

 

Annulering door Yomabe

 

Als gevolg van overmacht of onvoldoende aanmeldingen kan het zijn dat een geplande workshop of cursus geannuleerd wordt. In dat geval zal het betaalde inschrijfgeld gerestitueerd worden.

 

Annulering door deelnemer

 

Yomabe gaat flexibel om met annuleringen. We gaan ervan uit dat je graag wil deelnemen en alleen afmeldt door overmacht of persoonlijke omstandigheden. Wel dien je de annulering zo snel als kan per email door te geven. Dan kan de plek aan iemand anders worden overgedragen. Lukt dit echter niet dan vindt geen restitutie plaats.

 

Gemiste workshop of deel van cursus

 

Mocht je een workshop, ritueel of deel van de cursus of training missen dan vindt geen restitutie plaats.

 

Afbreken

 

Mocht je de training door bepaalde redenen moeten afbreken, dan vindt geen restitutie plaats. Wel zoeken we altijd naar een geschikte oplossing.

Opleiding holistisch lichaamswerk

 

Inschrijving

 

Je kunt je via de website en persoonlijk intake gesprek inschrijven voor de Opleiding holistisch lichaamswerk. Prijzen staan vermeld in de informatie gids. 
Aanmelden kan op 2 manieren: betaling van het opstart termijn of betaling van het complete bedrag vooraf. Hiermee is de je plek gereserveerd.

Intake gesprek

Van de deelnemers wordt de inzet en bereidheid gevraagd de ontwikkelingsprocessen, welke deel zijn van deze opleiding en modules, aan te gaan. Zowel individueel als in groepsverband. Vooraf is dan ook altijd een intake gesprek. Dit kan telefonisch, via Zoom of in de Yomabe studio.

Deelname

De modules bestaan uit meerdere workshops. Deelname aan de workshops van de opleiding is een vereiste.

 

Verder:

 

 • Reken op wekelijks minimaal 60 minuten studie en oefentijd.
 • Voorwaarde om voor je diploma/certificaat te gaan is een aanwezigheid van ten minste 85% van de workshops.
 • Gemiste workshops kunnen worden ingehaald middels privéles of supervisie of door het volgen van een geschikte workshop als er een passende training loopt bij Yomabe. Hieraan zijn kosten verbonden.
 • Betalingen zijn ook verschuldigd indien je, om welke redenen dan ook, niet aan de workshop kan deelnemen.
 • Mocht je de opleiding door bepaalde redenen moeten afbreken, dan vindt geen restitutie plaats. Wel zoeken we altijd naar een geschikte oplossing.

 

Annulering

 

De Opleiding holistische massage gaat door vanaf 6 deelnemers. Periodiek ontvang je een update van het aantal aanmeldingen. Na je inschrijving heb je standaard 14 dagen bedenktijd. Door een mail te sturen naar info@yomabe.nl kun je de aanmelding weer annuleren. De bedenktijd geldt niet bij late aanmelding minder dan 14 dagen voor de start van de opleiding.

 

Betaling

 

Betaling geschiedt vooraf of in vooraf bepaalde termijnen en bedragen.

 

 

 

Individuele begeleiding en behandelingen

 

Boeking

 

Je kunt een afspraak maken voor een individuele sessie via de online agenda.

 

Betaling

 

Betaling kan achteraf via de Paypro betaal link welke je per email ontvangt.

 

Annulering door Yomabe

 

Als gevolg van overmacht kan het zijn dat ik genoodzaakt zijn om een afspraak te annuleren. In dat geval wordt er een vervangende afspraak ingepland.

 

Annulering

 

Tot 24 uur voor de geplande 1 op 1 sessie kun je de afspraak kosteloos per Email annuleren en wordt er een nieuwe afspraak ingepland. Bij annulering binnen 24 uur voor een geplande 1 op 1 sessie is er geen restitutie mogelijk. Bij corona symptomen geldt het Covid protocol en annulering. Deze vind je onderop onder het kopje: Aansprakelijkheid.

 

Let op
:

 

De 1 op 1 sessies zijn niet bedoeld als diagnose bij ziekte, blessures of andere aandoeningen of verwondingen. De behandelingen bij Yomabe zijn geen alternatieven voor medische behandelingen. Voorafgaand van een behandeling dien je eventuele ziekte en/of medicatiegebruik te melden.

 

 

 

Betaling en prijswijzigingen

 

Algemeen

 

Alle betalingen dienen voorafgaand of gelijk achteraf aan de dienst plaats te vinden. Betaling kan geschieden door betaling via automatische incasso (abonnementen), via de Paypro betaal link welke je per email ontvangt of  via bank overschrijving aan Yomabe.

 

Prijswijziging

 

De geldende prijzen voor alle producten en diensten staan altijd op www.yomabe.nl. Yomabe behoudt zich het recht voor de prijzen op ieder moment te wijzigen.

 

 

 

Aansprakelijkheid

 

Doorgeven van beperkingen

 

Je dient ten alle tijden de docent van te voren op de hoogte te stellen van eventuele blessures, fysieke beperkingen, gezondheidsproblemen of zwangerschap. Ook beperkingen die je zelf niet als relevant acht, dienen te worden doorgegeven voor je eigen veiligheid.
Risico bij beoefening en uitvoering

Bij Yomabe wordt alleen gewerkt met gekwalificeerde docenten en verzorgen we activiteiten van hoge kwaliteit. De kans op een blessure en/of letsel is altijd aanwezig bij de beoefening en uitvoering van yoga en lichaamswerk. Om deze redenen is Yomabe niet aansprakelijk voor opgelopen blessures en/of letsel. Voor aantoonbare klachten heeft Yomabe een aansprakelijkheidsverzekering.
Waardevolle spullen
Yomabe is niet aansprakelijk voor eventuele schade, verlies of diefstal van persoonlijke en materiële goederen. Er zijn geen kluisjes waar spullen veilig in opgeborgen kunnen worden. Laat waardevolle spullen daarom zo veel mogelijk thuis.

 • Care for every body • Covid-19 protocol

  In verband met Covid-19 hanteer ik de volgende maatregelen om de behandeling veilig en ontspannen te laten verlopen:
 • Bij aankomst graag aankloppen op Achterhaven 35
 • We geven elkaar geen hand
 • Vooraf en achteraf aan de sessie respecteren we de 1,5 meter afstand
 • Bij binnenkomst kun je je handen desinfecteren met een spray
 • Je kunt gewoon gebruik maken van het toilet
 • Ik desinfecteer mijn handen vooraf aan de sessie.
 • Tijdens de sessie draag ik bij hands on aanwijzing en massage een mondkapje.
 • Bij gezondheidsklachten van jou of mij zoals verkoudheid, keelpijn, koorts of benauwdheid annuleren/verzetten we de behandeling. Zo ook als je de afgelopen 14 dagen in contact zijn geweest met iemand die corona (symptomen) heeft. Dit kan kosteloos tot vlak vooraf aan onze afspraak.
 • Yomame en de yoga docenten doen er alles aan om de studio veilig te houden
 • Reiniging van alle contactpunten met alcohol voor en na de yogales, workshop en behandeling
 • Ventileren van de Yomabe studio
 • Voldoende tijd tussen de yogalessen en workshops om te wisselen
 • Inachtname gezondheid behandelaar, yoga docenten en handhaving protocol
 • Ondanks alle maatregelen kan niets gegarandeerd worden. Het is jouw beslissing en verantwoordelijkeheid als je kiest deel te nemen aan de yogalessen en de workshops of een behandeling te kiezen in de Yomabe studio

 

Huisregels

 

Ten allen tijde worden studenten en deelnemers verzocht om de huisregels van Yomabe te respecteren en na te leven:
Kom op tijd. Dat geeft rust voor jezelf en de groep.
Schoenen kunnen bij binnenkomst uit en kun je achterlaten bij je jas en tas.
Draag comfortabele kleding. Eventueel verschillende lagen.Voor het actieve deel en de ontspanning.
Telefoons in de studio uit of geen geluid- en trilfunctie.
Eet niet te veel of vlak van te voren. Drink voldoende vooraf en vermijdt drinken tijdens de yogales. Als je wil drinken tijdens de yogales, neem dan een afsluitbare waterfles mee. Na de yogales water of thee is aan te raden.
Kom altijd fris en schoon naar de studio. Gebruik zo min mogelijk parfum of geur bevattende lotion of olie. De zintuigen staan namelijk enorm open bij de beoefening van yoga en lichaamswerk.
Gebruik direct voor of tijdens de yogales geen olie of lotion op je huid omdat de matten ervan gaan glijden. En jij ook;-)
Onder invloed van alcohol en/of drugs wordt deelname aan de lessen meteen ontzegd.
Zodra je op je yoga mat plaats neemt, houdt dan rekening met je mede cursisten welke zich alvast in rust willen voorbereiden op de yogales.
Heb je een blessure of specifieke klachten? Geef deze voor de les aan mij door.
Zit je in een vaste groep en ben je verhinderd? Ik vind het fijn als je mij dit doorgeeft.

 

Ontzegging toegang

 

Yomabe Rotterdam behoudt zich het recht voor bezoekers die naar haar mening de huisregels niet naleven, de toegang tot Yomabe Rotterdam te ontzeggen en de contractuele relatie te beëindigen zonder terugbetaling van reeds betaalde producten.

 

 

 

Klachten

 

Meld me alsjeblieft als je ontevreden bent. We kunnen samen in gesprek gaan om tot een geschikte oplossing te komen.

 

 

 

Contact

 

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan zeker contact met ons op via: info@yomabe.nl

 

Hartelijke groet, 
Connie van Dam
Oprichter en ontwikkelaar van Yomabe

Telefoon
06-13 31 45 43
Volg Yomabe
Adres
Achterhaven 33-35
Historisch Delfshaven
3024 RB Rotterdam