Opleiding holistische massage

Ben jij klaar om
je eigen massage praktijk
op te zetten of uit te breiden?

 

opleiding-massage-yomabe-rotterdam

Uniek massage programma

Ik help masseurs en lichaamswerkers met een compleet en uniek massage programma, zodat ze hun klant effectief kunnen bedienen en hun praktijk onderscheidend in de markt kunnen zetten.

De cursussen van Connie zijn mooi, zuiver en diepgaand. Dit gaat niet over zomaar een techniek aanleren. Ik zie het eerder als een persoonlijke verrijking en in een andere dimensie stappen dan als iets aanleren.
– Ron

De Opleiding Holistische Massage methode Yomabe is een opleiding van 18 maanden en bestaat uit 3 Modules. Alle modules kun je ook los of in iedere combinatie volgen. De modules ondersteunen en vullen elkaar aan. Op basis van een gratis intake gesprek kunnen we uitvinden of deze opleiding aansluit bij wat je zoekt en je past.

Toegankelijk voor

 • Wie een diepere verbinding met zichzelf en de ander wil aangaan
 • Wie wil leren masseren en een massage praktijk wil opzetten
 • De ervaren masseur en lichaamswerker die haar/zijn praktijk wil verdiepen en uitbreiden

Wat maakt deze opleiding anders?

De nadruk ligt naast theorie, techniek en juiste toepassing op persoonlijke ontwikkeling volgens de unieke Yomabe methode. De ervaring van de krachtige drie eenheid stem, lichaam en voelen. Dit gaat om het verdiepen van het contact met je lichaam en gevoelens, dit in vrijheid tot expressie te kunnen brengen en de ervaring van jezelf op alle levels van je mens-zijn. 
Om zo tot een diep begrip te komen wat massage lichamelijk, emotioneel en energetisch inhoudt en jij een effectieve behandelaar kan worden.

De opleiding is er vooral op gericht dat jij een massage of behandeling kan geven welke jouw klant dient. Deze opleiding is geschikt en nuttig voor lichaamswerkers, yogadocenten, coaches en een ieder die dichter tot zichzelf en de ander wil komen. Specifiek voor wie wil leren masseren en een eigen massage praktijk wil opzetten en masseurs die verdieping in zichzelf en uitbreiding in hun praktijk willen brengen.
De hele opleiding is onder begeleiding van Connie van Dam.

Wat ontvang je?

 • 3 syllabi
 • 24 workshops in de Yomabe studio te Rotterdam
 • 3x supervisie Connie in de Yomabe studio
 • 10 videos basis techniek
 • Houdt rekening met ongeveer 1 tot 2 uur studie/uitwisseling massage per week

Deze velden komen in elke module terug

Weten

Dit veld draait om kennis en toepassen.
 Via syllabi, zelfstudie, uitleg, uitwisseling en vragen tijdens workshop. Naast de theorie over het lichaam en functies, gaat dit over de lichamelijke en emotionele processen welke tijdens een massage kunnen spelen. De techniek wordt tijdens de workshop uitvoerig gedemonstreerd en met elkaar geoefend.
Ervaren
Dit veld gaat om persoonlijke ontwikkeling. Hier ontmoet je de unieke Yomabe werkwijze en maak je deze eigen. 
We werken met de unieke Yomabe trainingen Open je stem – Voel je lichaam en Chakra E-MoTioN. Daarnaast maak je kennis met Wheel of consent van Betty Martin. Alle met de vertaalslag naar leren luisteren, grenzen aangeven en verantwoording nemen binnen de massage. Het draait hier vooral om de shift van mentaal weten naar lichamelijk ervaren. Het gaat erom dat jij je comfortabel voelt in je eigen lichaam en in verbinding kunt zijn met je gevoelens. Zodat je een veilige bedding kunt creëren en er helemaal kunt zijn voor de ander tijdens de massage.
Doorgeven
Dit veld gaat over het in de praktijk zetten. Het ontdekken van jouw unieke kwaliteit in ondersteuning van een buddy en supervisie.
 Hoe zet je jouw praktijk op vanuit een helder voelen, ervaren en communiceren van jouw visie en unieke kwaliteit. Dit kan niet zonder de spiegel die een ander je kan bieden en de spiegel te zijn voor de ander. Misschien wel de krachtigste tool om vanuit jouw waarheid te leven en je praktijk te bezielen.

Wat krijg je tijdens de massage opleiding en erna

 • Toegang tot alle videos.
 • 24 workshops, waarvan een aantal eeneen gesloten.
 • Toegang tot nieuwe videos ook na de opleiding.
 • Nieuwe artikelen, inzichten en syllabi ook na de opleiding.
 • Na Module I van de opleiding ben je welkom deel te nemen aan de supervisie play and experience events onder begeleiding van Connie.

Gratis intake gesprek

Om te ontdekken of deze massage opleiding is wat je zoekt en bij je past kunnen we een intake gesprek plannen. Dit kan telefonisch of in de Yomabe studio.

De kwaliteit van zijn

massage rotterdam

Conscious touch &
Conscious communication

Supervisie en begeleiding
Voor professionals op gebied van massage, lichaamswerk en lichaamstherapie, communicatie en yoga.

Afhankelijk van jouw vraagstelling en vakgebied kan supervisie gericht zijn op massagetechniek, kwaliteit van aanraking, lichaamsbewustwording en werkhouding, creativiteit en authenticiteit, stemgebruik en bereik, aanwezig zijn en betrokkenheid groep, holding space en energie.
In mijn werkwijze ben ik direct, intuïtief en dynamisch. Het is mijn passie om jouw kwaliteiten zichtbaar te maken. Om samen aan de slag te gaan. Helder te krijgen wat je (nog) tegen houdt, je specifieke kwaliteiten belichten of naar boven halen en de tools verschaffen die je nodig hebt. Zowel lichamelijk, emotioneel als mentaal. Zodat jij je plek kunt in nemen.

Wat vraag ik van jou? De inzet en bereidheid om deze processen samen en individueel aan te gaan.

Enkele van de concepten waarmee we aan de slag gaan

 • ondersteuning nemen
 • grenzen en territorium
 • zichtbaar zijn
 • beweging met de kwaliteit van zijn =
 • expressie met de kwaliteit van luisteren =
 • aanraken met de kwaliteit van voelen

In onderling overleg kunnen we besluiten samen te werken of dat je een model mee neemt of van te voren aan de slag gaat met een opdracht. Dit kan per sessie verschillen en is afhankelijk van je vraagstelling.

Duur
Eerste sessie minimaal 120 minuten inclusief intake
Vervolg sessie minimaal 90 minuten

Tarief
Eerste sessie € 235
Vervolg sessie € 165
Verlenging per halfuur € 55
De prijzen zijn exclusief 21% BTW

massage cursus yomabe rotterdam

Opleiding holistische massage
Module 1

De kwaliteit van aanraken en voelen

Een uitgebreide en gevarieerde massage cursus mede met transformationeel lichaamswerk. Om een professionele en invoelende lichaamsmassage te leren geven.

Na de massagecursus kun je zowel een klassieke lichaamsmassage als een ontspanningsmassage geven. Ook gaan we in op de psychisch emotionele processen binnen de massage. Van zowel degene die wordt gemasseerd als van de masseur. Dit kenmerkt een massage vanuit de holistische visie.

“Een goed doordacht programma waar ze laat zien en ervaren hoe het is om cliënt en masseur te zijn. Connie is heel deskundig en invoelend in haar begeleiding. Ook de veiligheid die ze biedt, is erg belangrijk.” – Marian

Opleiding holistische massage
Module 1
8 workshops
plus supervisie

Wanneer
Start april 2019
In overleg afwisselend vrijdag, zaterdag, zondag of weekend

Tijd
Vrijdag van 11.00 – 16.00
Zaterdag van 12.30 – 17.30
Zondag van 10.00 – 15.00

Tarief
€ 1195

Meer informatie

Massage cursus Yomabe Rotterdam

Opleiding holistische massage
Module 2

Massage ontmoet chakra psychologie

Tijdens deze massage cursus leer je de technieken toepassen van de segment massage en diagnose stellen in relatie tot de chakra’s. Een cursus die verder reikt dan techniek. Maar je wakker maakt, stimuleert om te zien, te voelen wat er is in het moment.

Ik heb beide massage cursussen mogen volgen bij Connie. Elke keer was het een feestje om er weer heen te gaan. Ik heb zoveel geleerd en dan niet alleen hoe je een massage moet geven, maar ook wie ben ik eigenlijk, waar zitten mijn eigen blokkades, hoe ga ik hier mee om en hoe ga ik met de blokkades van een klant om. En aanrader dus!” – Monique

Opleiding holistische massage
Module 2 – Intuïtief dynamische massage
8 workshops
plus supervisie

Wanneer
Start oktober/november 2019
In overleg afwisselend vrijdag, zaterdag, zondag of weekend

Tijd
Vrijdag van 11.00 – 16.00
Zaterdag van 12.30 – 17.30
Zondag van 10.00 – 15.00

Tarief
€ 960

Meer informatie

Opleiding holistische massage
Module 3

Massage ontmoet yoga therapie

De integratie van de subtielere lichamen en energetische massage
Deze module biedt je inzicht in de oude en helende kracht van de yoga therapie. Je wordt bekend gemaakt met pancha kosha, visualisatie, bindu punten, yoga massage, strekkingen van de spieren en ligamenten rondom de wervelkolom en gewrichten, versterkende oefeningen en energie opbouw in bekken gebied.

Opleiding holistische massage
Module 3
8 workshops
plus supervisie

Wanneer
Start maart 2020
In overleg afwisselend vrijdag, zaterdag, zondag of weekend

Tijd
Vrijdag van 11.00 – 16.00
Zaterdag van 12.30 – 17.30
Zondag van 10.00 – 15.00

Tarief
€ 1495

Aanmelden en/of intake

Je naam

Je e-mail

Je telefoonnummer

Ik wil me aanmelden en/of intake gesprek
Cursus holistische massage - Module 1
Cursus holistische massage - Module 2
Cursus holistische massage - Module 3
Supervisie

Vragen/motivatie

Ik wil een intake gesprek
Telefonisch
In Yomabe studio

Voorkeur data/tijdstip


Vragen of opmerkingen?

Neem contact op met Connie op 06 13 31 45 43 of mail

Vragen of opmerkingen?

Laat een bericht achter en ik neem contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt