Het is mijn passie mensen
in contact te brengen met zichzelf

Connie van Dam

Yogadocent, stemcoach, holistisch masseur en lichaamstherapeut

In mijn werkwijze integreer ik Yoga, Stemwerk en Massage. Drie prachtige middelen naar lichaamsvrijheid, authenticiteit en zelfrealisatie. Ik heb deze middelen samengebracht in Yomabe. Een plek voor ontspanning en reflectie, voor persoonlijke groei en transformatie.  Zowel in groepsverband als onder persoonlijke begeleiding.

Gitananda Yoga docent en Yoga therapeut

Ik ben opgeleid en geïnitieerd in de Gitananda Yoga. Authentieke yoga volgens de traditionele leer van de Yoga Rishi Culture uit Zuid-India met specialisaties:

  • Hatha Yoga/lichaamstraining via yoga houdingen
  • Pranayama/ademtechniek en energiewerk
  • Jnana Yoga Meditatie/meditatie in combinatie met diepe ontspanningstechnieken
  • Yoga Chikitsa/yoga therapie Deze diepgaande studie en initiatie heb ik gevolgd onder persoonlijke leiding van Bharathi Devi Giri.

Hatha Yoga docent

Westers geörienteerde Hatha Yoga bij Yoga Academie Nederland. Met aansluitend specialisatie beweging bij klachten rondom de rug.

Hormoon Yoga en Tandava Meditatie

Verder heb ik de training en bijscholing Hormonale Yogatherapie bij Dinah Rodrigues gevolgd. Heb ik diverse workshops Tandava Meditatie gevolgd onder persoonlijke leiding van Daniel Odier.

Stemcoach methode Stemwerk Jean-René Toussaint

Bij Jean-René Toussaint heb ik de intensieve Stemwerk opleiding gevolgd tot stemtherapeut en stemcoach. Het werken met de stem als vorm van persoonlijke ontwikkelling, waarbij een dialoog wordt aangegaan tussen het individu en zijn of haar omgeving. Werken met de stem is werken met een perceptie op het leven. Het bewustzijn van jezelf, je bestaan in relatie tot de ander en je omgeving.

Holistisch masseur en Lichaamstherapeut

De opleiding tot holistisch masseur heb ik gevolgd en afgerond bij Peter Schoutens. Een uitgebreide en intense opleiding tot holistisch masseur en lichaamstherapeut. Hierbij staat de kwaliteit van de aanraking en de persoonsgerichte aandacht centraal.

Ik geloof in de onbegrensde mogelijkheden van de stem en de ongekende vermogens van het lichaam. De totaliteit van ons mens zijn ligt hierin besloten en wordt hier telkens weer door gevormd. De verbinding tussen lichaam en stem brengt het intuïtieve proces op gang van motie en emotie, van bewegen en bewogen worden, raken en geraakt te worden. De interactie tussen luisteren, voelen, expressie en de beweging. De stem transformeert het lichaam, het lichaam transformeert de stem. Zo ontdek je steeds weer opnieuw wie je bent en wie je kunt zijn. Het is mijn passie mensen in contact te brengen met zichzelf. Ik doe dat met yoga, stemwerk en massage. Dat is waar Yomabe voor staat.

Vragen of opmerkingen?

Laat een bericht achter en ik neem contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt