Jaartraining
Chakra Dance E-MoTion

Een reis door verlangen

Jaartraining 8 workshops
Start september 2018

Jaartraining Chakra Dance E-MoTion

Chakra Dance E-MoTion is de ontmoeting tussen Chakra dance, stemwerk, yoga en meditatie. Een uniek concept voor persoonlijke groei, ontspanning en plezier.

Voor wie?

 • Iedereen die de verbinding met zichzelf en het leven verder wilt ontwikkelen
 • Professionals zoals lichaamswerkers, therapeuten, masseurs, dans- en yogadocenten

Bewaren

Bewaren

Motivatie

Chakra Dance E-MoTion is een persoonlijke reis door vergeten gebieden en diepe verlangens. De E-MoTion start met een vraag, een beweging, een impuls, een geluid. Welke je leidt naar diepere lagen. Gewoonte patronen, oordeel en bewuste of onbewuste verboden, opgelegd of aangeleerd en niet meer dienend, worden zichtbaar. Verborgen behoeften en lang vergeten verlangens komen naar boven. Via natuurlijke impulsen, gevoelens en geluiden leidt dit naar nieuwe bewegingen, vragen en verlangens. Een nieuwe dans wordt geboren.

Deze training vraagt om de bereidheid en de inzet om deze processen aan te gaan als groep en individueel.

Chakra Dance E-MoTion is ontwikkeld door en onder begeleiding van Connie van Dam. Gevormd door de samenkomst en combinatie van chakra therapie, yoga, meditatie, ademwerk en stemwerk met 20+ jaar ervaring groepswerk en individuele begeleiding.

“Ik ben in mijn begeleiding ondersteunend, zorgvuldig, direct en waar nodig uitdagend. Ik werk met de dynamiek van de groep en intuïtief.”

Vind je het leuk om deel te nemen?

Stuur dan je aanmelding graag met motivatie. Zodat we zeker zijn dat je wensen en wat je zoekt aansluit bij Chakra Dance E-MoTion.

Bewaren

Bewaren

Wat gaan we doen?

Reis door de zeven chakra’s

Chakra Dance E-MoTion is een reis door de wereld van de zeven energie centra van ons lichaam. Door middel van dans, beweging, klank, adem, yoga en meditatie.

8 workshops – 4 fasen

Iedere workshop exploreren we een Chakra. De laatste workshop sluiten we af met een reis door alle Chakra’s. Het lichaamswerk is dan ook elke keer anders en passend bij de levensenergie behorend bij een Chakra.

 1. We starten meestal met een geleide meditatie om je bewust te worden van de levenskwaliteiten van de Chakra. We verbinden hieraan een vraag, welke we elke keer op een ander manier uitwerken.
 2. Vervolgens gaan we de Chakra Dance E-MoTion beginnen. Een reis door dans, beweging, adem, klank en yoga. Je komt meer in je lichaam en gaat langzaamaan uit je hoofd.
 3. Dan gaan we via partner- of groepswerk verder met transformatief lichaamswerk en stemwerk. Met stem, geluid en resonantie bereik je diepere lagen van jezelf. Zoals emoties, lang vergeten verlangens en blokkades in je lichaam. Je ervaart hoe deze gebieden weer gaan stromen en tot leven komen. Ofwel: je voelt los, natuurlijk en vol leven.
 4. Daarna gaan we geleidelijk over naar de fase van reflectie en integratie.  Het observeren van de uitwerking. Aan het einde komt de vraagstelling terug op een dieper niveau. Deze breng je tot expressie in een creatieve vorm. Dit kan zijn verwoorden, verbeelden of visualisatie. Dit ondersteunt je de de komende maand in contact te blijven met je verlangens, dromen en behoeften.

We sluiten altijd af in een cirkel. De verantwoording en het vertrouwen dat het proces gezamenlijk wordt gedragen. Deze verbinding is een belangrijk onderdeel om je veilig, gehoord en gezien te voelen.

Chakra Dance Yomabe Rotterdam

Wat brengt Chakra Dance E-MoTion je?

 • Ontlaadt je lichaam van spanning
 • Laat je energie en emoties weer stromen
 • Stimuleert je spontaniteit en creativiteit
 • Brengt je helemaal in je lijf
 • Je voelt je verbonden… met jezelf en het leven

Tijdens de Chakra Dance E-MoTion wordt overbodige controle langzaam los gelaten. Je bewegingen worden losser, natuurlijk en spontaan. Je danst je ware natuur.  Hierdoor ervaar je meer verbinding. Met jezelf en alles om je heen.

Bewaren

Bewaren

 • Training Chakra Dance E-MoTion
  395
  • 8 workshops
  • Iedere 3e woensdag van de maand
  • 2,5 uur

Aanmelden

Je naam

Je e-mail

Je telefoon

Ik wil me aanmelden voor de jaartraining Chakra Dance E-MoTion.

Vragen/motivatie

Vragen of opmerkingen?

Neem contact op met Connie op 06 13 31 45 43 of mail

Vragen of opmerkingen?

Laat een bericht achter en ik neem contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt