Bekken yoga
voor vrouwen

9 juni
Workshop
Bekkenbodemtraining
& Chakra E-Motion

 

Je bekken staat voor vrouwelijke kracht en sensitiviteit

Deze bekkentraining heb ik speciaal ontwikkelt voor vrouwen. Om bewust te worden van je hele bekkengebied en je ten diepste te verbinden met je vrouw-zijn.
De bekkentraining bij Yomabe in Rotterdam is gericht op het trainen, bewust worden en ontspannen van je bekkenbodemspieren. Dit heeft een positieve uitwerking op je totale lichaamshouding, je levenslust en je seksualiteit. Je bekkenbodem bestaat uit drie lagen spieren, welke samen met de diepe rug en buikspieren de basis vormen van je lichaam.

In verbinding met je lichaam

Je bekkenbodemspieren, de diepe buik en rugspieren, ondersteunen alle organen in het bekken: van je blaas tot en met je endeldarm en je baarmoeder. Daarnaast vormen deze spieren de ondersteuning van je wervelkolom, je rug en schedel.

Deze bekkenbodemtraining:

 • Verhoogt de spierimpulsen en doorbloeding van je bekkenbodemspieren.
 • Verhoogt de intensiteit van je sensibiliteit en seksualiteit.
 • Verbetert je lichaamshouding en energieniveau.
 • Brengt ontspanning en de juiste ondersteuning voor al je bekkenorganen.

Chakra E-Motion

bekken chakra training rotterdamVerder zul je in deze bekkentraining kennis maken met het eerste en tweede chakra. De energie centra welke fysiek, emotioneel en energetisch te maken hebben met de innerlijke en uiterlijke processen van:

 • veiligheid, vertrouwen en ontspanning
 • seksualiteit, intimiteit en creativiteit

Bekkenbodemspieren trainen en bewustzijn

Het leren ontspannen van de bekkenbodemspieren is een belangrijk onderdeel van de bekkentraining. Je adem zal hierdoor dieper worden en de emoties kunnen vrijer stromen. Dit alles is ook nodig om de bekkenbodemspieren te versterken.  Je zult de oefeningen beter aanvoelen en gemakkelijker oppakken.Het zijn stuk voor stuk fijne oefeningen om thuis uit te voeren: om de bekkenbodemspieren te voelen, te ontspannen, en te trainen. Zodat de bekkenbodemspieren gezond, goed doorbloed, ondersteunend en voelend blijven of worden.

Methode en begeleiding bekkentraining

De workshop is ontwikkelt door en onder begeleiding van Connie van Dam. Yogadocent, stemcoach en lichaamstherapeut.
Deze workshop is de ontmoeting tussen bekkenbodemtherapie, Gitananda yogatherapie en bewustwording van de werking van de chakra’s. Een werkwijze gevormd door 20 jaar+ ervaring, veel feedback en de beste resultaten.

Ondersteuning erna

Thuis ga je verder met de oefeningen. De kern oefeningen met stap voor stap uitleg zullen je ondersteunen. Daardoor zul je de oefeningen snel eigen maken. Je kunt met al je vragen of twijfels bij me terecht. We houden contact omtrent vorderingen of strubbelingen. Regelmatig organiseer ik opfrislessen en verdiepingslessen. Met nieuwe oefeningen en stukje herhaling.

Aanvulling en verrijking |  Hormoon yoga voor vrouwen

In 3 maanden je hormonen in balans

Yoga in Rotterdam - Yomabe - Hormoonyoga

Hormoon Yoga is een natuurlijke hormoon therapie op basis van yoga. Het is een dynamische oefenserie, welke de hormoonspiegel in 3 maanden in balans brengt.

De workshop Bekkenbodemtraining en Hormoon yoga ondersteunen en vullen elkaar prachtig aan.

Tarieven

 • Workshop Bekken Yoga & Chakra E-Motion
  85
  • Van 12.30 – 16.30

Testimonials

 • Ik wil je heel hartelijk bedanken voor de leerzame workshop van gisteren. Het was een fijne groep. De oefeningen die we gedaan hebben voel ik nog in mijn lichaam: ik voel me heel blij en vol energie!

  Els
 • Deze workshop heeft voor mij heel veel nut gehad. De rustige sfeer, de duidelijke uitleg en de persoonlijke benadering heb ik als erg prettig ervaren. De oefenpagina vind ik heel praktisch.

  Marja
 • Dank voor de inspirerende dag! Je bent goed in uitleggen, laten voelen, hebt een scherpe, persoonlijke blik en maakt het veilig (stemwerk was voor mij een sprong in het diepe en daarmee erg spannend, maar dat heb je wel gemerkt, pakte je erg mooi op). - Jeanet

  Jeanet
 • Verrassend om te ervaren, hoe zo'n kleine spiergroep en zulke subtiele oefeningen, zo'n groots effect kunnen hebben. Tijdens de workshop was het prettig om op een bewuste manier kennis te maken met de werking van deze spieren. De uitleg en begeleiding van Connie droegen daar op een rustige en toch uitdagende manier aan bij. Door de oefeningen thuis verder uit te werken is het gelukt in contact te komen met een vernieuwd verlangen. Een verlangen, dat al een tijd verstopt leek te zitten, onder allerlei lagen van spanning en emoties. Wat een feestje om mij meer vrouw te voelen en mijn eigen richtingsgevoel vol vertrouwen te volgen! 

  Diana

Aanmelden

Je naam

Je e-mail

Je telefoon

Ik wil me aanmelden voor de workshop Bekken Yoga & Chakra E-Motion voor vrouwen.

Vragen/opmerkingen

Vragen of opmerkingen?

Neem contact op met Connie op 06 13 31 45 43 of mail

Vragen of opmerkingen?

Laat een bericht achter en ik neem contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt