Jnana yoga meditatie

Cursus
6, 13, 20 en 27 maart

Meditatie brengt rust in je hoofd en ontspanning in lichaam

De cursus omvat authentieke meditatietechnieken en ontspanningsoefeningen. Dit zorgt voor rust en helderheid in je denken en ontspanning in je lichaam. Je zult hierdoor een intens gevoel van voldoening ervaren in je hele lijf.
Dit soort momenten zijn van onschatbare waarde in de drukte van het dagelijkse bestaan.

De ontmoeting tussen meditatie en yoga

Deze meditatie is deel van de Jnana Yoga traditie en past helemaal in de moderne tijd. De zachte yoga flow vormt een prachtige overgang van het drukke dagelijkse naar de kalmte van het moment. Hierdoor kom je gemakkelijk in contact met je lichaam.
Yoga is de rust te nemen om in liefde je lichaam te voelen. Om waar te nemen wat er allemaal gebeurt in je lichaam. Een belangrijke stap en goede voorbereiding op de meditatie.

Hoe ziet een les er uit

We werken in iedere les met de combinatie van een zachte yoga flow en verschillende meditatietechnieken uit de Jnana traditie.
We starten met yoga houdingen om je longen te openen en je energie stroom te stimuleren. Daarnaast brengt yoga je helemaal in je lichaam. Dit yoga deel duurt ongeveer 20 tot 30 minuten.
Tijdens de meditatie maken we gebruik van visualisaties om het denken te reinigen en te concentreren. Daarna beweeg je naar de natuurlijke staat van open waarneming. Dit deel duurt 45 minuten. Deze specifieke combinatie geeft een diepe uitwerking, welke nog dagen nadien doorwerkt. Ook gemakkelijk om thuis te doen.

 

cursus meditatie rotterdam

 • Brengt je voorbij de ruis van elke dag
 • Bevrijdt je van opgeslagen spanning in het lichaam
 • Reinigt en versterkt het zenuwstelsel
 • Creëert helderheid in het denken
 • Geeft ruimte aan niet verwerkte emoties
 • Opent je intuïtie
 • Brengt je in het nu

 

Deze diepe detox van lichaam en geest laat de energie weer vrij stromen. Na en tijdens deze cursus zul je meer energie, rust en voldoening ervaren.

Voor wie, of voor wie niet 😉

Jnana Yoga Meditatie is geschikt voor zowel de beginnende als de meer gevorderde beoefenaar. De afwisseling en keuze tussen de zittende en liggende houdingen en soms staand, maakt deze techniek geschikt voor iedereen.
Voor iedereen die meer rust en ontspanning wilt.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

 • Cursus jnana meditatie
  60
  • Maandag 6, 13, 20 en 27 maart
  • 20.15 – 21.30

Testimonials

 • Op een moderne manier ontspannen: Praktische oefeningen om je hoofd leeg te maken. Samen met ademhalingsoefeningen. Ik kan het gelijk toepassen waardoor ik ontspannen blijf. Heel handig!

  Toon
 • De afgelopen weken hebben me meer bewustzijn, gevoel van geluk en rust gebracht.

  Sascha
 • Superfijn & bijzondere ervaring. Een aanrader om jezelf te leren kennen: Bewust te worden wat er in je leeft.

  Anna
 • Het legt gevoelens bloot. Geeft de zin tot verandering. En tegelijkertijd de zin weer gelukkig, trots, te zijn voor wat er is en wie ik ben.

  Eva
 • Heerlijk bijna zwevend kwam ik bij elke les vandaan. Het gevoel helemaal open te staan met mijn hele lichaam. Maar het gekke is, ik kan alles aan. De wereld overweldigd mij niet, maar omarmd me en laat me al haar moois tot in detail zien. Inspirerende uitleg over karma en de drie lichamen; fysiek, emotie en mentaal. Het visualiseren in de lessen werkt prettig en biedt houvast. En schenkt ook die heerlijke momenten dat alles klopt. Het is moeilijk om deze kriyas te beheersen, maar je hebt een goede basis gelegd waarmee een ieder op haar eigen tempo verder kan. Althans voor mij; ) Bedankt hiervoor.

  Ingeborg

Aanmelden

Je naam

Je e-mail

Je telefoon

Ik wil me aanmelden voor de cursus jnana meditatie.

Vragen/opmerkingen

Vragen of opmerkingen?

Neem contact op met Connie op 06 13 31 45 43 of mail

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt