…de shift van mentaal verlangen
naar lichamelijk ervaren
is een diep helend proces

Connie van Dam

Yogadocent, stemcoach, holistisch masseur en lichaamstherapeut

In mijn werkwijze integreer ik Yoga, Stemwerk en Massage. Drie prachtige middelen naar lichaamsvrijheid, authenticiteit en zelfrealisatie. Ik heb deze middelen samengebracht in Yomabe. Een plek voor ontspanning en reflectie, voor persoonlijke groei en transformatie. Zowel in groepsverband als onder persoonlijke begeleiding.

Gitananda Yoga docent en Yoga therapeut

Ik ben opgeleid en geïnitieerd in de Gitananda Yoga. Authentieke yoga volgens de traditionele leer van de Yoga Rishi Culture uit Zuid-India met specialisaties:

  • Hatha Yoga/lichaamstraining via yoga houdingen
  • Pranayama/ademtechniek en energiewerk
  • Jnana Yoga Meditatie/meditatie in combinatie met diepe ontspanningstechnieken
  • Yoga Chikitsa/yoga therapie

Een diepgaande training, studie en initiatie onder persoonlijke begeleiding van Bharathi Devi Giri.

Hatha Yoga docent

Westers geörienteerde Hatha Yoga bij Yoga Academie Nederland. Met aansluitend specialisatie beweging bij klachten rondom de rug.

Hormoon Yoga en Tandava Meditatie

Verder heb ik de training en bijscholing Hormonale Yogatherapie bij Dinah Rodrigues gevolgd. Heb ik diverse workshops Tandava Meditatie gevolgd onder begeleiding van Daniel Odier.

Stemcoach methode Stemwerk Jean-René Toussaint

Bij Jean-René Toussaint heb ik de intensieve Stemwerk opleiding gevolgd tot stemtherapeut en stemcoach. Het werken met de stem als vorm van persoonlijke ontwikkelling, waarbij een dialoog wordt aangegaan tussen het individu en zijn of haar omgeving. Werken met de stem is werken met een perceptie op het leven. Het bewustzijn van jezelf, je bestaan in relatie tot de ander en je omgeving.

Holistisch masseur en Lichaamstherapeut

De opleiding tot holistisch masseur heb ik gevolgd en afgerond bij Peter Schoutens. Een uitgebreide en intense opleiding tot holistisch masseur en lichaamstherapeut. Hierbij staat de kwaliteit van de aanraking en de persoonsgerichte aandacht centraal.

…de shift van mentaal verlangen naar lichamelijk ervaren
is een diep helend proces

En brengt je in contact met je oorspronkelijke levenslust en spontaniteit. Het lichaam, de stem, emoties en denken zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Herstellen van de verbinding tussen al deze niveaus is niet alleen het herstellen van je gezondheid en heel worden. Het geeft je de keuze te zijn wie je bent en wie je zou willen zijn.

De behandelingen die ik bied zijn geboren uit 20 plus jaar ervaring, en de integratie van yoga, stemwerk en massage. Hieruit is een intuïtief dynamische werkwijze ontstaan. In mijn begeleiding ben ik direct, zorgvuldig en waar nodig uitdagend.

In overleg kunnen we een persoonlijk programma samenstellen. Dit kan een  combinatie of keuze zijn uit cursussen en trainingen, persoonlijke begeleiding en behandelingen.

Vragen of opmerkingen?

Laat een bericht achter en ik neem contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt