Cursus adem
en stemwerk

De verbinding tussen adem, stem en emoties

Donderdag 5, 12, 19 en 26 juli

TIP Voordeel combinatie
met privé sessie

Ademwerk geeft je ademruimte om te zijn wie je bent

Ademwerk helpt je weer natuurlijk en vrij te ademen. Ademruimte is de ruimte durven nemen voor jezelf, om je plek in te nemen. Deze ademhalingstraining schept de ruimte om je krachtig en los en vrij te voelen. Volledig ademen betekent: met iedere inademing je verbinden met je gevoelens en je natuurlijke impulsen. Met iedere uitademing expressie kunnen geven aan jezelf en de levensenergie laten stromen. De ervaring van volledig zijn.

Angst en hyperventilatie

In deze cursus ademwerk leer je (weer) verbinden met je natuurlijke ademhaling. Een natuurlijke diepe ademhaling reinigt, stimuleert en ontspant je geest en lichaam. Een onnatuurlijke en te hoge ademhaling geeft een signaal van stress en gevaar naar je hersenen. Dit uit zich als een gevoel van spanning en angst in je lichaam. Bijvoorbeeld in de vorm van pijn en spanning op je borst en ribben, gevoelens van paniek of hyperventilatie.

De ontmoeting van ademtherapie en stemwerk

ademwerk-stemontwikkeling-rotterdam

Je adem is direct verbonden met je emoties en tevens de brug tussen je denken en je lichaam. Hierin ligt ook de sleutel naar echt herstel. Ik werk direct, onconventioneel en ondersteunend. We werken individueel, samen en met de energie van de groep. Om voorbij blokkades en opgelegde controle te komen. Ik maak gebruik van stemwerk en lichaamswerk, ademtherapie en yogatherapie. Samen gaan we op zoek naar een nieuw stuk vrijheid en de ruimte om expressie te geven aan jezelf.

Bewaren

Bewaren

Voordeel combinatie met persoonlijke ondersteuning

Een privé sessie ademwerk is erop gericht om je eigen functioneren zichtbaar te maken. Om de ademblokkades te koppelen aan lichamelijke spanningen en gewoontepatronen die je mee draagt. In deze setting kunnen we een laagje verder gaan. Een prachtige stap naar heling en groei.

Tijdens de cursus krijg je de kans dit in een veilige setting verder uit te werken. Ook wordt in de groep al duidelijk hoe je in je lijf zit en hoe je losser zou kunnen zijn. In de privé sessie kunnen we hier gelijk mee aan de slag gaan.
De ademwerk combinatie is dus een gouden kans.
Daarom heb ik deze voordeel combi gemaakt.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Tarieven

 • Cursus Adem en stemwerk
  75
  • Donderdag 5, 12, 19 en 26 juli
  • 20.00 - 21.15
 • GOUDEN KANS COMBI
  275
  • Combi voordeel voor jou
  • Cursus adem en stemwerk
  • 3 privé sessies ademwerk

Testimonials

 • Connie heeft mij heel goed begeleid in mijn eerste stappen terug naar yoga na een lange blessure. Het fijne aan Connie is dat ze heel erg in het moment is, daarom zijn haar lessen - zeker privé - altijd afgestemd op wat jouw lichaam nodig heeft. Daarbij kan ze de houdingen en de werking daarvan heel goed uitleggen. In de periode dat ik privéles had, gaf ze me ook houdingen die ik veilig thuis kon doen. Dat was voor mij toen heel belangrijk. Ze heeft zoveel ervaring dat haar lessen ook heel afwisselend zijn, het gebruik van je stem, yoga in duo's en het is altijd een verrijking van de les.

  Suzanne
 • Ook na een paar jaar leer ik iedere les weer iets nieuws bij de yogalessen van Connie. Zowel over mijn lichaam als over mijn geest. Ik heb langzamerhand geleerd om minder te oordelen en om minder hard mijn best te doen. De yogales is een belangrijk rustpunt in mijn week.

  Geerke
 • Het gekke is dat je in eerste instantie zou denken 'hellepppp!!!!!', want allerlei yoga poses in je eentje doen kan al behoorlijk awkward zijn, laat staan als je ze samen met iemand moet doen die je niet tot nauwelijks kent. En dat ging ook op voor de andere cursisten want op ongeveer 3 stellen na was de rest solo gekomen. Maar wat bleek? Het was helemaal niet raar of gek om met een relatief vreemde je in gekke bochten te wringen. Connie had daar denk ik een behoorlijk groot aandeel in want door haar open houding, grapjes en vriendelijkheid kon iedereen zich ontspannen. Er werd heel wat afgelachen maar ook geconcentreerd want iedereen wilde het zo goed mogelijk doen.

  Yelp
 • Mag ik je nog een keer bedanken voor een super les! Ik heb echt genoten en mijn lichaam opnieuw ontdekt!

  Romano

Aanmelden

Je naam

Je e-mail

Je telefoon

Ik wil me aanmelden voor
De cursus ademwerk en stem
Combi voordeel cursus plus 3 privé sessies ademwerk

Voorkeursdata

Vragen/opmerkingen

Vragen of opmerkingen?

Neem contact op met Connie op 06 13 31 45 43 of mail

Bewaren

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt