Privé les
Yoga of meditatie

 

Persoonlijke benadering

Als je behoefte hebt aan een persoonlijke benadering, als je gericht wilt werken of als je graag zelf het tijdstip wilt bepalen.

Privé les yoga of meditatie: de unieke benadering van Gitananda yoga

Privé les is een fijne manier om met yoga of meditatie kennis te maken, als opstap naar de groepslessen of om je verder te verdiepen en te ontwikkelen. Een investering in jezelf. Onder begeleiding van Connie een manier om je lichaam te ontdekken, jezelf te verrassen en je mogelijkheden te ontdekken.
TIP Laat een persoonlijke yoga les voor thuis samen stellen. Helemaal afgestemd op jou.

Yoga therapie bij Yomabe Rotterdam: naar jouw lijf geschreven

Als je behoefte hebt aan een persoonlijke benadering bij specifieke klachten, een blessure of gericht wilt werken aan een persoonlijk thema. Kies dan voor deze therapeutische benadering vanuit de Gitananda Yoga. Afhankelijk van je doelstelling werken we met een combinatie van verschillende technieken. Onder meer therapeutische yoga oefeningen, ademhaling en ontspanningstechnieken. Eventueel in combinatie met yoga massage.

Tarieven

 • Privé les Yoga of meditatie
  60
  • Duur 60 minuten
  • Twee personen € 80
 • Privé les yoga of meditatie
  90
  • Duur 90 minuten
  • Twee personen € 120

Testimonials

 • Connie heeft mij heel goed begeleid in mijn eerste stappen terug naar yoga na een lange blessure. Het fijne aan Connie is dat ze heel erg in het moment is, daarom zijn haar lessen - zeker privé - altijd afgestemd op wat jouw lichaam nodig heeft. Daarbij kan ze de houdingen en de werking daarvan heel goed uitleggen. In de periode dat ik privéles had, gaf ze me ook houdingen die ik veilig thuis kon doen. Dat was voor mij toen heel belangrijk. Ze heeft zoveel ervaring dat haar lessen ook heel afwisselend zijn, het gebruik van je stem, yoga in duo's en het is altijd een verrijking van de les.

  Suzanne
 • Ook na een paar jaar leer ik iedere les weer iets nieuws bij de yogalessen van Connie. Zowel over mijn lichaam als over mijn geest. Ik heb langzamerhand geleerd om minder te oordelen en om minder hard mijn best te doen. De yogales is een belangrijk rustpunt in mijn week.

  Geerke
 • Het gekke is dat je in eerste instantie zou denken 'hellepppp!!!!!', want allerlei yoga poses in je eentje doen kan al behoorlijk awkward zijn, laat staan als je ze samen met iemand moet doen die je niet tot nauwelijks kent. En dat ging ook op voor de andere cursisten want op ongeveer 3 stellen na was de rest solo gekomen. Maar wat bleek? Het was helemaal niet raar of gek om met een relatief vreemde je in gekke bochten te wringen. Connie had daar denk ik een behoorlijk groot aandeel in want door haar open houding, grapjes en vriendelijkheid kon iedereen zich ontspannen. Er werd heel wat afgelachen maar ook geconcentreerd want iedereen wilde het zo goed mogelijk doen.

  Yelp
 • Mag ik je nog een keer bedanken voor een super les! Ik heb echt genoten en mijn lichaam opnieuw ontdekt!

  Romano

Afspraak maken

Je naam

Je e-mail

Je telefoon

Ik wil een afspraak maken voor privé les yoga:
Yoga 60 minuten € 60Yoga 90 minuten € 90
Yoga 2 personen 60 minuten € 80Yoga 2 personen 90 minuten € 120

Ik wil een afspraak maken voor privé les meditatie:
Meditatie 60 minuten € 60Meditatie 90 minuten € 90
Meditatie 2 personen 60 minuten € 80Meditatie 2 personen 90 minuten € 120

Voorkeursdata

Vragen/opmerkingen


Vragen of opmerkingen?

Neem contact op met Connie op 06 13 31 45 43 of mail

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt