Privé sessie Ademwerk

Natuurlijk ademen
Vrij voelen

 

In contact
met je
gevoelens

Voorbij de
angst en paniek
komen

Naar vrij
ademen en
vrij zijn

Symptomen van gespannen ademhaling

Een sessie ademwerk geeft je weer ademruimte. Een natuurlijke diepe ademhaling reinigt, stimuleert en ontspant je geest en lichaam. Een onnatuurlijke en te hoge ademhaling geeft een signaal van stress en gevaar naar je hersenen. Dit uit zich als een gevoel van spanning en angst in je lichaam. Bijvoorbeeld in de vorm van pijn en spanning op je borst en ribben, gevoelens van paniek of hyperventilatie.

Direct, onconventioneel, zorgvuldig en ondersteunend

Je adem is direct verbonden met je emoties en tevens de brug tussen je denken en je lichaam. Hierin ligt ook de sleutel naar echt herstel.

Een individuele sessie ademwerk is erop gericht om je eigen functioneren zichtbaar te maken. Om de ademblokkades te koppelen aan lichamelijke spanningen en gewoontepatronen die je mee draagt. In mijn werk ben ik direct, onconventioneel, zorgvuldig en ondersteunend. Om voorbij blokkades en opgelegde controle te komen. Verder maak ik gebruik van stem en lichaamswerk, adem en yogatherapie. Samen gaan we op zoek naar een nieuw stuk vrijheid en ademruimte.

Gouden kans met cursus ademwerk

Een aantal keren per jaar geef ik de cursus ademwerk. Een mooie kans het persoonlijke werk te combineren met groepswerk.

Tijdens de cursus krijg je de kans de persoonlijke verdieping uit te werken in de veilige setting van de groep. Ook is dit een fijne manier te ontdekken hoe je functioneert in een groep. In de privé sessie kunnen we hier samen verder op in gaan.
De combinatie met de cursus is dus een gouden kans.
Daarom heb ik een combi voordeel gemaakt.

Tarieven

 • Privé sessie Ademwerk
  90
  • Duur 75 minuten
 • GOUDEN KANS COMBI
  275
  • Combi voordeel voor jou
  • Cursus adem en stemwerk
  • 3 privé sessies ademwerk

Testimonials

 • Connie heeft mij heel goed begeleid in mijn eerste stappen terug naar yoga na een lange blessure. Het fijne aan Connie is dat ze heel erg in het moment is, daarom zijn haar lessen - zeker privé - altijd afgestemd op wat jouw lichaam nodig heeft. Daarbij kan ze de houdingen en de werking daarvan heel goed uitleggen. In de periode dat ik privéles had, gaf ze me ook houdingen die ik veilig thuis kon doen. Dat was voor mij toen heel belangrijk. Ze heeft zoveel ervaring dat haar lessen ook heel afwisselend zijn, het gebruik van je stem, yoga in duo's en het is altijd een verrijking van de les.

  Suzanne
 • Ook na een paar jaar leer ik iedere les weer iets nieuws bij de yogalessen van Connie. Zowel over mijn lichaam als over mijn geest. Ik heb langzamerhand geleerd om minder te oordelen en om minder hard mijn best te doen. De yogales is een belangrijk rustpunt in mijn week.

  Geerke
 • Het gekke is dat je in eerste instantie zou denken 'hellepppp!!!!!', want allerlei yoga poses in je eentje doen kan al behoorlijk awkward zijn, laat staan als je ze samen met iemand moet doen die je niet tot nauwelijks kent. En dat ging ook op voor de andere cursisten want op ongeveer 3 stellen na was de rest solo gekomen. Maar wat bleek? Het was helemaal niet raar of gek om met een relatief vreemde je in gekke bochten te wringen. Connie had daar denk ik een behoorlijk groot aandeel in want door haar open houding, grapjes en vriendelijkheid kon iedereen zich ontspannen. Er werd heel wat afgelachen maar ook geconcentreerd want iedereen wilde het zo goed mogelijk doen.

  Yelp
 • Mag ik je nog een keer bedanken voor een super les! Ik heb echt genoten en mijn lichaam opnieuw ontdekt!

  Romano
 • Dank je wel voor de hele fijne proefweek yoga die ik bij je heb mogen volgen. Ik vond het erg fijn en speciaal. Zoiets ben ik niet gewend en ik heb het erg positief ervaren. Het heeft volgens mij ook al geholpen voor mijn nachtrust. Ik hoop dat ik dat kan vasthouden. Ik heb het idee dat ik er rustiger van word.
  Ook vond ik de Chakra Dance E-Motion op vrijdag een bijzondere les waar ik erg blij van werd. Ik had niet gedacht dat het iets voor mij zou zijn, om mij te laten gaan. Zo dicht bij andere vrouwen. Maar het voelde goed. Het is een fijne ruimte om met elkaar te zijn. Ik vond het fijn dat je zorgen/moeilijke gedachten niet gedeeld hoefden te worden met anderen, maar dat het voor jezelf was. Ik vond de oefening dat we in de kring naar elkaar toeliepen een bijzondere ervaring. Ook vond ik het fijn dat ik mijn goede gedachten kon doorgeven aan iemand anders en dat ik deze ook mocht ontvangen van degene die naast mij zat. “
  Karin
 • Jouw aanpak sluit heel goed aan bij mijn wensen of wat ik nodig denk te hebben. De manier waarop je yoga geeft vind ik geweldig! Ik houd ook erg van de variatie (de verrassing elke keer). Ervaring: Ik kwam met een pijnlijke heup waardoor ik mijn bijna niet kon lopen. Na een massage waarbij ik veel inzichten kreeg en wijze raad en één yogales, kon ik weer prima lopen: was ik weer helemaal in evenwicht.

  Monique

Afspraak maken

Je naam

Je e-mail

Je telefoon

Ik wil een afspraak maken voor:
Privé sessie ademwerk
Combi voordeel cursus en 3 privé sessies ademwerk

Voorkeursdata:

Vragen/opmerkingen

Vragen of opmerkingen?

Neem contact op met Connie op 06 13 31 45 43 of mail

Vragen of opmerkingen?

Laat een bericht achter en ik neem contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt