Workshop op maat

Voor Bedrijf of Privé

Workshop op maat en bedrijfsmatige trainingen voor professionals kunnen gericht zijn op communicatie en teambuilding, lichaamsbewustwording en werkhouding, creativiteit en authenticiteit. Een workshop voor vrienden en vrije tijd kan worden afgestemd op elk door jullie gekozen thema.

Werkwijze

Ik integreer in mijn werkwijze Yoga, Stemwerk en Massage. Drie prachtige instrumenten voor transformatie van lichaam, geest en emoties. Deze elementen kunnen in meer of mindere mate aanwezig zijn in de workshop of training. Afgestemd op behoefte, doel en werkterrein.

Praktisch

Groepen tot 10 á 12 personen kunnen in de Yomabe studio plaats vinden. Grotere groepen op locatie. Het maximaal aantal deelnemers, het thema en doel wordt in overleg op elkaar afgestemd. Duur van een dagdeel tot meerdere dagen.

Tarief

Op aanvraag

Testimonials

  • Het gekke is dat je in eerste instantie zou denken 'hellepppp!!!!!', want allerlei yoga poses in je eentje doen kan al behoorlijk awkward zijn, laat staan als je ze samen met iemand moet doen die je niet tot nauwelijks kent. En dat ging ook op voor de andere cursisten want op ongeveer 3 stellen na was de rest solo gekomen. Maar wat bleek? Het was helemaal niet raar of gek om met een relatief vreemde je in gekke bochten te wringen. Connie had daar denk ik een behoorlijk groot aandeel in want door haar open houding, grapjes en vriendelijkheid kon iedereen zich ontspannen. Er werd heel wat afgelachen maar ook geconcentreerd want iedereen wilde het zo goed mogelijk doen.

    Yelp
  • Ik kan me heel goed voorstellen dat deze lessen goed kunnen zijn voor je relatie, of het nou met je moeder, je vriend of collega is. Je dient namelijk echt al je angsten los te laten en volledig te vertrouwen op de ander. Als je dat niet doet zul je heel veel moeite hebben met de oefeningen en ik heb zo'n vermoeden dat de lessen helpen om dat vertrouwen sterker te maken en de angst af te doen nemen.

    Yelp

Afspraak maken

Je naam

Je e-mail

Je telefoon

Ik wil graag informatie over Workshop op maat.

Vragen/opmerkingen

Vragen of opmerkingen?

Neem contact op met Connie op 06 13 31 45 43 of mail

Vragen of opmerkingen?

Laat een bericht achter en ik neem contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt