Met yoga beginnen


Ontdek wat yoga voor je kan betekenen
bij Yomabe Yoga Rotterdam

Speciaal voor nieuwe studenten
Introductie maand onbeperkt yoga € 35
Of start met een proefweek yoga

Introductie maand onbeperkt yoga Rotterdam

Ben je beginner, fervent yoga student of wil je na jaren weer starten met yoga? Yomabe yoga Rotterdam begeleidt je graag op je yoga pad. Of je nu wil verkennen of yoga is wat je zoekt en past. Meer verdieping in je yoga beoefening wil ervaren. Of wil kennis maken met de krachtige technieken van authentieke yoga. Yomabe biedt 20 plus jaar ervaring, authentieke yoga, professionele docenten, werkt met kleinere groepen en helpt je graag op (je) weg.

Start je reis nu en geniet van deze super voordeel aanbieding
Introductie maand onbeperkt yoga € 35
Of start met een proefweek onbeperkt yoga € 15
Alleen voor nieuwe studenten

Voordeel combi met privé les yoga

Eénmalig! Introductie voordeel combi
Introductie maand onbeperkt yoga in combinatie met privé les yoga of yoga therapie.
Om het optimale uit de lessen en jezelf te halen heeft Yomabe yoga Rotterdam een introductie combi. Een kans om aan je persoonlijke doelen, wensen te werken met de ondersteuning van privé les. Heb je specifieke klachten of ben je herstellend en wil je meer zekerheid over de mogelijkheid veilig mee te doen met de groepslessen? Dan zal een privé yoga of yogatherapie je goed op weg helpen.

Voordeel combi introductie maand yoga met  1 privé les yoga € 90
Alleen voor nieuwe studenten

Yoga Rotterdam

Waarom (wil jij) yoga?

1. Voor een soepel en krachtig lichaam
2. Om je meer ontspannen te voelen
3. Goede nachtrust en beter slapen
4. Betere lichaamshouding
5. Focus, kalmte en helderheid in je hoofd
6. Meer energie
7. Leren omgaan met druk en verminderen van dagelijkse stress
8. Voor een gezonde ademhaling
9. Verhogen van je levenslust
10. Een nieuw bewustzijn van je lichaam, jezelf en mogelijkheden
En… Joy 🙂

Waarom les bij Yomabe yoga Rotterdam?

 • Yomabe draait om jou!
 • Kleinere groepen met persoonlijke aandacht.
 • Professionele en gepassioneerde yogadocenten.
 • Authentieke yoga zorgt voor een soepel en krachtig lichaam, een rustige ademhaling en een helder hoofd.
 • Yomabe Yoga Rotterdam opent het pad naar lichaamsvrijheid, ontspanning en zelfbewustzijn.
 • Direct toepasbaar in je dagelijkse leven.
 • Veel specialisaties en mogelijkheden.
 • Speciale ledenkorting op verschillende trainingen en cursussen.
 • Last but not least Yomabe Yoga Rotterdam ligt in het mooie historisch Delfshaven. Een rustige plek te midden van de stad.

De yogalessen bij Yomabe geven mij innerlijke rust, zelfacceptatie, moment van bewustwording. Ik ervaar de lessen als zeer prettig!
– Mara

Hoe ziet een yoga les eruit?

 • Hatha Yoga oefeningen voor een krachtig en soepel lichaam
 • Pranayama ademhaling voor je gezondheid en meer levensenergie
 • Ontspanning en meditatie zorgt voor heling van je lichaam en kalmte in je hoofd

Testimonials

 • Connie heeft mij heel goed begeleid in mijn eerste stappen terug naar yoga na een lange blessure. Het fijne aan Connie is dat ze heel erg in het moment is, daarom zijn haar lessen - zeker privé - altijd afgestemd op wat jouw lichaam nodig heeft. Daarbij kan ze de houdingen en de werking daarvan heel goed uitleggen. In de periode dat ik privéles had, gaf ze me ook houdingen die ik veilig thuis kon doen. Dat was voor mij toen heel belangrijk. Ze heeft zoveel ervaring dat haar lessen ook heel afwisselend zijn, het gebruik van je stem, yoga in duo's en het is altijd een verrijking van de les.

  Suzanne
 • Ook na een paar jaar leer ik iedere les weer iets nieuws bij de yogalessen van Connie. Zowel over mijn lichaam als over mijn geest. Ik heb langzamerhand geleerd om minder te oordelen en om minder hard mijn best te doen. De yogales is een belangrijk rustpunt in mijn week.

  Geerke
 • Het gekke is dat je in eerste instantie zou denken 'hellepppp!!!!!', want allerlei yoga poses in je eentje doen kan al behoorlijk awkward zijn, laat staan als je ze samen met iemand moet doen die je niet tot nauwelijks kent. En dat ging ook op voor de andere cursisten want op ongeveer 3 stellen na was de rest solo gekomen. Maar wat bleek? Het was helemaal niet raar of gek om met een relatief vreemde je in gekke bochten te wringen. Connie had daar denk ik een behoorlijk groot aandeel in want door haar open houding, grapjes en vriendelijkheid kon iedereen zich ontspannen. Er werd heel wat afgelachen maar ook geconcentreerd want iedereen wilde het zo goed mogelijk doen.

  Yelp
 • Mag ik je nog een keer bedanken voor een super les! Ik heb echt genoten en mijn lichaam opnieuw ontdekt!

  Romano
 • Dank je wel voor de hele fijne proefweek yoga die ik bij je heb mogen volgen. Ik vond het erg fijn en speciaal. Zoiets ben ik niet gewend en ik heb het erg positief ervaren. Het heeft volgens mij ook al geholpen voor mijn nachtrust. Ik hoop dat ik dat kan vasthouden. Ik heb het idee dat ik er rustiger van word.
  Ook vond ik de Chakra Dance E-Motion op vrijdag een bijzondere les waar ik erg blij van werd. Ik had niet gedacht dat het iets voor mij zou zijn, om mij te laten gaan. Zo dicht bij andere vrouwen. Maar het voelde goed. Het is een fijne ruimte om met elkaar te zijn. Ik vond het fijn dat je zorgen/moeilijke gedachten niet gedeeld hoefden te worden met anderen, maar dat het voor jezelf was. Ik vond de oefening dat we in de kring naar elkaar toeliepen een bijzondere ervaring. Ook vond ik het fijn dat ik mijn goede gedachten kon doorgeven aan iemand anders en dat ik deze ook mocht ontvangen van degene die naast mij zat. “
  Karin
 • Jouw aanpak sluit heel goed aan bij mijn wensen en wat ik nodig heb. De manier waarop je yoga geeft vind ik geweldig! Ik houd ook erg van de variatie (de verrassing elke keer). Ik kwam met een pijnlijke heup waardoor ik mijn bijna niet kon lopen. Na een massage waarbij ik veel inzichten kreeg en wijze raad en één yogales, kon ik weer prima lopen: was ik weer helemaal in evenwicht.

  Monique
 • Wat een heerlijke yoga les... Zo goed voor me. Om mijn eigen lijf weer te voelen en contact te leggen met mijn lichaam. Magische oefeningen en je hebt zo’n bijzondere energie. Dank je wel en kan bijna niet wachten tot de volgende yoga les 😊

  Rianne
 • Yoga heeft mij geholpen, en doet dit nog steeds, om te ontspannen op verschillende manieren. En heeft mij geleerd hoe belangrijk je ademhaling is. De verschillende workshops, zoals stemwerk en tandava geven hier een extra dimensie en verdieping aan. De sfeer bij YoMaBe is prettig, rustig en er is alle tijd voor vragen. Connie weet waar ze mee bezig is en haar enthousiasme werkt aanstekelijk!

  Ingeborg
 • Connies lessen zijn een cadeau van voeding om verder mee te kunnen groeien. Het gaat over met jezelf in verbinding te komen door liefde, bewustheid en ontspanning - altijd anders maar roert het zelfde.

  Stephanie
 • Ik krijg wijze inzichten over mijzelf. Leer heel veel over mijn handelen en denken. Kan beter loslaten.

  Mirjam
 • De yogalessen bij Yomabe geven mij innerlijke rust, zelfacceptatie, moment van bewustwording. Ik ervaar de lessen als zeer prettig!

  Mara
 • Elke keer een nieuwe ontmoeting met en ontdekking van mijn lichaam. Nieuwe ruimte creëren!

  Geerke
 • Ik vind het fijn dat er achtergrond info wordt verteld. Waardoor ik weet waarom ik bepaalde dingen doe tijdens de yoga les en ze thuis of in mijn leven nog toe kan passen. Ik vind het leuk dat er veel verschillende invalshoeken zijn. En er steeds andere dingen worden belicht.

  Sascha
 • De yogalessen bij Yomabe inspireren me heel erg. Leren over je eigen lichaam, energieën. En het brengt me ook rust. Connie, jij bent/ademt Yomabe. Je wijsheid, empathie zijn heel waardevol. Ook de persoonlijke touch, les beginnend met een verhaal/inleiding voor de les. Daar haal ik ook altijd heel veel uit.

  Anna
 • De yoga lessen zijn een fijne mix van ontspanning en inspanning. Waarom? Connie! Super fijn mens. Fijne en goede uitleg waarom je bepaalde oefeningen en houdingen doet. Zo leer je je lijf beter snappen. Open en warme sfeer. Een fijne plek!

  Monique
 • Ik vind de Chakra dance E-MoTioN heel fijn, de yoga lessen prettig, de groepsgrootte fijn, de sfeer goed en een goede mix tussen het delen van kennis en praktisch bezig zijn

  Esther
 • De afwisseling in de yoga lessen is fijn. Combinatie meditatie en beweging ook. De yoga met live medicine music helpt mij in de houding. Tja, eigenlijk helemaal goed, Connie! Dank<3

  Sigrun
 • Connie, je yogalessen brengen me heel veel. Je leert me veel over mijn lichaam. Ik heb mijn lichaam altijd een beetje ontkend, leefde vooral in mijn hoofd. Het doet me heel veel, vooral emotioneel. Ik heb in sowieso geleerd dat je niet op de ander hoeft te letten. Dat vind ik zo fijn, dat het niet uitmaakt hoe lenig of goed je bent. Daar liep ik altijd zo tegenaan. Ik ben er ook nog lang niet. Iedere keer wordt er weer iets aangeraakt. De chakra lessen zijn zo mooi en bijzonder (en eng soms). Ik hoor van meerdere mensen dat ik veel opener ben en meer straal. Daar ben jij ook zeker verantwoordelijk voor. Dank je wel daarvoor. De combinatie stemwerk, ademhaling, lichaamswerk, meditatie, dans, etc. vind ik heel erg leuk en mooi. En bijzonder. Namasté

  Leontine

Aanmelden

Je naam

Je e-mail

Je telefoonnummer

Ik wil me aanmelden voor:
Introductie maand onbeperkt yoga € 35
Voordeel combi maand onbeperkt yoga en privé les € 79
Proefweek onbeperkt yoga € 15

Ik start mijn eerste yogales op:

Ervaring Yoga

Reden Yoga

Bijzonderheden/lichamelijke klachten


Vragen of opmerkingen?

Neem contact op met Connie op 06 13 31 45 43 of mail

TIPS 🙂 Voor de yogales

 • Kom op tijd. Dat geeft rust voor jezelf en de groep.
 • Eet niet te veel of te vlak van te voren. Drink voldoende vooraf en vermijdt drinken tijdens de les.
 • Draag comfortabele kleding. Eventueel verschillende lagen. Voor het actieve deel en de ontspanning.
 • Trek je schoenen uit bij binnenkomst. Je kunt deze bij je spullen achter laten.
 • Zet je telefoon uit/stil.
 • Heb je een blessure of specifieke klachten geef deze voor de les aan mij door. Dan kan ik je tijdens de les waar nodig ondersteunen.
 • Zit je in een vaste groep of neem je deel aan een Special en ben je verhinderd? Ik vind het fijn als je mij dit doorgeeft.
 • En…Joy!

Abonnementen en tarieven

 • Losse les
  15 Per les
  • Voor een soepel en sterk lichaam
  • 1 yogales
 • Unlimited Voordeel
  59 Per maand
  • Soepel, gezond en voordeliger per yogales
  • Onbeperkt yogales
  • Inclusief yoga cursussen
  • Leden korting speciale cursussen, trainingen en workshops
  • Een abonnement ga je aan voor minimaal 2 maanden
  • Vanaf dan opzegbaar per maand
 • Special Basic
  45 Per maand
  • Een goede basis naar meer gezondheid
  • 1 x per week yogales
  • Inclusief yoga cursussen
  • Leden korting speciale cursussen, trainingen en workshops
  • Een abonnement ga je aan voor minimaal 2 maanden
  • Vanaf dan opzegbaar per maand
Vragen of opmerkingen?

Laat een bericht achter en ik neem contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt